Yavrulara Aldıklarımız..

canım ben çorapsız pek gezdirmiyorum zaten ama yumuşacık çorapsız da giyse bişey olmaz yani geçen seneki ayakkabılarıda aynı yerdendi çorapsızda giyiyordu onları, ama bana ayaklar daha çok terlediğini düşündüğüm için çorap giydiriyorum yaz-kış
pagpada çok pahalı gelmişti bana buradan bakmıştım da sonrada bu mağazaya bir dadandım bzim mağaza oldu çıktı :)

lavişim bayıldım kızımın cicilerine güle güle giysin bebeğim hepsi harika ama merakla bikinisini beklemedeyim kaydirigubbakcemile3
ayrıca bu zürafalı t-shitlerle kız futbol takımı kuracaksınız heralde 2008 kasım bebekleri spor kulübü çıtır kızlaaar hihoyyyt

lavişcim süper ciciler almışsın ,capriye bayıldım ,bende 2 tane şort aldım kızıma çekicem onları da yakında ,ayrıca zürafa t-shirt moda bu sene kızlar arasında :))

Lavişim çok tatlılar.Kız çocuğu başka yaaaa.Ben de istiyom bende:) Güle güle giysin yavruş..

kız cicileri çok güzel oluyo yaaa heveslendiyonuz insanıı hepp( o bikini ile yağmuru düşünemiyorummmm tam ısırmalık olur valla ısırmadan rahatlamaz insan:))

derin canım yAğmurun göbeği fırladı bikiniden annesininki gibi oldu aynı:)))
YASMıN MAYTAP SAĞOLUN KIZLARRRR

yaa çok tatlı süper bişi bunlar laviş ya özellikle bikini süper ötesi çok özendim valla güle güle giysin yağmur hanım

beyazmeleğim teşekkür canım bende çorap giydirim sanırım evet tabanı hem terletir hemde yara yapar belki sürterse en kısa sürede hallediyim

lavişiiiimm ayyyyy çok güzeller yaaaa,şu yarasa kola bayıldım..güle güle giysin Yağmurum

oyyy melisin anası neler almış meliseeeee yeni gördüm valla şahanee:)) rengarenk ne güzel cicileriniz var güle güle giysin yavrukuşşş

lavısım gule gule gıysın prensesımızzz
cok ıslevlı sortunuza da bayıldımmm bende alayım kızımaa

zeynep ceylinin,yağmurun,melisin,eymenin cicileri süper yeni baktım ben bayıldım hepsinee

melisimin etekleri elbisesi şahane üstünde de görürüm ben idince sizin yerinize de ısırırım:)

lavişim bulmuşsun zürafalı tişörtten:)diğer cicileri de çok güzel özellikle bikinisi baydıldım valla:)

eyme nin cicileri de çok güzel beyazım meleğim süper ötesi valla aldıkların ayakkabılarını da çok beğendim

güle güle giysin kuzuların hepsi

piroşum valla acayip sevindim bende :))))görğnce nasıl sevindim anlatamam...
teşekkürlerrr hepinizeee eylül melisin cicileride çok tatlı yaaa keşke biraya gelsek de şu zürafalı tshirtlerle resim çektirsek nasıl güzle olur demi:))))))

Kızlar bunlar önce aldıklarım.Dünde bişiler aldım.Evde giymesi için, penye türü takımlar.Foto çekmedim...

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

yasminim güle güle giysin totiş anıl ikiside çok güzel canım
bende aldım yağmura bahçede giymesi için bir sürü kaprimiz var yağmur hergün 2 kere üst değiştiriyor üstü başı hep kum kulağından bile kum çıkıyor:))bende aldım bişeyler eklerim bendee

oov sarılı turunculu çook tatlıymış bebişim aldıkların güle güle giysin tontiş oğlum

lavişim sonradan ekledikelrine de bayıldım tatlım ,hele o bikini varya ,yerim onu ben yaaa,hasta oldum ,bizim geçen yılki bikinimiz bu yıl da olur ,yeni almıycam o yüzden ..
yasmincim güle güle giysi anıl paşa ,çok tatlı sarı sarı ne güzel ..

bizde dün sandalet aldık kızıma ama cicili bişey ,birde günlük alıcam ,yoksa bunu iki günde paralar ,misafirlik bu :)))))) eklerim bir ara

bizde aldık sonunda sandalet arowdan ama içime sinmedi ya bizim tombişin ayaklarının üstü etli denediğimiz nice modeller olmadı malesef sıktı yavrumu bizde sade bişey aldık çünkü olan tek sandalet buyduuu(
eylülüm ekle de görelim bebişimmm

lavişcim sizde güle güle kullanın canım sandaletlerinizi ,

eşim dün dondurma almak için durdu ,arabayı da ayakkabıcının önüne park etti ,bizde melisle içinde beklerken vitrinde gördük bunu ,hemen gittik aldık ,açık pembesi daha güzeldi ama numarası yoktu ,bizde bunu aldık ama beğendik ,çok da yakışıtı kuzuma

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…