Yavrulara Aldıklarımız..

krikocum mert kuzusunun ayakkabıları çokkk tatlı eminim çok yakışır yakışıklıya güle güle giysin

yasminim sizinkilerde çok güzel cnm tren çok güzelmiş güle güle oynasın tontiş anılımız

krikocum canımm ayakkabılarınızı güle güle kullanın çok tatlı eminim kırmızıda çok tatlıdırrr...
yasmin sizin cicilerinizde çok tatlı canım güle güle kullansın anıl paşaa...
bizde hafta sonu bişeyler aldıkkk bende eklerim akşama:)))

canım güle güle kullansın mert ayakkabılarını, çok güzelmiş, nerden aldın, kaç tl, ortopedik mi, diye ahiret sorularımı sorduktan sonra, ben de ateşe almak istiyorum böyle bişey de ondan sordum canım..

Saphira,Civilde bizzat gidip gördüm keten ayakkabıları,spor ayakkabıya benzeyenleri...ayakkabının altı çok yumuşak bana pek sağlıklı gelmesi açıkçası...yine de sen bilirsin,bakalım diğer arkadaşların da fikrine?

Sağolun kızlar.Ben lazımlığı otursun diye aldım.Ama eşim kaynanama götürmüş bile.Erken dedim çiş için AMA SABIRSIZ KOCAM götürmüş.

Saphişim be Krikitosum ayakkabılar süper.Güle güle giyinsin kuzular..

yasminim çok güzelmiş Anıl'ımın eşyaları, lazımlığı, treni, topu hepsi çok tatlı

Yasminim çok güzelmiş hepsi güle güle kullansın anıl paşa.Lazımlığı da dötünde paralansın.

Trenden batunun da var benim babam almıştı.Batu trenin vidalarını söküp takmayı çok seviyor.Ama korkuyorum ağzına alır boğazına kaçar filan diye.Sen de dikkat et cicim.Çok severek oynuyorlar..

canım agoradan aldım tatlım polaris mağazasından yeni tarafta 2ci katta 37 tl ye aldım anatomik canım tabanı içi falan yumuşak

kızlar benim kociş de hoppala alalım diyor ama emin değilim zararlı olabilir mi acaba? yürüteçler için zararlı diyorlar ya... bir de bize erken mi 5 aylığız daha.

şekercikcim benim kızımın doktoru yürüteçe izin vermiyordu ama hoppalaya izin veriyordu sositososito4 aylıktan itibaren hoppala kullanmamıza izin verdi fakat ben hiç almadım,eşim sağa sola çarpar zıplarken diye korktu almadık.Yalnız fisher price ın bir hoppalasını görmüştüm o çok güzeldi.aynı yürüteç gibi ama yürümüyor,sabit,sadece hopluyor,bebeğin zarar görmesi imkansız gibi bir şey.oyuncakları,müzikleri ışıkları filan var,çok güzel.fiyatı 300 liraydı biz bu fiyata almayı gereksiz gördük ve almadık.Size fikir olabilr belki diye yazayım dedim.

http://www.oyuncakalisveris.com/res...s.com/images/products/00/69/87/6987_buyuk.jpg

ben yürüteç kullandım ve faydasını çok gördüm çünkü oğlum asla oturmayan bir çocuktu o yüzden kucakta taşımaktan mahvoluyorduk.
3 aylıktı oğlum yürüteç aldığımızda aşta ayakları bile yere değmiyordu, altta tentesi vardı oraya basıyordu ama içinde duruyordu ayakta olduğu için de müthiş keyifli oluyordu, sonra ayakları yere değmeye başladı, sonra geri geri yürümeye ve sonrasında da normal yürümeye başladı arkamda geziyordu benimle
işlerimi yaparken de rahatlık oldu benim için

bende kullandım yürüteç en büyük yardımcı benim kızım onunla dolaşmaya bayılıyordu doktorum erkek bebeklerde problem olabilir demişti ama benim kuzu kız olunca kullanabilrisiniz dedi ve kızım onun sayesinde çok rahat etti tabi bizdee....
ben hoppalaya sıcak bakmadım hiçç ....

evet kızlar bunlarda bizim ciclerimiz..
babannemizin aldıkları..
bunlar hırkalarımız

içinin gömlekleri

özellikle arabaları seven kaan için arabalı pijamalarımız

bu kırmızıları çok tatlı çok sevdik..

ev içinde giymek için eşofman altları

çoraplarımız iki tane değildi ama birini giyip kirlettiler, diğeride ayaklarındaa.s

buda benim cicim:1rolleyes:hihoyyyt

krikomun oğluşunun ayakkabıları güzelmiş safişin okininkinide beğendim..
yasminim lazımlığı güle güle kullansın trenide paşan öptüm onu..
toptan bizdede var biri bentenli biride spidermanli kaan çok seviyor gool diye koşuyor peşinde..
tüm ciciler güzelmiş yavrularımız güle güle kullansın..

Nazlımeleğim hepsi süperr..Babaannenin eline sağlık ne güzel şeyler almış öyle.AMa ben en çok gömlek ve pijamalara bayıldımmmm..Güle güle giysin tontişler..

Nazlımeleğim güle güle kullansınlar.Çit çit alıyosun di mi canım ya, zor anacım..Benim çok hoşuma gitti.Akşam LCW ye gidiyim.Oğlum arabalı kıyafetleri çok seviyo.Ağaba:)))

nazlımelek oğluşların cicilerini güle güle giysinler..hepside çok şık..
ha bu arada senin cicinde çoookkk güzel..iyi günlerde giy inşallah..

arabalı pijamalara bende bayıldım ayyy
babaannenizin kesesine bereket süpermiş aldıkları çok sevdim iyi gnlerde giysin kuzucuklar

güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel gerçekten.babaannenin zevkine hayran kaldım yanlız bravoo diyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…