Yavrulara Aldıklarımız..

çok güzelmiş zuzumun sallana atıyla ayakkabılara güle güle kullansın
benim alacak olduğum spor ayakkabılarda bunun aynısının beyazıydı nıke işareti lacivertti çok güzel bir ayakkabı çok hoşuma gitti
bunun yerine gidip o benten'lileri almıştık yaa dün yengem de oğlunun küçüklen ayakkabısını verdi bir de ne göreyim benim almak istediğimin aynısı kaydirigubbakcemile3 ay pek sevindirik oldum bir anda iki spor ayakkabısı oldu tabi o yeni gibi değil biraz yıpranmış ama olsun yine de giyer aralarda

Güle güle kullansın okicik cicilerini.Ayakkabısı da çok şıkmış pembiş pembiş..

Bence erken miniğim zaten hitap ettiği yaş aralığına da 4-6 yaş diyor.Bana da erken geldi açıkçası.

carsıda baktıgımda yas aralıgı yoktu ama cok hosuma gıttı egıtıcı bır kıtap
ılk kelımelerım gıbı kıtap formu
ama sımdı netten arastırdıgımda yas aralıgı bana da buyuk geldı kararsız kaldım

güle güle kullansın oki atını ve ayakkabılarını hepsi çok güzel....
saphişim ya saçlarıda ne kadar güzel okinin sanki koca bi kız edasındaaaa...

safişim okinin atıda ayakkabılarıda süper cnmcımm güzel günlerde kullansın
attan piroşta da var bayılıyo heryere sürüklüyo sürekli üstüne inip binmeye çalışıyo

ama oki hepsinden süper maşallah yaa saçları çok güzel hakikaten yaa laviş bizimkilerin saçları ne zaman uzayacak yaaaa bende istiyom öle saç:)) maşallah tekrardan okiye çok güzel bi kız olcak

sağolun canlarım...
ben okinin saçlarını bir posta kestirmiştim hatırlarsanız,ondan sonra daha bir gürleşti

sağolun canlarım...
ben okinin saçlarını bir posta kestirmiştim hatırlarsanız,ondan sonra daha bir gürleşti

canım ne zaman kestirdin saçlarını. bende kazıtayım diyorum ama kararsız kaldım. yarım yamalak saçı var venim miniğin... kaydirigubbakcemile3

okininde ayakkabıları çok güzelmiş süper çok beğendim atınıda güle güle kullansın kızım benim

Son düzenleme:
canım ne zaman kestirdin saçlarını. bende kazıtayım diyorum ama kararsız kaldım. yarım yamalak saçı var venim miniğin... kaydirigubbakcemile3

tatlım sapiş öle kazıtmadı sadece önlerinden kestirdi şekil verdirdi zaten okiciğimin saçları gür bence kazıtmakla alakası yok tamamiyle kanıtsal bişii mert in saçlarınıda kaç defadır kestiriyorum ama hala seyrek saçlı ama ben kazıtmadım uzayınca terliyor ondan kestiriyorum

bunlarda bizim yazlık ayakkabılarımız izmir sıcağı bastırınca ayakları terledi kuzumun aldık hemen değişik rtenkleri henüz gelmemiş sordum gelirse kırmızılıda istiyorum kotlarla kırmızı tişort falan yakışır zuzuma

sapişim okimizin sallanan atı ve ayakkabasıda çok güzel..güzel günlerde kullansınn...
krikotesim sizin ayakkabılarınızda çok güzel..güle güle eskitsinn mertimiz..

krikom çok güzelmiş Mert oğlumun ayakkabıları,güle güle giysin iyi günlerde

ay ben resimleri göremiyorum yaaaa((çok üzgünüm çok...
eve gidince bakıyım diyorum fakat telaş ve koşuşturmadan unutuyorum..
resimlere bakmanın ne zararı varda engelledilerse anlamıyorum(

diantuscum aynen krikitosumun açıkladığı gibi bizim saç durumu
hepinize teşekkürler şekerler
Mertimin ayakkabıları çok güzel.Ben de düşnüyorum keten ayakkabılardan.ben bir sitede çok ucuza ayakkabılar gördüm hem de ortopedik ama çok ucuz olduğu için içime kurt düştü.gerçi o kadar ucuz ki kullanmasakta önemli değil.civilim.com mu öyle bir şey,bir bakın da fikirleriniiz bana da yazıverin cicişler

Ben de haftasonu sandalye alacaktım oğluma.Ama kafama göre bulamadım.Lazımlık aldım onun yerine. Anıl kullanıyor mu haaayır.Bir tane de bimde hoşuma gitti tren aldım.Topu alalı biraz oldu , seviyo ,go go diyo:)

aaaa ben burayı tamamıyle unutmusum eylule yenı cıcler almıstık resımlerı eklıyımm

yasmınım lazımlıgınız guzel erken degılmı daha
trende super tam eylullukkk :)))

güle güle kullanın yasmincim bizimkide topu çok seviyor erkek çocuğu genlerinde oluyo demekki babasınla gol oynuyorlar

lazımlığıda çok hoş bizimkide kullanmıyor henüz aldık duruyo öle ama inşallah alışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…