Yavrulara Aldıklarımız..

yasminim hepsi birbirinden güzel oğluşum güle güle kullansın, buradaki waikiki'de bunlarım hiçbiri yok neredeyse yaa :çok üzgünüm:sadece o swetlerden görmüştüm sanırım o kadar baharlık ihtiyacımız kalmadı zaten İzmir'e gidebilirsem yazlık bişeyler bakıcam bende
koltuğunuz da çok tatlıymış aman dikkat edin düşmesin kuzucuk benimki de aynı Anıl gibi sandalyesine çıkıyor düşecek gibi oluyor kahkahalar atıyor çok mutlu oluyor ama birgün öyle ekşın peşindeyken düştü, o yüzden yanlarından ayrılmamak gerekiyor
en tatlısı Anıl'ım oğluşum tabi o başka

Beyazmeleğim LCWde acayip satış var.Dün birileri 12 parça aldı ve 200 milyon ödedi..O yüzden çok çabuk tükeniyo.Burda bile öyle.Dün gömlek aldım kendime.Kırmızı beğendim, beden kalmamış mavi aldım.Hoş o da çok yakışıyo bana:))Hemen bitiyo yaw:..

cok uygunmus fıyatı da yaa
bende bakayım bıraz buralara
ufak bır koltuk ıstıyorum cunku
eklerım canım genıs bır zamanda

yasminim çok güzel anılın cicileri lcw de erkeklere göre daha güzel şeyler var kızların ki hep aynı
koltuğa bayıldım ama yaa güle güle kullansın anıl paşamız hemen kurulmuş zaten:)

yasminim cicleriniz çok güzelmiş senin minik paşan güle güle giysin..
gerçekten lcwlwr güzel oluyor hesaplı buluncada kaçırmamamk lazım..
koltuğunuzada bayıldım bende koltuğunuzu kıskandım yavss eşim geçen aydan beri alacak ama bir trlü denk gelmedi sıra gelmedi yani.. benimkielr çok seviyor kıoltuğu görümcem gelince araba koltuğunun birini yukarı çıkartım paylaşamıyorlar ikiside oturmak istiyor tvnin karşısında..
babamız zeynanınki gibi görmüş öyle bişey olacak sanırım maaşı alalaım yarın malum memur adamız ilk işimiz kuzulara koltuk olacak....

durunumuzun ayakkabılarına bayıldım harıkalar gule gule gıysın takımlarınıda:))

yasmın paşamızın cıcılerıde cokk guzell gule gule kullanın

Piroşum, Nazlıcım ve Icırım teşekkür ederim..

Nazlıcım senin aldığın kıyafetlere baktım.Hep 18 ay vardı, ben küçük gördüm onları.Tam olmuştur tontişlere diğil mi??

yok yasminim hırkaları büyük ama giyince güzel oldu kaana bir numara büyük almışlar..
pijamalarımızda 3 yaş biraz büyük ama pantolanların paçaları lastikli giydiler şimdiden büyük felan dinlemediler arabaları görünce..
yani bizimkilerin hepsi büyüktü kırmızılarda büyük geldi ilkbaharda tam olur...
demekki hep seçmişler küçük nolar kalmış..

Saphişim ayakkabılar çok hoş gerçekten.Kız kıyafetleri harika yaaaa:)Güle güle giysin prenses..

çok teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan

durunumuzun ayakkabılarına bayıldım harıkalar gule gule gıysın takımlarınıda:))

yasmın paşamızın cıcılerıde cokk guzell gule gule kullanın
sağol bi tanem opuyorumnanaktan

yasmin çok şık şeyler almışsın,oğlan anneleri kız kıyafetlerine özeniyor ben de oğlan kıyafetlerine bayılıyorum,küçük adam gibi oluyorlar kaydirigubbakcemile3
koltuğa ben de bayıldım bu arada.güle güle iyi günlerde sağlıkla kullansın yakışıklımopuyorumnanaktan

Nazlıcım bizde de büyükler kalmıştı.Örneğin turuncu lacoste 3 yaş.Seneye giyerler..

Saphişim inşallah bi oğlun olur, onun kıyafetlerini gösterirsin bize.Ben de kız hayranıyım.Sağol canım..

sapişim cicileriniz çok güzel güzel günlerde giysin okimiz..

yasminim ahretim çok güzel ciciler almışsın totişe..güle güle kullanın..özellikle koltuğunuza bayıldım.çok ciciymişşopuyorumnanaktan

Gülizim ahretim teşekkür ederim.Güzel şeyler vardı, insan dayanamıyo görünce:))

oğlumun yazlık için alışverişi tabbeee daha alıncak çok şey var bir kısmını tamamladım çok sevindim miğimede alışveriş yapıcaz dahaaaa

bu içindeki alttan çıttılı gömlek çok rahat oluyor belleri açılmıyor geçen yaz içinde almıştım zaten küçüldü yine aldık kızlara göre fırfırlı modellerde vardı ben kullanmaktan çok memnunum

bu takımın birte içine tişordu var ama 18 ay olanı kalmamış gelince haber vercekler 3ü çok güzel oluyor birleşince :)) şapkayı takarsa tabbee benim maymun

bu şortunda kendi gömleği ve şapkası var benimki şortta 24 ay üstlerde 18 ay giydiği için problem yaşadık onlarda gelince tamamlınacak inşallah haber bekliyorum

buda diz altı şortumuz arka tarafı ama ön tarafı cepli sade yazın rahat giyer

yaz için evde giymelik tişort buna benzer 3 tane daha aldım evde terlerse bol bol almak lazım daha

buda evde giymek için takım 18 aylık ama büyük gelcek sanırım denicem birazdan bu kadarr düz beyaz atletler aldım 3lü olarak onlarıda ekmedim artık poşetliler çünkü

Piroşum güle güle giyinin.Ayy valla doğurasım geliyo.Kız istiyorum amaaaa.En çok fırfırlı tilotu hoşuma gitti. Sen böyle donlar alıyosan Beyazmeleğim kızına ne alır acaba:))) Çok şeker oooov..

bu kadife ceketi

bunuda yazın giyer akşamları:)

bunlar günlükleri

bunun üstünü 1 kere giydi geçen sene bu senede oluyo lastikli olduğu için

bunlar elbiseleri

askıları çıkıyo bunun

bu kotla çok güzel duruyor:)

bunlar parmak arası sandaletlerimiz:))

buda aşkımın giymiş hali:))

bunu unutmuşum alışverişi seviyorum tişörtümüz bende istiyom bundaaan yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…