Yavrulara Aldıklarımız..

daha çok var aldıklarım da ,bayramda kirletti ,daha yıkanmadı ,yıkanınca onları da çekerim ..

cnm çok güzel şeyler almışsın bayıldım valla renkler filan süper hem şık hem rahat olacak meloşum:)
güle güle giysin cimcime

bu zevklı kız anaları benı bırgun cattt dıye ortadan catlatacaklar
abımın kızı olsa da barı ona kıyafet alarak kendımı tatmın etsem
maasallah eylul hepsı de cok guzeller canım

ayy ne güzeller yaa melisin cicileri de(
valla kıskanmamak elde değil:))
güle güle giysin inş.

sanırım kız anneleri nasıl giyinmeyi seviyosa kızlarını öyle giydiriyor ,
ben rahat giyinmeyi severim kot ,t-shirt gibi ,kızımı da rahat giydiriyorum ,valla aslında özeniyorum cici elbiselere ama nedense aklım yine pantolonlara ,eşofmanlara gidiyo :))

piroşun ve melisin cicilerine bayıldım kızlar,demekki neymiş,en kısa zamanda wenice,benetton,boyner yeni sezon ürünleri incelenecek )))
güle güle giysin kızlarım opuyorumnanaktan

tatlışlar evet edit kaldırıldı,fotoları yayınlamadan önce önizleme yaparsanız tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmaz,ya da o anda ben onlinesam bana söyleyin ben düzelteyim okiş?

Eylülcüm çok güzel ciciler.Güle güle giysin yavruşun.Yarın bende bişiler çektim onları koyabilirim:))

ben de bi dolu bişeler almıştım, ama nası resim ekleniyo hala bilmem. biri yol yordam gösterirse, akşama ekliim ben de.

çok güzelmiş yasmin
güle güle kullanın
bende beğendim gerçekten
çok güzel renkli şeylermiş

Derinim , Lorem sağolun.Daha güzelleri paşalarınıza olsun.Ben renkli şeyleri seviyorum.Erkeklerde sınırlı biraz ama özellikle turkuaz ve kırmızı favorilerim:))

Gülizim ahretim sağol.Biz ancak böyle alabiliyos.Aksesuar yok.Toka, çanta(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…