Yavrulara Aldıklarımız..

canım ceylan-wenice-lcw hepsi
özellikle ilk 5 ceylan malı
daha almak istediğim çok cici var ama yaz pat diye bitecek seneye çocuk büyüyecek ve giyemicek onun için frenliyorum kendimi
tutun beni nolurrrrrrrr

ceylan yazısı gördüm bi tane:)) bi bakamadım şuaraya yaa komuşum hep der gidin diyee

zaten bende ilk 5 e bayıldım.hemen gidiyorum bu hafta sonu:))) renklere bittim.güle güle giyin

saol derincim hepsi güle güle giysin

yasminim o koltuğu bellonadan 20 tl. aldım adam 30 demişti ama sıkı pazarlık sonucu 20 ye verdi
almak istersen aklında bulunsun

ZEYNAM HARİKA HEPSİ BİRBİİNDEN GÜZEL
GÜLE GÜLE GİYSİN YİĞİTİM EFEM BONUSUMA ÇOK YAKIŞACAK HEPSİ
BURADA EN YAKIN CEYLAN 2 SAAT UZAKLIKTA YAA AYDINDA VARDI KAPANDI NİYEYSE :çok üzgünüm:

yasminim ohh sefanız olsun boşver kaynanayı camın öninden geçerken anıl basar kornaya siren sesini duyunca çıkar kaynanan:))
çok güzelmiş ama yaa bisikleti, cicileride süper hele kolsuz tişörtleri harika güle güle giysin tontiş:)

zeyna bunlar ne yaa bayıldımmmm erkek annelrimiz de çok zevkli valla:)
yaa o ilk 2 sıradakilere bittim yaa özellikle ilk tuluma nerden o cnm ceylan mı yazıyo o etikette:) bende almak istiyom piroşa:))
hepsi harika cnm bayıldım o kapıya astığın resimlikten bende gördüm çok şirin gerçekten:) güle güle kullansın yiğido:)

Zeynaaaaa ne güzel şeyler almışsın yavrum sen.Hepsi çok güzel.Bayıldım valla.

cokkkkk guzeller
tum cıcılerı begendım ne zamandır bakmamıstım buraya

renkler ve zevkler harıka
tebrıkler
saglıkla gule gule kullansın yavrular

var hemde bana çok yakın.eski üst komşumuz ordan bişeyler getirmişti hediye.hep de söyler merti ordan giydiriyorum bak diye hep unutuyorum( ama gidecem taktım.benim sarı sevdam var.sarıya bayılırım.şu sarılı takım bitirdi beni:))

zeynacım çok güzel şeyler almışşın tatlım hepsi çok şık iyi günlerde kullansın yiğidim efem ben oyuncak sandığını çok beğendim canım ya çok istiyom oturma odası için vardı bi tane parçaladı sıpam onu keşke izmirdede bulsam çok şıkmış tam oturma odama göre odamızda yeşil okadar çok aradım ki yok yok güle güle kullanın sizde efecik parçalamasın inşallah

ayy çok güzelmiş bayıldım cicilerinize,güle güle giysin kuzucum :)

bizim de yeni cicilerimiz var ama foto çekip te koyamadım bir türlü..wenice te % 70 indirim var kızlar kaçırmayın derim

saolun kızlar hepsi sağlıkla sıhatle kullansın inşallah

piroşcum orası bana baya uzakkkk beni ekleme gelen listesine

krikocum benim oğlumun öle kırma huyu yok pek maşallah subanallah
aklına bile gelmez bazen onu açayım oyuncak oynayayım ben dökerim oynasana len ne biçim çocuksun diye

anılın bisikleti ve cicileri çok güzel canım güle güle kullansın tontişşinn...
zeyna ya hepsi çok güzel ya çok şirin hele ilk 3e bayıldım bide o kot kapri muhteşemmmm

Zeynacımmm hepsı bırbırınden guzel zevklı hatunsun masallahhh
gÜle gÜle gıyınn
beyaz kaprı ve kırmızı tısaorte bayıldım cokk uyumluuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…