Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Merhaba kızlar bugün kırmızı kart gördüm ve oyun dışıyım yeni bat ne zaman bimiyorum su an çünkü ağlamaktan helak oldum5:5:

Merhaba kızlar bugün kırmızı kart gördüm ve oyun dışıyım yeni bat ne zaman bimiyorum su an çünkü ağlamaktan helak oldum5:5:
Çok mu umitliydin bu aydan Üzülme önümüzdeki aylarda çalışmalara devam edersin morali bozmaaa

6 aydır tedavi görüyorum artık aşılama dedi dr ama bir ay daha iğne istedim ben çok kötüyüm cooooooook
Canım eşinin değerlerinde mi sıkıntı var ya da sende??
Aşılama olsun en kötü ihtimal ne olacak sanki..
Valla bana en kötü ihtimalle tüp bebek aşılama bile olmaz dedi. Napim hiç olmadı öyle denerim

kızlaaar benide listenize ekler misinizzzz.Bende yaza hamiş girmek istiyorum.9 gün önce klomen kullandım,dün iğne oldum inşallah herşey yolunda olur ve meleğim bana gelirrr.....

Ağladım ağladım ağladım kendime geldim

kızlaaar benide listenize ekler misinizzzz.Bende yaza hamiş girmek istiyorum.9 gün önce klomen kullandım,dün iğne oldum inşallah herşey yolunda olur ve meleğim bana gelirrr.....

Mrb cnm hoşgeldin konyalı misin yoksa burda öğretmenlik mi yapıyorsun ben beyşehirliyimde merak ettim

Mrb cnm hoşgeldin konyalı misin yoksa burda öğretmenlik mi yapıyorsun ben beyşehirliyimde merak ettim
yok canım konyalı değilim,daha önce bir süre orda bulundum bu süreçte açmıştım adresi sonra nerden düzeltildiğini bulamadım,ben atanamamış bir öğretmenim şimdilik ev hanımıyım

Son düzenleme:
Kızlar 2 gün önce kahverengi lekem oldu. kırmızılar geldi zannettim. gerisi gelmedi. dünde hiç bir şey yoktu. tâ ki bu geceye kadar. bu gece yine kahverengi lekem oldu. tabii gerisi yine yok. bi yandan acep yerleşme kanaması mıdır diye umutlanıyorum ama malum iki kez testlerden negatif sonuç aldım. yeni bi test yapmaya korkuyorum. bi yandan da farklı bi hastalık mı oldu diye korkuyorum. korkudan doktora bile gidemiyorum. pffff :/

bence doktora gitmelisin umarım önemsiz bi akıntıdır kadın olmak ne zor..

Selam ;

ben hala hastalanmadım. şaka gibi bugün 9. günü bekliyorum hala test yaptırmıştım negatif

Ve guneyh de kırmızı kartla oyun dışında kalıyor :)
yaklaşık 3 haftalık gecikmeyle geldi benim kırmızılar. 4 gündür süren kahverengi lekelerin sebebi buymuş sanırım. muhtemelen kistten dolayı gecikti. batım 23 mayıs olarak değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…