Yavrulara Aldıklarımız..

gülizim makinemizi amcamız ödünç aldı ve hala gelmedi
akşam koyacağım bi aksilik olmazsaaaa

elbiseler harikaymış gülizz ayakkbıya da bayıldım çitos:)) hepsini alası gelio insanın dimi.:))ah bu evlatlar ahh

tşkler derincim..haklısın canım..insanın hepsini alası geliyoo..hatta bazen kendime almaktan vazgeçiyom..kızıma almak için...:))

gülizim çok zevklisin canım,harika şeyler almışsın.alışverişe senle çıkmak lazım valla süpersin cicim a.s

tşkler sapişim..netten alıyom ben canımcımm..buralarda öyle güzel şeyler bulmak zor..senin izmirde işin daha kolay..artı sen zaten çok zevklisin ..bakınız okyanus duru..

tşkler sapişim..netten alıyom ben canımcımm..buralarda öyle güzel şeyler bulmak zor..senin izmirde işin daha kolay..artı sen zaten çok zevklisin ..bakınız okyanus duru..

gülizcim bebeshoptan aldıgın kıyafetleri hangi büyüklükte alıyosun bikaç bişi begendimde 2 yas tam olurmu acaba kalıpları nasıl

gülizcim bebeshoptan aldıgın kıyafetleri hangi büyüklükte alıyosun bikaç bişi begendimde 2 yas tam olurmu acaba kalıpları nasıl
canım ilk resimdeki elbiseyi ilk başta 2 yaş almıştım ama çok mini oldu sonra değiştirdim 3 yaşını aldım..diğerleri 2 yaş tam güzel canımm.yalnız benim kzızm öyle çok yapılı falan değil sadece 10 kilocuk daha teyzesi..olup olmaması biraz da kilosu ve boyuylada alakalı...

hıım anladım cnmcım bende senin ilk resimdekini begendim bide baska bi model daha.. duru şimdi 13.50 kilo birasz toplı yani ben şimdi ilk resimdekinin 4 yasınımı alsam ama oda çok buyuk olur ya dimi

canımcımm ilk resimdeki elbisenin kalıbı küçük..benim kıza 3 tam geldi...diğerleride 2 yaş tam geldi.yanlız bunları giymelerini daha 1-2 ay var 5-6 ay giydiklerini ve büyüdüklerini düşünürsek..biraz büyük olmasında sakınca yok diye düşünüyorum mysevercim..

Bu da benim oğluşumun ayakkabısı..

ay bayıldım bayıldım hepsi birbirinden güzel Eylül hanım yazın yakacak ortalığı geçen sene elbise giymiyordu bu senede pantolon giymeyecek heralde

Batuşumun ayakkabısı da çok güzel, güle güle giysin bende alıcam spor ayakkabı bakalım haftaya pazartesi bizim de alışveriş günümüz olacak sanırım

çittosçum ayakkabılırınızı güle güle kullanın çok güzell

gülizim çok güzel aldıkların özellikle ilk 2 elbise çok tatlı cnm güle güle kullansın fıstık

bizde dün oyuncak aldık koyarım bi ara bende

çitosum ayakkabılarınız çok güzelmiş güle güle giysin küçük paşa.
gülizim gelinimin cicileride çok güzel çok yakışıcak tatlıma.kokoş olcak galiba bütün yaz:)
bizde gs storeden eşefmon almıştık çağana geldi bugün.hayal kırıklığına uğradım valla.o kadar kötüki yerleri.eşim özendi aldık ama paramız boşa gitti küçükte biraz.her gün giydiricem artık.geri göndereyim dedim bi sürü iş vazgeçtim kaldı öyle.bi ara çekip koyarım bende.

diantuscum güliz genellikle bebeshop'tan alıyor bildiğim kadarıyla
bende istediklerimi bulamazsam oradan almayı planlıyorum

cagancukum üzüldüm yaa kötü olmuş işte ben netten almaya o yüzden güvenemiyorum ama bulamayınca da mecbur

sorma canım yaa.kaliteli gibi duruyodu ama öyle değilmiş.bide bi sürü para takım derdine.ama netten almam bi daha.mart sonu fener gs maçına gidicek eşim ordan alayım dedi görünce sabredemedim böyle oldu.napalım kısmet böyleymiş.nike eşofmanları almamışım iyiki onlar daha pahalıydı.

tşkler meleğim..geçen seneden elbiseler uhte kalmıştı içimizde yürüyemediğimiz için..bu yıll ..giyelim elbiseleri salınalım dedik...

tşkler piroşumm..oyuncağınızı bekliyoz dört gözle..

tşkler dünürüm..boş ver gelin kokoş olsun kıı..:))
eşofmanızın olmamasınada üzüldüm canımcım ya..bazen öyle oluyo..bizde 1. elbisede öyle olduk kalıbı çok küçükmüşş..değiştirdik..
hangi siteler yazarmısın güliz..
bebeshoptan alıyom canımcımm..

çitosçum çok şık ayakkabınız bende agorada baktım nike 50 tl düşmüş ama sizinlki gibi kumaş değildi üstü bunu yazın çok rahat kullanır batuş bende böle kumaş arıyorum

gülizcim çok güzel şeyler almışsın ben alışverişi zevk olarak görüyorum o yüzden netten bişi almadım hiç ama baya güzel şeyler seçmişssin güle güle kullansın eylülcümmm

bizde pazar günü kipaya gittik huggıes bez aldık mega paket yanında 3 tane ıslak mendiliyle 23 milyondu mega paketler 19.90 normalde ıslak mendiller tanesi 1 tl ye gelmiş oluyor :lepi:
en çok ıslak mendile para harcıyoz eşim hesapladı
bide geçen hafta eşim molfix ıslak mendil almış bide idilin spedermanlı kırmızı olanını almış ilk önce çok kızdım niye huggıes almadın die alarji yapıyor çünkü ucuz olanlar mert e sonra molfix i bir açtım kocaman yumuşacık ve kalınmış yaa o mendil bide öle güzel kokuyor ki anlatamam alejide yapmadı hiç huggıes inde yarı fiyatı :lepi: idilinde güzel ama hem küçük ebatı hemde ince ama yinede süper kokuyor erkek parfümü gibi kokuyordu süperrr

Çitosum güle güle kullanın ayakkabınızı, güzelmiş.Bıdır bıdır koşsun arazi ayakkabısıyla Batuşum..

Güliz sana gelince sağol canım , benim kız bebek hayalimi tetikledin..Çok zevklisin.Güle güle giyinsin tontişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…