meleğim bisikletiniz çok güzel çok beğendim nerdendi bu cnm nettenmi aldın bide ne kadara aldın güle güle binsin eymenim
lazımlıkta çok tatlı güzel günlerden işesin eymen:))
diantusçum oldukça sağlam cnm
piraye üstüne çıkıyor, koltuktan düşürüyor, ters çevirip oynuyor biyeri kırılmadı henüz::)
seside 2 kademeli yükseltip kısabiliyosun cnm, fiyatı yüksek ama değiyo gerçekten
beyazmelekcim bisiklet çok güzelmiş fonksiyonlu olmasıda güzel. güle güle kullansın eymencik...
bisiklet cok güzelcim melekcim yaza bende istiyorum böyle,üzerindeki günes korumasida cok iyi cünkü benim böcük günesten cok korkuyor..
lazimliginizdada hayirli isler diliyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlım onun arabalarına dokunmadığın sürece biii yapmaz oğlum tambii araba hastasıı geçen gün asrının kafasına indirdi arabayı almaya çalışıyor diee alsanaalsanasmile
güle güle kullansın Batuşum,ben de mothercareden aldım hep canım.çok güzel hiç bozulmuyor
Ay deli oldum .İmaghackte sorun var.Diğerleri de böyle minicik yüklüyor.Neyse artık napalım bu da böyle olsun.Bunları geçen hafta aldım oğluma.Kitplara ilave bir de ilk 100 sözcük var..Bodyleri de hep m&sden aldım doğduğundan beri ve çok memnunum tasiye derim.Bu sefer bodylere ilave bir çorap aldım 5li onlar da çok güzel.
ay hepsi harika güle güle kullansın piroşum
opuyorumnanaktansafişim mavi ciciniz sarı fıstığa çok yakışacak ,güle güle giysin.
opuyorumnanaktanayrıca, beyazmeleğim,sapişim, krikotesim, çitosum, pirayecim sizde cicilerinizi güle güle kullanınn..
opuyorumnanaktan,
safişim sizinkide çok güzel çok kullanışlı
tatlım mothercarede 7 li takım 50TL di bir kaç ay önceAyyy herkesin cicileri bir harika.Kız annelleri çok zevkli valla.Süpersiniz..
Pirayecim 7 tanesi 59 tl.Doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum yıka yıka hiç bişi olmuyor.
ben de bayılıyorum bu renge opuyorumnanaktanSafişim görmemişim ben bunu.Çok güzell bu renge bayılırım zatenn..güle güle giysin oki..
opuyorumnanaktansapişim hırkanız çok güzell..kızlarında dediği gibi rengi çokkk güzell..
güle güle kullanın,güzel havalarda bol bol gezin güzel kızımla opuyorumnanaktan
evet canım heryer pembe,herşey pembe kaydirigubbakcemile3saphişim görmemişim okinin sweatini güle güle kullansın bende yağmura zman zaman mavi alıyorum bıkıtım herşey pembe herşey pembeeee
çok güzelmiş güle güle oynasın minnoş opuyorumnanaktanbu da miniğimin oyun halısı...
[/URL][/IMG]
yazın çok güzel gezersiniz bununla canım,bende istiyorum bunlardan,havalar ısınınca sahilde gezeriz kızımla.güle güle kullanın canım opuyorumnanaktan
eveeet sabahki aksaklıktan dolayı yüklediğim resinlerin hepsi gitmiş bende yeniden yüklüyorum umarım sorunsuz hallederim
fotolardan da anlaşıldığı üzere oğlumun bisikleti
oğlum çok beğendi ayıcığın tuşlarına basınca müzik çalıyor hayvan sesleri çıkıyor ayrıca yanağı ve burnundaki siyah yerler far vazifesi görüyor kırmızı kırmızı yanıp sönüyor
kakasını ve çişini rahat yapması ve bir an evvel önce bezden sonra lazımlıktan kurtulmanız dileğiyle canım opuyorumnanaktan
cıcılerınız cok guzel beyazmelek
ıyı gunlerde kullanın canım
sağolun şekerlerim opuyorumnanaktanbeyaz meleğim bisikletiniz çok güzel güle güle kullanın.
piroşum kokoş kokoş ciciler almışsın yine kızına güle güle giysin küçük kokoşkaydirigubbakcemile3
lavinyacım pusetiniz çok güzel güle güle kullanın.
çitosum sizde güle güle giyin cicilerinizi.
saphişim maviş maviş çok yakışıcak eminim kuzuna.
güzel gelinimin cicileride çok şık güle güle kullansın.
umarım unuttuğum yoktur varsada tüm bebişlerimiz iyi günlerde mutlu mutlu kullanırlar inşallah cicilerini.
buda bizim bisikletimiz eymeninki kadar fonksiyonlu değil ama çok seviyo oğluşum annanesi almıştı yazın.
http://img171.imageshack.us/img171/8404/resimlerim383.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?