Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

susisesi bebeğim benim beklemede olan durumu değiştir sen :) hamiş yaz artık :) kan testi yaptırdım pozitif bir haftalık hamileyim :))

canım hayırlı ugurlu olsun cokgüzel ya muhtesem Rabbım guzel kaderler yazsın inşallah. belirtilerin varmıydı artık yaz aydınlat bizi :)

Kızlar bugün kötü haberlerle geldim..
Aslında iyi ama bir bakıma kötü. Eşimin değerlerinin düzelmesi lazım bunun için de 3-4 aylık bir süreç gerekli..
Bende de polip olup olmadığına haftaya tekrar bakınca karar verecek. Eğer varsa ameliyatla temizlenecek..
Şükür onun haricinde bir sorun yok..Sadece zamana ihtiyacım var..
Rabbim gönlümüze göre versin..

hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın zaman dedıgın ne ki hele sayılı gün çabuk geciyor ben gecen yazdan berı bu yazın gelmesını beklıyordum gelsede bende anne olma yolunda adımlar atsam dıyordum bak yaz gelıyor bıle bebısımız olsun muahbbetlerı yapıyoruz tum ugraslarımız onlar için

buschy tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah :) Rabbim gebeliğimize engel her ne varsa hepsini ortadan kaldırıp sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
bu arada benim kırmızılardan hala haber yok.

Allahım isteyen herkese versin inşallah sağlıklı şirin bıcırık bebeciklerimiz olsun :) sevilaycım belirtim vardı ilk günlerimde bel ağrım vardı son günlerde de umudumu kaybetmiştim çünkü ciddi anlamda karnım ağrıyodu adetim gelicek gibi hatta akıntım da yoğundu tuvalete koşardım korkarak "eyvah geldi mi adetim" diye :) ha bu arada ben erken öğrendim sizin gününüz geçtiyse bakın biran evvel bugün göğüslerim fena sızlıyo... gün gün belirtilerden haberdar edicem sizi merak etmeyin canlarım :)

amin canım çok sağol da bu 4+ muhabbetini anlamadım pek birazbahseder misin

.

son adet tarihin ayın kaçıydı canım? mesela diyelim ki 20 mart >> o zaman sen 4+5 günlük hamilesin...yani 4 hafta 5 günlük........... dünyada böyledir bu durum yumurtanın tam olarak döllenme tarihi bilinemeyeceği için böyle kabul edilir... Rabbim sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.. yılbaşı bebeği olacak galiba

satım 25 marttı canım...evet sanırım yılbaşı bebeği olucak :)

ayy kızlar bende istiyorum bir haftadır aklımda heveslendim mi bi anlık istek mi bilmiyorum ama bende anne olmak istiyorum =))10 aylık evliyim geçen ay doktora gittim yumurtalığın birinde çok az yumurtalık kisti ( polikistik over) var ama sakıncalı değil istersen 3 ay doğum kontrol hapı kullan demişti yazz verdi, 20 gün kullandım ama dün bıraktı yan etki yaptı çünkü hemde bebek fikri aklıma düştüğü için bırakayım dedim=) bebek deyince bile heyecanlanıyorum =))

buschy seni ve eşini tebrik ederim senin adına çok sevindim=) Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu=)

canım çok sağol :) bebek dediğin bir anlık heves bile olsa onun içinde varoluş ihtimali,sonrasında öğrendiğinde hamilelik süreci,bebeğin hakkındaki sürekli kurduğun hayaller,onu içinde hissettiğindeki mutluluk,onu ilk gördüğündeki heyecan,onu kucağına alman,senin ve sevdiğin adamın bir parçası..düşünsene bu hisler bebek isteğini bir anlık heves olmaktan çıkarır zaten :) bir anlık heveslerin sonucu pişmanlıktır ama bebek konusunda ne için pişman olasın ki zaten ? sana hayranlıkla bakan bir çift göz için mi,seni kahramanı olarak gören,sana "anne" diyen bir bebeği dünyaya getirmiş olmaktan mı pişmanlık duyacaksın...asla böyle bişey olmayacak eminim...eşinle konuşup çalışmalara biran evvel başla bence güzelim :) bol şans Allah isteyen kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın...

amin canım=)) evet çok haklısın bir an önce çalışmalara başlamalıyız =)

Kızlar benide listeye eklermisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım benide eklermisin listeye batım sanırım 1mayıs ciddi anlamda bu 3. denemem ama bu ay olmucak adet söktürücü kullandım mayısta inş hamiş olup son bat yazdırışım olcak

slm kızlaaaarr ben daha önce de yazmıştım ama bilmem hatırlar mısınız benim bat 7 mayıs ve evlilik yıldönümüüümmm o güüünn :)

Canlar hoşgeldiniz topigimize :)
Bilgisayara geçince ekleyeceğim listeye. Su ders biteydi bi eve geceydim:))

ben evlendim sadece bir ay korundum.sonra aşırı ağrılı adetten doktora gittim çikolata kistim varmış hemen bebiş yap dedi doktor :) denedik ama olmadı 20 martta ameliyat oldum laparoskopi ile.iyileştim çok şükür.ameliyat sonrası ilk ayım ama toplamda 10 ayım olacak.çok heyecanlıyım valla

bir arkadaşım da bebek istedikten 2 ay sonra olmuyor diye dr gitmiş çikolata kisti demişti dr hatta ilaç verip istersen korunabilirsin demiş.
ama bunlar gerek görmedi 3. ayında hamileydi şimdi oğllu 5 aylık inşallah sende bu ay hamile olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…