Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

bat 4 nisansa olabilir canım ya neden olmasın test yapmadın mı?

yaptim tabi ama 17sinde yapmistim 2 gün önce. Ara kanamamdan dolayı 4unden önce calisma yapamamistik.
4unde reglimi beklerken yumurtlama donemindeki akintidan geldi 3 gün falan. O gunleri degerlendirdik. yani 6sindan sonraki
birkac gunde hamile kalmis olsam 17sinde yapilan testte cikmazmiydi. Negatif cikti.

çıkmaz heralde canım yaa brz daha bekle bakimm

benimde stresten sabah yine test yaptım negatif
bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek diye

hiç beceremıyorum su ates ölçme işlerini ya sadece arada bir üşüyorum snra brden sıcak basıyor ole anlıyorum ama anne olma dusuncesı cocuk ugrasları bıle ınsan nese umut verıyor hergun bı yasama sevıncıyle uyanıyorsun hamıle kalsak yawrularımızı kucagımıza alsak kımbılır nasıl bır duygudur dımı kızlar

Kizlar insallah bundan tam 9 ay sonra
bi hafta öncesi olur sonrası olur farketmez
Hepimize bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim.
Bugün hava pırıl pırıl, icimde farklı bi umut... kavusacagiz insallah bebislerimize.

ateş ile mi anlıyorsun regl olacağını
Valla canım ilk kez 3gündür ölçüyorum. Normali adetin ilk gününden itibaren sabah 8e kadar ölçmek gerekiyormuş.
Yükseldikçe hamilelik umudu var düşünce yok maaleseff..

23 Nisan provası yapan çocukların anneleri gözleri parlayarak izliyor çocuklarını..
Herhalde dedikleri gibi dünyanın en güzel duygusu olmalı anne baba olmak..
Rabbim bize de nasip etsin tez vakitte inşallahhh

İnşallahhh canımm inşallahh bu ay da geçti artık mayısta konup seneye ocak şubat gibi alırız inşallahhh

Bende hala gelen giden yok. Gecikmemin 17. günü. Göğüslerim fena şişti. Asiri olmasa bile bulantim ve kokuya karsi hassasiyetim var. Ama ümitlenmiyorum
Cunku gecen ayda böyle olmustu. Psikoloji nekadar ilginc birsey.istiyorsun diye vücut seni kandriyor sanki.sonrasi hayal kırıklığı. .

Ama bu kadar gecikmesi normal değil..
Git bi doktora kist falan olmuştur mazallah

Ama bu kadar gecikmesi normal değil.
Git bi doktora kist falan olmuştur mazallah

Gecen ayin 19unda ara kanama oldu hayatimda ilk kez. Az az 10 gun falan sürdü. Normalde cok duzenliydi.gittim kist var dedi. Bi sonraki adetinle atilir onemli degil dedi. Bi sonrakide hala gelmedi işte.gebelige engel olmayacagini soyledi. Bekliyorum bakalim. Hayırlısı. .

Işte ondandir yaa sn bence pzts tekrar git bak gebelik olsa bu zamanda belli olurdu kist işte iyice kötü olmadan al tedbirini

En erken persembe gidebilirim. Suan annemlerdeyim.evime gecince artik.. ama zaten onemli gorseydi ilac vermez miydi doktor? Korkuttun beni yafu.. büyür mü diyosun?

geç döllenme dedikleri şey olabilir ama Regl sonrası 10 gün veriyorlar. seni 17 gün ne kadar normal bilmiyorum bana kalırsa mutlaka doktora git kafan rahat etsin en önemlisi de zor ama stres yapıp kafana takma

canımmmm topiğin hayırlı olsun listeye beni de ekleyiver :) bat 14 mayıs :) suan yum yumu beklemekteyım yarısmaya istanbuldan katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar diliyoru m:)
ay inş uğur getirir kız bu yeni topik bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…