Yavrulara Aldıklarımız..

yasmincim ve zeynacım çok güzel herşey ,güle güle kullansın minikler..

yasmin ve zeyna çok begendim cicilerinizi ne kadar hoş şeyeler almışsınız çok yakışıcak yakışıklılara

ya kızlar ne güzel ciciler almışınız yavru kuşlara...
kızlarınki süslü püslü edalı modalı erkeklerinki klas vay beeee ......D güle güle giysin kuzular..
Zeynam o koltuktan bizde her geçişimizde bellonada görüp beğeniyorduk almaya gittik izine gitmeden önce şansımıza 3 tane vardı ikisi gitmiş tek kalmış tek alsamda bir işe yaramaz, adam haziran sonu anca gelir dedi yaa.. şimdide bakmadık belki gelmiştir çok istiyordum bizede 30 dedi demek iki tane alsak 20 ye alırmışız kısmet olmadı ama bakalım belki geldiyse gitmeden alırız...

ıcırım hepsi çok güzel hele o eteğe bayıldım resmen spor ayakkablıarıda çok güzel güle güle kullansın minnoşşş

zeyna çok beğendim aldıklarını..çok zevklisin bacımm..güle güle güzel günlerde kullanınız...
ıcırcım sizin cicilerinizde çok güzell..eylül hanım güle güle güzel günlerde giysin ciclerini..

Iıcırım çok güzeller.Güle güle giysin yavrukuş.

ıcırım hepsi çok güzel hele o eteğe bayıldım resmen spor ayakkablıarıda çok güzel güle güle kullansın minnoşşş

ıcırcım güle güle giysin yavru kuş cicilerini

ıcır hepsı cok guzeller
gule gule gıysın canım
en cok kot mını etegı begendım

tesekkür ederiz teyzeleriiii

ıcırcım bayıldım aldıklarına ,hele o pembe taytla ,gri elbise varya süper ,ayakkabıları da çok şık ,hepsini güle güle giysin eylülcük ..

ıcırım hepsi çok güzeller yaa bayıldım bayıldım çok yakışacak eylülüme
ne gzel şeyler almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…