Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

arkadaslar nasılsınız bakalımm.çevremdekı herkes hamile olmaya basladı yahuu hergun yenı bir hamıle haberı duyuyorum ve sanırım bu yıl kız cocuk olma yılı tum hamıleler kızımız olucak dıyor

darısı başıma ...

darısı başıma ...

gecikmeye bildiğin bir sebep var mı sende. kan testin olumsuz çıkmış sanırım. doktor bana kistim olduğunu söylemişti. bi sonraki adetinle atılır demişti. seninde öyle bir şey mi acaba. ama umutsuz olma. ben çok duydum kanda da idrar testinde de kendini çabuk göstermeyen bebekleri :) İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğe hamilesindir :)

5.günü test yaptırdım canım negatif çıktı tekrarı için ne yalan söyleyim umutlanmak istemiyorum.
dr muayene olmadım gelmesini bekliyorum regl olmayı ama bebeğe de hayır demem yani

aynen yaa=)) herkes kız bekliyo bu sene=)

kız bendeki kist büyüktü ama 8 ay denedik olmayınca ameliyat oldum.inşallah hamile olurum

Selam ;

ben hala hastalanmadım. şaka gibi bugün 9. günü bekliyorum hala test yaptırmıştım negatif

eğer kanda negatifse mevsimsel gecikmedir tatlım.inşallah hemen hayırlısıyla hamiş olursun sende bende hepimizdeeeeeeeee

kız bendeki kist büyüktü ama 8 ay denedik olmayınca ameliyat oldum.inşallah hamile olurum

inşallah sende hemen kalırsın canım

eğer kanda negatifse mevsimsel gecikmedir tatlım.inşallah hemen hayırlısıyla hamiş olursun sende bende hepimizdeeeeeeeee

belirtileri başladı regl oluyum sonra çalışmaya devam mayıs ayında inşallah

size bir sorum olacak kızlar bende 20 gün yazz kullandım hafif bi düzensizlik vardı doktora gittim 3 ay bu ilacı kullanabilirsin dedi, geçen gün bebek yapmaya karar verdik ve bu ani kararla ilacı bıraktım belki yarıda bırakmamam lazımdı ama içmedim ve bırakmadan önce de korunmadık hapa güvenerek.. hapı bıraktığında adet kanaması olur diye duymuştum ama ben hala adet olmadım bırakalı 5 gün oluyor ve göğüslerimde inanılmaz bir sancı var.. hamile olma ihtimalim var mı acaba

doğum kontrol hapını ben bıraktıktan sonra 2,5 3 ay falan regl olmadım.
ayrıca bildiğim kadarı ile doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra 3 ay korunmak gerekli diye biliyorum doktor ile görüştün mü hiç ?

yok canım gidemedim bi türlü test içinde erken sanırım yarıda bırakmam iyi olmadı galiba

Son düzenleme:

canım ilacı bıraktıktan 1 ay kdr geri çekilme yöntemiyle korunsan daha iyi olur enazından ilacın etkisi tamamen atılana kadar dogum kontrol ilacı kullanp bıraktıktan 3 ay kadar da hemen olmayabılır tabı bu herkeste aynı degıldır bunun ıcın ümitsizliğe kapılma ve korkma olmayacak mı acaba diye. 5 gun olmus sanırım adet olmayalı ılacı bıraktıktan hemen snrada adet olucam neden olmadım dıye dusunme o normal döngüdeki adet zamanını bekler ara ara kanamaların olabılır.ornegın ben hap kullanırken ne ara kanama yasadım ne adetım duzensızlestı nede bıraktıktn snra adetımın gec gelme gıbı bırsey sozkonusu olmadı dedım ya bünyeden bünyeyey degısır bnde asırı derece bas donmesı ve bulantı yptı o yuzden bırkatım. hamıle olma ıhtımalıne gelınce olabılır tabı gözardı etmemek gerekli ki inş. ta hamilesindir bebişin cok bekletmez senı hap kullanırken zaten korunmana gerek yok hap koruma gorevını fazlasıyla ypıyor

=)))ayyy inşallah bebişlerimizz çok bekletmez bizi =) birden bebek istedik yoksa ben 3 ay hap kullanacaktım birden de bıraktım=) hayırlısı bakalım pazartesi günü doktora gideyim net öğreneyim herşeyi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…