Bu resmen hırsızlık şikayet edin aldığınız yerden falan bir şekilde telefonun sizin olduğu ispat edilir bence.Kızlar kuzenin kaynanası nın teli bozuk tu bir ay önce telefon verdim 3 aylık telefon 1200 küsür dün teli istemeye gittm telefon kuzenin eşindeydi annesi ver teli sahibi istiyor dedi sonra vercem falan deyip evden çıkıp gitti bugün hala gelmedi bende kuzene senin kocan telimi sattı bana tel al dedim bana almıyor um vermeseydin haddini bil gibi sözler sarf etti yani malımın üstüne yattılar fatura yı da bulamıyorum fatura sız şikayet çi olabilir miyim off hepte beni buluyor
Arkadaşı kuzeninin kaynanasıymış. Üç beş konu önce söylemişti. Her gün bir telefon konusu gördüğümüz için hanfendiden kk’nın resmi derdi oldu.Hani telefonu arkadaşınıza vermiştiniz o da torunun eline veriyordu. Sonra da bağımlı oğlunun elinde görmüştünüz ve sattığından şüphe ediyordunuz.
Evet öyle işte safım bennHani telefonu arkadaşınıza vermiştiniz o da torunun eline veriyordu. Sonra da bağımlı oğlunun elinde görmüştünüz ve sattığından şüphe ediyordunuz.
Şeytan görsün yüzleriniPeki bu olaydan sonra, inşallah telefonunuzu alırsanız arkadaşlığınizi devam ettirecek misiniz?
Çünkü kocasını saklıyor dünden beri danışıklı dövüş oldu yani zaten telefon u kuzen alabiliyor taksitle paraları bir kaynanası ödesinİyi de sen telefonunu verdiğin kişiden isteyeceksin kuzenine neden diyorsun ki
İnşallah kul hakkı yiyorsunuz dedim yine tık yokBu resmen hırsızlık şikayet edin aldığınız yerden falan bir şekilde telefonun sizin olduğu ispat edilir bence.
Çok teşekkür ederim kafam durdu sanki bugün yapıcam söyle dikleriniziTelefonu aldigin yerden tekrar fatura kopyası talep edebilirsin. Kuzenine ve kayınvalidesine mesaj at telefonum çalındı çalan kişi de x dir diye şikayetçi olacağım deyin umarım ise yarar da çıkarıp ya parasını yada telefonu verirler
Söyledim 3 gün süre verdim resmen üstüne yattılarHattından daha önce senin kullandığın gözükür ya ödeyin ya da polise şikayet edeceğim de
İş inada bindi ne lazım sa yapıcam hakkımı bırakmıycam elimden geldiğincetelefonların imei numarası satın alanların kimliği üzerine kaydedilip açtırılmıyo mu ya? şikayet ederseniz bu şekilde çalıntı olarak geçer kayda.daha doğrusu gidip bunun için evlerini aramazlar sanırım siz şikayet edince telefon kullanıma kapanır.açtırmaya gidilince vs yakalanırlar.sonra siz açtırmak için bi daha para ödersiniz falan da bu koronada kiiimse uğraşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?