Yavrulara Aldıklarımız..

yavrum ya ne kadarda mutlu görünüyor ,canım benim ,çok cici arabanız yasmincim ,kazasız belasız günlerde kullanın inş :)))))))))))

Çok sevdi arabasını, bu kadar tahmin etmiyodum.Sabah uyanır uyanmaz bindi, babanneye gidelim dedim.Ok ditmiyom diyo:))

Sağolun tontişlerim, yavrularımızın hiçbirine kaza bela vermesin Rabbim:)

piroşumun giysileri ne kadar güzelmiş cnaım ya,çok zevklisin valla,kızın da senin gibi zevkli olacak büyüyünce annesi :) güle güle giysin minnoş

ne zamandır ekleyeceğim,bir türlü olmamıştı.sonunda ekledim buyrun Duru Okyanusun cicileri :))

safişş çok güzeller cnm cıvıl cıvıl hepsiii
çok yakışır okiye bu ciciler güle güle gisin

sarı penye kapriden bizde de var çok rahat...

piroş ve safiş cicilerinizi güle güle kullansın kızlarınız ,hepsi çok güzeller..

durunun donlarina bayildim safisss,güle güle giysin fistik..

pirosum siyah elbisenin aynini görmüstüm H&M de,kizi olan arkadasi arayi söyledim

gel al co kgüzel diye,sende aynini almisin pirosa...cok güzeller iyi günelrde kullansin.

sağol çileğim bende bayıldım o elbiseye
az önce üstündeydi elbise ama heryerini bi güzel ıslatmış çıkarttım bende:)

eylül sağol fıstıkımmmm

2010 anneleri gelince bizim bu topik arkalarda kalmış artık pek kullanılmıyormu ne? bende bayramlıklarımız eklicektim ama kararsız kaldım kullanmama kararı falan mı alındı yoksa bizim topiğimiz arkalarda kalmazdı

ama son sayfadaki cicişler pek güzel

yokkk krikotesimmm tatil falan derken arkalarda kalmışş..şimdi bayramlıklarımızı aldıkmı eklerizz...
bak bende totişe birkaç bişiler aldım akşam ekleyeyimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…