Yavrulara Aldıklarımız..

meleğim bisikletiniz çok güzel çok beğendim nerdendi bu cnm nettenmi aldın bide ne kadara aldın güle güle binsin eymenim
lazımlıkta çok tatlı güzel günlerden işesin eymen:))

meleğim bisikletiniz çok güzel çok beğendim nerdendi bu cnm nettenmi aldın bide ne kadara aldın güle güle binsin eymenim
lazımlıkta çok tatlı güzel günlerden işesin eymen:))

sağol canım
yok netten almadım buradan bir mağazadan aldım ama nette de yazınca Kanz marka çıkıyor benzerleri yalnız onların böyle ses ışık takımı yok sanırım hoş olmasa daha iyi bence ama çünkü kafamızı şişiriyor ama oğlan seviyor işte
ben 84 TL'ye aldım iki taksitle

lazımlık için iyi deliklerin için sağol işeyecek aletlerimizi de birbirimize gösterir olduk artık kaydirigubbakcemile3

bilgi için sağol piraycecim. benim mantığım ıvırzıvır pek çok oyuncağı olacağına gerçekten eğitici olsun sevsin birazcık pahalı olsun önemli değil.. çünkü oyuncaklara hatırı sayılır para veriyoruz. ilk kızımdan biliyorum. :)) biraz büyüsün miniğim alayım ben de...

Son düzenleme:
beyazmelekcim bisiklet çok güzelmiş fonksiyonlu olmasıda güzel. güle güle kullansın eymencik...

gerçekten meleğim yaa lazımlıklarıda gösteriyoruz ama olsun onların herşeyi sevimli bakarız resimlerine:)
işerkende çekersin foto. bakarız::)

diantusçum doğru söylüyosun ben 1-2 kere tahtakaleden aldım oyuncak piroş elinden düşürdü paramparça oldu ama bunlar öyle değil kırmak istesede kıramıyo...

yok artık o kadar da değil bıraktığı eseri de gösterim isterseniz kaydirigubbakcemile3
valla şimdi böyle diyoruz ama bizeden beklenir valla belli olmaz ilk işeme hatırası diye çeker koyarım kaydirigubbakcemile3

bisiklet cok güzelcim melekcim yaza bende istiyorum böyle,üzerindeki günes korumasida cok iyi cünkü benim böcük günesten cok korkuyor..

lazimliginizdada hayirli isler diliyorum.

bisiklet cok güzelcim melekcim yaza bende istiyorum böyle,üzerindeki günes korumasida cok iyi cünkü benim böcük günesten cok korkuyor..

lazimliginizdada hayirli isler diliyorum.

sağol bebeğim opuyorumnanaktan
güneşlik olması bence de iyi çünkü böyle şeyler genellikle yazın kullanılıyor gerekli yani

tatlım onun arabalarına dokunmadığın sürece biii yapmaz oğlum tambii araba hastasıı geçen gün asrının kafasına indirdi arabayı almaya çalışıyor diee alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın Batuşum,ben de mothercareden aldım hep canım.çok güzel hiç bozulmuyor

gıtgıtlayan tavuğumuz:))

çantamızz babamız almış geçende

şişme yeleğimiz

mini şortumuz::)

vee triko elbisemiz
ay hepsi harika güle güle kullansın piroşum
safişim mavi ciciniz sarı fıstığa çok yakışacak ,güle güle giysin.
opuyorumnanaktan
ayrıca, beyazmeleğim,sapişim, krikotesim, çitosum, pirayecim sizde cicilerinizi güle güle kullanınn..
opuyorumnanaktan
,
safişim sizinkide çok güzel çok kullanışlı
opuyorumnanaktan
Ayyy herkesin cicileri bir harika.Kız annelleri çok zevkli valla.Süpersiniz..

Pirayecim 7 tanesi 59 tl.Doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum yıka yıka hiç bişi olmuyor.
tatlım mothercarede 7 li takım 50TL di bir kaç ay önce
Safişim görmemişim ben bunu.Çok güzell bu renge bayılırım zatenn..güle güle giysin oki..
ben de bayılıyorum bu renge opuyorumnanaktan
sapişim hırkanız çok güzell..kızlarında dediği gibi rengi çokkk güzell..
opuyorumnanaktan

buda bizim yeni pusetimizzz
minik babyden aldım çok avantajlı gerçekten...
güle güle kullanın,güzel havalarda bol bol gezin güzel kızımla opuyorumnanaktan
saphişim görmemişim okinin sweatini güle güle kullansın bende yağmura zman zaman mavi alıyorum bıkıtım herşey pembe herşey pembeeee
evet canım heryer pembe,herşey pembe kaydirigubbakcemile3
bu da miniğimin oyun halısı...

[/URL][/IMG]
çok güzelmiş güle güle oynasın minnoş opuyorumnanaktan
yazın çok güzel gezersiniz bununla canım,bende istiyorum bunlardan,havalar ısınınca sahilde gezeriz kızımla.güle güle kullanın canım opuyorumnanaktan
kakasını ve çişini rahat yapması ve bir an evvel önce bezden sonra lazımlıktan kurtulmanız dileğiyle canım opuyorumnanaktan

sağol safişim evet yazın bisiklet çok iyi olacak bizim içinde

lazımlık için iyi dileklerin için sağol cicim hepimiz inşallah

beyaz meleğim bisikletiniz çok güzel güle güle kullanın.
piroşum kokoş kokoş ciciler almışsın yine kızına güle güle giysin küçük kokoşkaydirigubbakcemile3
lavinyacım pusetiniz çok güzel güle güle kullanın.
çitosum sizde güle güle giyin cicilerinizi.
saphişim maviş maviş çok yakışıcak eminim kuzuna.
güzel gelinimin cicileride çok şık güle güle kullansın.
umarım unuttuğum yoktur varsada tüm bebişlerimiz iyi günlerde mutlu mutlu kullanırlar inşallah cicilerini.

kız annleri pek kokaş maşallah çok güzel piroşun cicileride oyuncağıda güle güle kullansın güzel kızımız çantasıda para dolsun inşallah
çitosçum sizinde atletler çoraplar çok hoş kullanıllı bende maks&spancerden alırım 3.6 ay arası alıdıklarımı bile hala giyiyor minyon olunca tabii hiçte bozulmadı yıkanmaktan birde madercare ninde güzel ben almıştım 1 ay önce 7 tanesi 39 du kampanya hala devam ediyor sanırım
eymenciğin çağanımızın bisikleride çok güzel yazın çok kullanışlı olur ama 5 kat indiremem ben onu o yüzden içimde kalıcak benim o bisikletler iyi günlerde kullansın bebekleriniz
lavinyacım sizinde pusetiniz çok güzel güzel güzel gezsin zilli yağmur içinde

bizim aldıklarımız içinde iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepsi iyi sağlıklı günlerde kullansın aldıklarımızı

cıcılerınız cok guzel beyazmelek
ıyı gunlerde kullanın canım

sağolun şekerlerim opuyorumnanaktan

buda bizim bisikletimiz eymeninki kadar fonksiyonlu değil ama çok seviyo oğluşum annanesi almıştı yazın.
http://img171.imageshack.us/img171/8404/resimlerim383.jpg

aa bunun mavisini az önce öğle arasından dönerken gördüm bi mağazada buda güzelmiş dedim hatta çok tatlı yaa fonksiyonlu olmasada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…