Yavuz hırsız

Kafakoldan geldim şimdi kuzen kesinlikle almam dedi şikayetçi ol dedi küfür etti gel çocuguma aldıgın kıyafet leri al dedi engelldim en son
İyi yapmışsınız en azından sinirlendirmeniz bile soğutur içinizi
şimdi sakinliğinizi koruyup hiçbir şekilde iletişime geçmeyin

ya herşeyi geçtim kuzenin eşi bağımlı. belki kuzen de kullanıyor. bu bile uzak kalmak için yeterli. kafayı bulup bulup ne yapacakları belli değil.

Aynı konu olduğunu anladım aslında :) ama tanımlamalar da aynı olsa daha anlamlı olur diye düşündüm :) bir gün arkadaşım bir gün kuzenin kaynanası hahahahaha

Ettim şikayet daha önce bi konuda destek olmuştunuz sizi görmek güzel
Daha once benimde telefonum calinmisti. Ftsi yoktu savciliga sikayet ettim. Aldigim yerden imei numarasini ogrenmistim sikayet etmeden. Verdiler sagolsunlar. O imei ile sikayet edince teli hemen kullanima kapattilar siz adreste gönderince zaten bulurlar telefonunuzu islem yaparlar. Ama o imei nosuna ihtiyaciniz var. Kutusu vs duruyorsa orada da yazar.

Kuzen teli vermeyi kabul etti çocuguma beddua ediyon dedi yalann yarın gidip şikayet imi geri çekmeye çalışcam tabi çekilirse ama sorun sanırım sadece telefon değil çünkü annem üzüldü benim vücudum uyuştu yatak altımdan sallanıyor sanki uyuyamıyorum iki gündür çok teşekkür ederim herkese

Telefonu geri almadan şikayet falan geri çekmeyin sakın.

Telefonu aldın mı?

Şikayetinizi geri almadınız değil mi?
Hayır almadım kuzenim bugün aradı kocasının teli satmadıgını başka bir ilde olduğunu corona virüs yüzünden gelemedigini söyledi bende beklerim ne zaman gelirse dedim bu sefer ya onun parası yok başka bir ilçede telefon u satar harçlık yapar dedi. Yani kocasını savunuyor ben teli isteyünce benim kocam değil almıyor um diye bağırıyor du akrabalara da telefonu satmadı yonca hemen gitti polise şikayet etti demiş. Kendi malımın dilencisi oldum

Insallah alabilirsiniz. Biraz zor gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…