Çok mu umitliydin bu aydanMerhaba kızlar bugün kırmızı kart gördüm ve oyun dışıyım yeni bat ne zaman bimiyorum su an çünkü ağlamaktan helak oldum5: 5:
Çok mu umitliydin bu aydanÜzülme önümüzdeki aylarda çalışmalara devam edersin morali bozmaaa
Canım eşinin değerlerinde mi sıkıntı var ya da sende??6 aydır tedavi görüyorum artık aşılama dedi dr ama bir ay daha iğne istedim ben çok kötüyüm cooooooook
Canım eşinin değerlerinde mi sıkıntı var ya da sende??
Aşılama olsun en kötü ihtimal ne olacak sanki..
Valla bana en kötü ihtimalle tüp bebek aşılama bile olmaz dedi. Napim hiç olmadı öyle denerim
kızlaaar benide listenize ekler misinizzzz.Bende yaza hamiş girmek istiyorum.9 gün önce klomen kullandım,dün iğne oldum inşallah herşey yolunda olur ve meleğim bana gelirrr.....
yok canım konyalı değilim,daha önce bir süre orda bulundum bu süreçte açmıştım adresi sonra nerden düzeltildiğini bulamadım,ben atanamamış bir öğretmenim şimdilik ev hanımıyımMrb cnm hoşgeldin konyalı misin yoksa burda öğretmenlik mi yapıyorsun ben beyşehirliyimde merak ettim
Kızlar 2 gün önce kahverengi lekem oldu. kırmızılar geldi zannettim. gerisi gelmedi. dünde hiç bir şey yoktu. tâ ki bu geceye kadar. bu gece yine kahverengi lekem oldu. tabii gerisi yine yok. bi yandan acep yerleşme kanaması mıdır diye umutlanıyorum ama malum iki kez testlerden negatif sonuç aldım. yeni bi test yapmaya korkuyorum. bi yandan da farklı bi hastalık mı oldu diye korkuyorum. korkudan doktora bile gidemiyorum. pffff :/
Mrb cnm hoşgeldin konyalı misin yoksa burda öğretmenlik mi yapıyorsun ben beyşehirliyimde merak ettim
Canım yerleşme de olabilir, Allah muhafaza kist oluşmuş da olabilir. Bir an önce git de neyin nesi öğren bnce olumlu ya da olumsuz
Selam ;
ben hala hastalanmadım. şaka gibi bugün 9. günü bekliyorum halatest yaptırmıştım negatif
umut var ama hadi inşallah canım=)
umudum yok canım kan testi negatif. kötü bişey olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?