Bilmiyorum ki..Gelmeyenleri sileceğim zaten..eklediğin için teşekkürler. bu arada sanırım listenin güncellenme vakti gelmiş. bat'ı geçenler var, sonuçları ne oldu ki acaba???
Ekledim kızlar sizi
Sevilaaayyy ne alemdesin
susisesi bebeğim benim beklemede olan durumu değiştir sen :) hamiş yaz artık :) kan testi yaptırdım pozitif bir haftalık hamileyim :))
susisesi bebeğim benim beklemede olan durumu değiştir sen :) hamiş yaz artık :) kan testi yaptırdım pozitif bir haftalık hamileyim :))
hayırlı uğurlu olsun inşallah...yalnız haftan son adet tarihin kaçsa ondan hesaplanacak tarih yani adetin geçtiyse....... 4+.. haftalık hamilesin bir haftalık değil......... Allah sağ salim bebeğine kavuşmanı nasip etsin
canımmmm tebriklerrrrrr hadi halaylar çekilsin darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarımın başına tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey
amin canım çok sağol da bu 4+ muhabbetini anlamadım pek birazbahseder misin
yok kız ne halayı bebişler tutsun düşmesin diye uğraşıyoruz :) kocalarımız çeksin halayıdarısı tüm isteyenlerin başına ...
kız halay derken sevinç anlamında kalk da halay çek demedik herlade aşk olsun
Buschyyy süper yaaaaa topigimizin ikinci hamisi de hayırlı uğurlu olsun. Allahım tamamına erdirsin inşallah:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?