Yavrulara Aldıklarımız..

aaaa harıkaaa cokk guzel arabalı pijilerine bayıldımm gule gule gıysınler canım benım ustlerınde paralansınn

bızdede top attigoo diyoz babasıyla oynuyorlar sonra eylul elınde ne var ne yok attigoyapıyo kafamıza gelıyoo :)))))))))))))

Nazlımeleğim hepsi süperr..Babaannenin eline sağlık ne güzel şeyler almış öyle.AMa ben en çok gömlek ve pijamalara bayıldımmmm..Güle güle giysin tontişler..

nazlımelek cok guzel canım cıcılerınız
kesesıne bereket yuregıne saglık babaannenızın
gule gule kullanın

Nazlımeleğim güle güle kullansınlar.Çit çit alıyosun di mi canım ya, zor anacım..Benim çok hoşuma gitti.Akşam LCW ye gidiyim.Oğlum arabalı kıyafetleri çok seviyo.Ağaba:)))

nazlımelek oğluşların cicilerini güle güle giysinler..hepside çok şık..
ha bu arada senin cicinde çoookkk güzel..iyi günlerde giy inşallah..

arabalı pijamalara bende bayıldım ayyy
babaannenizin kesesine bereket süpermiş aldıkları çok sevdim iyi gnlerde giysin kuzucuklar

güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel gerçekten.babaannenin zevkine hayran kaldım yanlız bravoo diyorum:))

kızlar sağolun, teşekkür ederiz..
babannemiz gerçekten zevklidir 1 ay önce geldiğinde kışlık montlarınıda sevenhillden almıştı..teyzeyle kardeş olduklarına bazen inanamıyorum..
evet arabalı pijamalarımızı bizde çok sevdik kaanda.. hata kerem bile buvvv buvv diye diye evin içinde dolaştırdı pijamayı..
yasmincim çok güzel gerçekten sende al anıla seviyormuş arabaları çok hoşuna gider eminim.. senin kuzuda ayrı durur benim kuzularda ayrı...şimdi zaten hepsine ne giyseler yakışıyor bu kuzuların..tam ısırmalık sevmelik dönemleri..
daha iyisi sizlerin olsun kızlar..

nazlımeleğim cicilerinize bayıldım süper hepsi bravo valla babanneye seni de unutmamış ne güzel:)
güle güle giyin cnmcım

nazlı meleğim çok güzel hepsi harika babanneniz zevkliymiş gerçekten brovoo onada ben ilk kapşunluları bebeğendim şüper bişeyler ya güzel günlerde giyin tatlım sende pijamalarını güzel gecelerde giy tatlım

nazlıcım ben görmemişim bunları ya:))
babanneniz hakikaten çok zevkliymiş canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın kuzucuklar
sende pijamanı güle güle kullan canımmmm

nazlıcım cicileriniz harika güle güle kullansınlar.kızlar ben de yürüteç kullandım,belli bir yerden sonra dayanamayıp kullanmıştım.bi arkadaş vermişti,bi dene istersen diye,yoksa benim almaya niyeti yoktu.sonra ilk denememizde,Duru sanki 40 yıldır yürüteçe biniyormuş edasında olunca ve çok keyif alınca,gün içinde kısa kısa bindirdim

kızımın yeni eşofman takımı,anneannesinin yeni ördüğü bahar hırkası ve şu bahsettiğim uygun fiyatlı civilim.comdan sipariş ettiğim ayakkabılar,tavsiye ederim arkadaşlar,parasına göre güzel buldum ayakkabıları

saphişim çok tatlı hepsi canım yaaa ama en güzeli ayakkabı yağmurada istiyorum nette harika modeller var ama yağmurun ayağının üstü çok etli her ayakkabı olmuyor çarşamba günü pazardan terlik aldım kızıma 26 numara oldu arkası büyük ama üstü ancak oluyor ne yapalım:))
güle güle giysin oki ciicleriniiii

sağolun şekerler.çitosum o sitede ne kokoş ayakkabılr botlar var bir görsen kaydirigubbakcemile3
lavişim Duru Okyanus 22 giyiyor,ben bunları 23 aldım 1-2 ay sonra giysin diye,denedim ayakkabıları çok da büyük olmadı,şu anda bile giyebilir.yalnız ayakkabının kalıbı tam 23 no ayakkabı.benimkinin de ayaklarıın üstleri tombiş,yağmurunki kadar değil sanırım,26 no baya büyük canım,bence onun kalıbında bi yanlışlık vardır.o sitedeki botlara bayıldım ama kışa ayağı kaç no olur kestiremedim ondan almadım.kışa hala onlar duruyor olursa o zaman alıcam artık.
çitosum erkeklerede var ayakkabılar o sitede

safişçim çok tatlı okinin cicileri güle güle giysin
hırkadan bizde de var çok tatlı duruyor
ayakkabısıda çok kokoşşşş:)
piroşa hediye gelmişti o markanın bi ayakkabısı çok güzeldi küçüldü tabi şimdi,bide ablam almış yine piroşa vicco nun çizmesini güzel oda

Saphişim ayakkabılar çok hoş gerçekten.Kız kıyafetleri harika yaaaa:)Güle güle giysin prenses..

piroş, kriko, laviş, safiş, güliz hepinize teşekkürlerr..
safişcim sizin cicilerde güzelmiş...hırkanızda güzel olmuş ananenizin eline sağlık.. benim annemde bu modele benzer beyaz renkte ve çift örmüştü ama şimdi kolları küçük geliyor kuzulara oda geçen yaz krem rengi yeni hırkalar ördü renkli modelleride var üzerindeama bizimkiler bu sfer kışlık olmuşş daha 2 sen giyerler.. hatta bir ara resim koymuştum sanki..
ayrıca yakkabılarınızda çok cicii okiş güle güle kullansın...

Canlarım biliyosunuz son 10 gündür iyi değilim.Kadınlar moralsiz olunca ya alışveriş yapar yada saçlarına kıyar:)Ben alışverişi tercih ettim ve Nazlımeleğimi de kıskanmamın etkisiylede oğluma bunları aldım:))))

Son düzenleme:
Yasmin ne zevkli şeyler almışsın kız.Hepsi çok güzellerrrrrrr...Koltuğa da bayıldım onu nereden aldın?

yasmin hepsi çok güzel ama en güzeli anıl tabi ki....
koltuğuda çok güzelmiş büyüdüler de koltuklara da oturmaya başladılar...

Çitosum bizim mahalle oyuncak toptancılarıyla dolu.Kaynanamın sokakta parakende satan birkaç yer var. Ordan aldım.Teşekkür ederim..

Lavişim en güzeli yavrularımız.Çok sevdi koltuğu ama üzerinde zıplamak istiyo.Dengesini kaybedip düşecek gibi olunca kahkaha atıyo.Ekşın istiyo.Teşekkürler canım..

herkesın cıcıler cok guzel maasallah

yasmınım cıcılerınız harıka ama ben koltugu cok begendım
nereden aldın canım ve fıyatı nedır
bende ıstıyorum bır koltuk kuzuma ama cok buyuk bızım begendıklerımız

ben de bırkac parca bırseyler aldım ama foto cekmeye cok usenıyorum
totomu kaldırıp cekebılırsem eklerım

Kalimerom 25 tl ye aldım.Bizim mahallede oyuncak toptancılarından:) Senin resimleri de görelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…