soal canim, Allah razi olsun, sende yanliz degilsin, insallah bu günleri hayirlisiyla atlatirsin. Bebegim 5 aydan beri hastanede insallah tez zamanda eve gelir.....umut gibi zümram gibi nice bebisler var....ne SIKINTIlar yasiyor anne babalar...bazen oliyor esimle kavga bile yapiyoruz sonra birbirimize sariliyor barisiyoruz. cok zor günler....Allah kimseye yasatmasin
burda bebisimin kaldigi hastanede en erken dogan bebegin agirligi 450 grammis...yani seninki gibi canim....bikere bi dergide okumustum bi bebek 260 gr dogmus...ve Allahin mucizesi yasamis....
Allahtan ümit kesilmez...bekliyelim ve görelim....
Bebegimi bugün banyo yaptirdim, kremledim...sabahleyin göz muayenesi vardi...biraz kötüge gidiyor dediler...Allah insallah gözlerinin görmesini nasip eder...
Bebegim cok tatli teyzeleri....biraz nefes almada zorlaniyor..bugün yine biberon verdiler...2ml icti az ama hamd olsun yapiyor iciyor ya ne mutl bana. Burdaki uzman doktor hic emmemez demist....Allah bilir dedim ve hamd olsun....cok mutluyum
Bebisim 3870 gr oldu...agirligi iyi boyu da 50 cm oldu...
Umut ve Zümraya Allah sabir saglik sifa hayirli gelecekler versin...Allah onlarin yardimcisi olsun....
DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSUNU YASAYAN ANNELER... kurban olduğum allah bir mucize yaratıp bir su damlasından yaratmıyormu bizi. bebişlerimi o oyle büyük öyle dilenilesiki bir ona sığının.ondan baska ilah yok kızlar.yarabbim doğupta bir sanıye olsun nefes almalarına izin verdiği için bile bebeklerınıze şükredin. umuyor ve dilıyorum ki rabbime sığınarak doğmasına izin verdiği bebeklerınızin yasamasınada izin vericektır. içimize düşürende acısını tattıranda o. allaha sığınıp dua edın. yarabbbim ben yanlız senden ister senden dilerım sana sığınırım elımı yanlız sana açarım sen arkadaslarımın bebeklerıne yasama nefes alma hayata tutunma gücü ver allahım. sen istersen olur.sen yardımcıları ol allahım. insallah size sarılıp annemmmmm dedıklerı gunlerı görmeniz çok ama çok yakındır. elımden en fazla adınıza dua etmek geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?