Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
zümminciim canım şimdi ayrıntılı okudum minik kızınla hayata tutunma savaşını. allah sana güç kuvvet versin kızına da direnç versin inşallah sende bebişini kollarına alır kucağından hiç indirmezsin canım..

çok acı çekmişsiniz bebişinle bundan sonra hep güzellikler yaşaman dileğiyle her şey gönlünce olsun arkadaşım

bu arada bebişin kaç gram doğdu. benimde geçen hafta doğum başlamıştı dr lar iğne ilaç derken durdurdu. şu an sancılarım var ama sık değil. bende her an beklemedeyim anlayacağın ve çok korkuyorum daha minicik kuzularım. senin yazını okuyncada içim sızladı tüm kalbimle sana ve erken gelen tüm bebişlere, onların sabır taşı olan anneciklerine dua ediyorum. allah bebeklerimizi korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
okurken ağladım okadar haklısınki hepimiz birşeylere yakınırken sizin çekdiklerinize bakıp utanası geliyor insanın.Allahım sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın inşallah yavrunu.

Insallah en kisa zamanda bebisin evinize gelir ,bebisin simdiden hayata slklca tutunmus insallah bu gunler geride kalicak Allah'im bebisinizi sana ve babasina bagislasin

senin kızın çok güçlü bir bebek ve sen onu kucağına alacaksın. bugünleri atlatacaksınız. allah yardımcınız olsun evladını sana bağışlasın.

Canım benim 2 çocuğumda erken doğdu oğlum 35 haftalık doğdu ama ondan daha erken doğan ve daha zayıf olanlara rağmen yaşama şansı daha azdı akciğerleri gelişmemişti ve doktoru %1 dahi umut yok bekleme diyordu kahroldum ömrümden ömür gitti ilk bebişimdi doktor kız olsaydı yaşama şansı daha fazla olurdu kızlar dirençli oluyor ve çoğu atlatıyor diyordu ama allahtan umudu hiç birzaman kesmedim herkez dualar etti yasinler indirdi tefriciyeler okundu bende çok nazar çeken bir insanım ve nazara inanıyorum bana kurşun döktürdüler ve kurşun öyle bir şekil aldıki ben ve kucağımda bebeğim inanamadık ertesi sabah haber geldi bebeğim ilk kez biberonla beslenmiş ve filmlerde ciğerlerinin geliştiğini farketmişler inanamamışlar mucize bebek diyordu doktoru ama uzun süre oksijene bağlı olduğu için görme problemi yaşayabilir demişti ama hiçbir sorunu yok sapasağlam ve çok akıllı unutma yer ve gök duaların yüzü gözü hürmetine ayakta dua et ve bolca tesbih çek yaşadığın kolay bişey değil ama umudunu yitirme birde kenzül arş ve kadeh dualarıyla yapılan dualar geri çevrilmezmiş ben çok denedim faydası oluyor yeterki içten yapılsın umarım bir faydam olur iyi haberlerini beklicem..........

Bebişin çok ama çok güçlüymüş oğlum olursa verirmisin o cadıyı bize yerimseniben benim hiç ama hiç şüphem yok o sapasağlam at gibi derler ya hah işte öle bi kız olacak hayatın sıkıntısını biraz erken yaşamış ama eminim çok ama çok mutlu günler onu bekliyor ikinizide öpüyorum Şeniz

angel 2008 öncelikle sanada gecmis olsun....zamaninda cok SIKINtilar atlatmisin ama
ne mutlu sana, ne mutlu bebisinin sagliga kavustuguna, Allah herkesi sevindirsin...
umudumu ben ilk dogdugu günden beri yitirmedim, Allahin bir imtihani diye sabr ediyorum. Dualarimi ediyorum Allahima yalvariyorum, ama en iyisini o bilir, bana ne verirse amena demekten baska diyecegim yok. Cok tatli kizim var, Allah onu bana bagislar insallah....

Ne mutlu banaki, burdaki herkes kizim icin dua ediyor...Allah senden ve hepinzden razi olsun

polipe sabah sabah ii güldürdün beni, insallah dedigin gibi olur Allah uzun saglikli hayirli ömürler verir kizima ve bütün yavrularimiza....

zümmin yalnız değilsin bunu sakın unutma !!! her zaman takip ediorum benimkide hastanede biliosun 108 gün oldu dile kolay hala yaşam mücadelsini verior...

inşallah senin kızın ve benim oğlum bu savaşı kazanacak eve dönüşleri bizim bayramımız olacak o günleri sabırsızlıkla beklioruz ve görmekte nasip olur kendine iyi bakki ayakta durabilelim başka yapacak bişi yok elimizde maalesef sihirli bi değnek olsada herşeyi değiştirebilsek keşke....

soal canim, Allah razi olsun, sende yanliz degilsin, insallah bu günleri hayirlisiyla atlatirsin. Bebegim 5 aydan beri hastanede insallah tez zamanda eve gelir.....umut gibi zümram gibi nice bebisler var....ne SIKINTIlar yasiyor anne babalar...bazen oliyor esimle kavga bile yapiyoruz sonra birbirimize sariliyor barisiyoruz. cok zor günler....Allah kimseye yasatmasin
burda bebisimin kaldigi hastanede en erken dogan bebegin agirligi 450 grammis...yani seninki gibi canim....bikere bi dergide okumustum bi bebek 260 gr dogmus...ve Allahin mucizesi yasamis....

Allahtan ümit kesilmez...bekliyelim ve görelim....

Bebegimi bugün banyo yaptirdim, kremledim...sabahleyin göz muayenesi vardi...biraz kötüge gidiyor dediler...Allah insallah gözlerinin görmesini nasip eder...

Bebegim cok tatli teyzeleri....biraz nefes almada zorlaniyor..bugün yine biberon verdiler...2ml icti az ama hamd olsun yapiyor iciyor ya ne mutl bana. Burdaki uzman doktor hic emmemez demist....Allah bilir dedim ve hamd olsun....cok mutluyum

Bebisim 3870 gr oldu...agirligi iyi boyu da 50 cm oldu...

Umut ve Zümraya Allah sabir saglik sifa hayirli gelecekler versin...Allah onlarin yardimcisi olsun....

Son düzenleme:
canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebişine bişey olmaz iyi olur herşey sağlıklı bi bebek olur inşallah Allah şifa versin amin

Allah acil şifalar versin canım.Allah kızını size bağışlasın.Dualarımız seninle ve güzel bebişinle.

teşekkür ederim kader dostum inşallah sende bende atlatacağız canım bu zor günleri sağlıkla eve götürmek nasip olur inşallah...AMİNNNNNNNNNNNNNN

450 gram doğan bebek var demişsin son durumu hakkında bilgin varmı ? çok merak ediorum benimki gibi savaşçımı...

senin kızının doğum kilosu kaçtı canım ?senağlama

Cnm Bebişin Umarim Daha Iyidir Ve Senden Iyi Haberlerini Bekliyoruz Yazilarini Okudum O Ufacik Bebiş Nelere Katlanmiş Demekki Ne Kadar Güçlüymüş Maaşallah Allah Bebeğini Korusun Seninde Yardimcin Olsun..

Allah yardımcın olsun canım...Çok zor biliyorum ama biraz daha dayan inşallah herşey yoluna girecektir..

DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSUNU YASAYAN ANNELER... kurban olduğum allah bir mucize yaratıp bir su damlasından yaratmıyormu bizi. bebişlerimi o oyle büyük öyle dilenilesiki bir ona sığının.ondan baska ilah yok kızlar.yarabbim doğupta bir sanıye olsun nefes almalarına izin verdiği için bile bebeklerınıze şükredin. umuyor ve dilıyorum ki rabbime sığınarak doğmasına izin verdiği bebeklerınızin yasamasınada izin vericektır. içimize düşürende acısını tattıranda o. allaha sığınıp dua edın. yarabbbim ben yanlız senden ister senden dilerım sana sığınırım elımı yanlız sana açarım sen arkadaslarımın bebeklerıne yasama nefes alma hayata tutunma gücü ver allahım. sen istersen olur.sen yardımcıları ol allahım. insallah size sarılıp annemmmmm dedıklerı gunlerı görmeniz çok ama çok yakındır. elımden en fazla adınıza dua etmek geldi.

baranınannesi ne güzel dua etmişsin öyle Allah razı olsun ...

zümmin ve ben atlatıcaz inşallah bu zor sınavı...

zümmin canım kardeşim sabır ve duadan başka bişi gelmior elimizden en ufak bi gelişme bile ne kadar mutlu ediyordur seni tahmin ediorum arkadaşım...İNŞALLAH bu zor günleri bebeğinle el ele atlacaksın derdi veren Allah dermanıda verecektir ...olumlu haberlerini bekliorum sağlıklı günler...

canim benim cok güzel dua etmisin...Allah Senden ve hepinizden razi olsun....insallah bebeklerimiz hayirli ömürler hayirli gelecekler nasip eder Allah....artik bekleyip baska yapacagim bisey yok......cok saol

bugün moralim cok bozuk....saat 5.30 ta telefon geldi....bebegim nefes almayi birakmis...kalp masaji yapmislar.....ya geri dönmeseydi diye düsüniyorum...ya bisey olsaydi...yaziyorum ama icim yaniyor....kücük melegim cok can cekisiyor arkadaslar bildiginiz gibi degil...Allah ona sabr versin sifalar versin...dua edip bekliyorum bilmiyorum bana Allah o güzel günü göstercekmi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…