Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

eklediğin için teşekkürler. bu arada sanırım listenin güncellenme vakti gelmiş. bat'ı geçenler var, sonuçları ne oldu ki acaba???

Ekledim kızlar sizi
Sevilaaayyy ne alemdesin

canım napıyım topiği takıp edıorum 5-6 kez bakıorum yazılanları okuyorum yumurtlama günlerim bu arada ama degerlendırmıyorum ilaç kullanıyorum mayısa kaldı benım calısmalar:) bu arada spora devam bebısımı olana kadar ne kadar verırsem kar dıye dusunuyorum

günaydın kızlar
uzun süredir gelemiyordum
benim sat 2 nisan ama biraz karışığım bana yardımcı olur musunuz
2 nisan
27 şubat
28 ocak
ve ben ocaktan beri progestan kullanıyordum adette düzensizlik var diye bu ay bıraktım artık kullanmıyorum yumurtlama hesabı yaptığımda 15-20 arası diye gösteriyordu ki bu ay hesaplamayı kafaya takmadan 2 güne 1 birlikte olduk fakat bugün fena sancım var kasıklarımda adet olcakmışım gibi ve sabah akıntım vardı resmen sümük gibi acaba geç mi yumurtladım yada üşüttüğüm için mi öyle akıntı geldi feci de bel ağrım var sizce neden oldu bu akıntı şimdi en son pazar birlikte olduk eşim 2 3 gündür yoğun çalışıyor işyerinde eğer yumurtluyorsam da birlikte olmamız çok zor pooofffff

bugün benim batım kızlar :) ama bendeniz sabırsız şey dünden gittim kan verdim sağlık ocağına bugün tatil malum :)yarın alıcam sonuçları inşallah...heyecan dorukta :)

susisesi bebeğim benim beklemede olan durumu değiştir sen :) hamiş yaz artık :) kan testi yaptırdım pozitif bir haftalık hamileyim :))

susisesi bebeğim benim beklemede olan durumu değiştir sen :) hamiş yaz artık :) kan testi yaptırdım pozitif bir haftalık hamileyim :))

hayırlı uğurlu olsun inşallah...yalnız haftan son adet tarihin kaçsa ondan hesaplanacak tarih yani adetin geçtiyse....... 4+.. haftalık hamilesin bir haftalık değil......... Allah sağ salim bebeğine kavuşmanı nasip etsin

canımmmm tebriklerrrrrr hadi halaylar çekilsin darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarımın başına tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey

hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza! sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim sevgiler!

amin canım çok sağol da bu 4+ muhabbetini anlamadım pek birazbahseder misin

canımmmm tebriklerrrrrr hadi halaylar çekilsin darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarımın başına tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey tey

yok kız ne halayı bebişler tutsun düşmesin diye uğraşıyoruz :) kocalarımız çeksin halayı darısı tüm isteyenlerin başına ...

kız halay derken sevinç anlamında kalk da halay çek demedik herlade aşk olsun

kız halay derken sevinç anlamında kalk da halay çek demedik herlade aşk olsun

valla ben kalkıp halay çekebilcek kadar mutluyum da :) allahım herkese nasip etsin hamileliği hamile arkadaşlarımız da inşallah sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına alır

su_sisesi ben merve_celal.kullanıcı kodumu değiştirdim bilgineee inş. hayırlara vesile olur yeni adım :)

Hamisler cogaaliyor buschy tebrikler Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…