safişçim çok tatlı okinin cicileri güle güle giysin
hırkadan bizde de var çok tatlı duruyor
ayakkabısıda çok kokoşşşş:)
piroşa hediye gelmişti o markanın bi ayakkabısı çok güzeldi küçüldü tabi şimdi,bide ablam almış yine piroşa vicco nun çizmesini güzel oda
Saphişim ayakkabılar çok hoş gerçekten.Kız kıyafetleri harika yaaaa:)Güle güle giysin prenses..
piroş, kriko, laviş, safiş, güliz hepinize teşekkürlerr..
safişcim sizin cicilerde güzelmiş...hırkanızda güzel olmuş ananenizin eline sağlık.. benim annemde bu modele benzer beyaz renkte ve çift örmüştü ama şimdi kolları küçük geliyor kuzulara oda geçen yaz krem rengi yeni hırkalar ördü renkli modelleride var üzerindeama bizimkiler bu sfer kışlık olmuşş daha 2 sen giyerler.. hatta bir ara resim koymuştum sanki..
ayrıca yakkabılarınızda çok cicii okiş güle güle kullansın...
sağol bi tanem opuyorumnanaktandurunumuzun ayakkabılarına bayıldım harıkalar gule gule gıysın takımlarınıda:))
yasmın paşamızın cıcılerıde cokk guzell gule gule kullanın
sapişim cicileriniz çok güzel güzel günlerde giysin okimiz..
kızımın yeni eşofman takımı,anneannesinin yeni ördüğü bahar hırkası ve şu bahsettiğim uygun fiyatlı civilim.comdan sipariş ettiğim ayakkabılar,tavsiye ederim arkadaşlar,parasına göre güzel buldum ayakkabıları
yasminim ahretim çok güzel ciciler almışsın totişe..güle güle kullanın..özellikle koltuğunuza bayıldım.çok ciciymişşopuyorumnanaktanCanlarım biliyosunuz son 10 gündür iyi değilim.Kadınlar moralsiz olunca ya alışveriş yapar yada saçlarına kıyar:)Ben alışverişi tercih ettim ve Nazlımeleğimi de kıskanmamın etkisiylede oğluma bunları aldım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?