Yavrulara Aldıklarımız..

bunlarda piroşun alışveriş halleri:))
poşetleri koluna takıp kendi taşıyo hanfendi:)
tokasının birini de çıkarmış çiykinnn::))

converselerini de yeni aldık ama biraz zor giyiliyo bağcıklarından dolayı çok beğendiğimiz için idare ediyoruz giydirirken piroşta anne omuyoo diyo:)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

maşallah piroşuma çok tatlıı..
cicileride bi o kadar güzelll..güle güle giysin cimcimem...

Piroşum güle güle giymiş yavrum zaten.Ne giyse yakışıyo.Yine diyorum "Allah'ım bunun gibi bir tane de bana ver"..

piroşş vallaha yine on numara olmuş kreasyonunuz:)) dökmüşün paralarıı:)))
güle güle giysin minik mankenimizz kokoşumuzz

derinim sağol cnm daha var almak istediklerimde bi seferde bukadar yeter:)
kot alıcam birde etek istiyorum kışlık

ya birde niyeyse zara da güzel badiler bulamıyorum artık çok az çeşit var hep elbise var
hımmm birde forum ist. a h&m açılıyo kasımda:))

piroşum fıstığım gelmiş yaa canım benim çok tatlı olmuş maşallah annesi maşallah

bende kışlık alışverişi yapmadım daha bu ay bayram alışverişi olunca birde onu araya sokmayayım dedim
bir de daha buralar sıcak hala kısa kollu vs.leri çok rahat giyiyor zaten kışlıkta fazla ihtiyacımız yok öncelikli olarak kot pantolon almam gerek sonra bi kışlıkları çıkarıp gözden geçirip ona göre almalıyım

Ben de birkaç takım aldım.Eşofman gibi.Ara beden büyük geldi, küçüğünü alayım dedim küçük geldi. Büyüğü kaldı.Onların fotosunu da çekeyim.Seneye de bişiler aldım.Bu aralar çok pis alışveriş yapıyorum. Kocaya çaktırmadan:))

triko tarzı bişeyler almak lazım birde bizim ev soğuk oluyor
bolero,kazak,hırka vs.

d.günleri de var birde onun için bişeyler almak lazım alınacak şeyler hiç bitmiyor yaaa

piroş mağaza kapatmış :)) bülent ersoyum benim ,yine basmışın paraları :))ohhh üstünde paralansın hepsi harika .
bizde bir sürü mevsimlik sweet ,eşofman takımları ,t-shirtler filan aldık ,geçen kıştan kalanlar olmaz artık ,bazı büyük aldıklarım vardı onlar olur ,bende biraz alışveriş yaptım ekliyim bari yarın

eylülüm kankam teşekkür ederiz:))
ekle bakıyım sende hemen aldıklarını çok güzellerdir kesin....

pıros yıne kıskandırıyor erkek annelerını
sahsen ben cok kıskandım
keske benım de kızım olsa

lorecim çok teşekkürleropuyorumnanaktan
inş. kız isteyen erkek annelererinin gönlüne göre verir allah bıcır bıcır kızları olurzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…