Yavrulara Aldıklarımız..

Eylülüm bu ne güzel kıı.Ben birde kızlar altın rengi parlak ayakkabılar giyiyolar.Ona bayılıyorum.Kızım olursa ondan alacam.Güle güle giysin Melisim:)

bende seviyorum onları aslında ama çok abiye duruyo ,özel gün ayakabısı gibi ,düğün dernekte olur ,almak lazım bi tane..

Lavişim cicileriniz çok güzel.Yarasa kol filan trendleri takip ediyor yavrukuş:))

Yasocum sizin takımlar da çok güzel.Ohh yazın serin serin giyer paşa..

Eylül çok kokoş ayakkabı .Çok beğendim güle güle giysin.

yasminim çok güzel aldıkların sarı sarı çok yakışçak anılımıza:)

kankaa ne güzel o ayakkabılar öyle taşlı taşlı güle güle giysin meloşum

pazarda gördüm çatalca da atatürk parkının karşısında bi ayakkabıcı varya altın rengi birde gümüş rengi vardı 30 liraydı onlarda süperdi

ya ben zara da beğendim bi ayakkabı ama 80 lira verilmez o kadar indirimde yakalayabilirsem alıcam inş ondan

kanka bakarım ama bu hafta para nanay ,haftaya artık ,sen gelde beraber gideriz ..

ay yağmurumun bikinisine bayıldım bayıldım harika bişey yaaa tam yemelik olacak onu giyince eminim

melisimin de sandaletleri süppermiş güle güle giysin kuzucuk pek bir kokoş doğal olarak

yasminim olmadı heralde hee :çok üzgünüm:

Kızlar azmin elinden bişi kurtulmuyo.Ahanda yükledim.Bu oğlumun bisikleti.Olay bisiklet, kaynanayı kuş gibi cıkcıklatan:)) Önünde robot var, ses çıkarıyo, siren sesi falan.Anıl düğmeye basınca siren sesleri duyuluyo ve ben acaba almasa mıydım diyorum.Tentesi, ayak koyduğu yer ve tutamak çıkarılabiliyo:)

.....

Son düzenleme:
Kızlar bunlar önce aldıklarım.Dünde bişiler aldım.Evde giymesi için, penye türü takımlar.Foto çekmedim...

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

eylulum ayakkabınız cokk guzel gule gule gıysın melıs hanım
yasmınımmm kıyafetler cok guzell bısıklette tam eylule gore erkeksiii

Ne güzel bisikletmiş yaso.Pek afilli güle güle binsin.Hatta sabahları kaynanana onunla götür iyice gıcık olsun:))

C&A dan altığım kıyafetler bunlarda.Tişörtleri 6 TL, şortlar ise 14 TL ye aldım.Uyku tulumunu da Kanz da bulabildim.ınce penye şeklinde.3 Yaş için bu

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Icırım, Çitom teşekkür ederim.Kaynanam ötsün dursun.Haftasonu o cam silerken penceresinin önünden geçeçem oğlumla:))

cicileriniz pek güzel güle güle kullanın:)) bisiklette güzelmiş ama koruması yok galiba bizimki gibi.geçen parkta bi çocuk başka bi miniği bunlardan biriyle gezdiyordu hangi salak anne verdiyse onu çocuğun eline.bisikleti tepetakla oldu bebek yere yapıştı.diğeri aldı koydu yerine devam etti.yine düştü( zor yetiştik elinden aldıkk.bende diyorum korumalılardan mı alsaydım ne yapsaydım o yüzden düşer diye cesaret edemiyorum şimdi

Korumalık var canım.Anıl sık sık inip binmek istediği için çıkardım.Dışarı çıkarken takıyorum:)

hee iyi valla o zaman çünkü 3 tekerlek olduğu için biraz dengesiz olabiliyolar bazen

Anılımın hem bisikleri hem de cicileri çok güzelmiş güle güle giysin kullanız oğluşum
korumalı olduğu iyi olmuş, bizimkinin de her yeri ıkıyor biraz büyüsün çıkarıcam bende sadece bisikleti kalıyor

Mmmm, Zeynam çok güzel kıyafetler ama en çok koltuk hoşuma gitti.Çok değişik.Güle güle kullansın:)

sağol yavrum
tüm yavrular güle güle sağlıkla kullansın cicilerini
kazasız belasız özellikle bisikletleyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…