bat 4 nisansa olabilir canım ya neden olmasın test yapmadın mı?
yaptim tabi ama 17sinde yapmistim 2 gün önce. Ara kanamamdan dolayı 4unden önce calisma yapamamistik.
4unde reglimi beklerken yumurtlama donemindeki akintidan geldi 3 gün falan. O gunleri degerlendirdik. Yani 6sindan sonraki
birkac gunde hamile kalmis olsam 17sinde yapilan testte cikmazmiydi. Negatif cikti.
canım bnm normalde adetım hıc gecıkmezdı ılk bu ay denedık ve 2 gun gecıktı cok ümitlenmiştim ama farkında olmadan da kendımı strese sokmusum o yuzden gecıktı dıe dusunuorum o yuzden bnce kafaya takmamaya calıs
null[/QUOTE]
Günaydın kızlar güzel bir haftasonunuz olsun insalahhh:)
Guneycim 4unde yumurtlama belirtisi yasadiysan ve testler negatifse bana öyle geliyor ki geç yumurtladin. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet kanaması gelir normalde. Yani dün falan gelmesi gerekirdi. Eğer çalışmaların sonuç verdiyse ki inşallah vermiştir, birkaç.gün daha bekle ve kana git bence. Idrarda çıkmayabilir bazen
[SIZE=4]Beklemee gelmesinn
[SIZE=4]Beklemee gelmesinn
Ben de üç gündür ateş olcuyordum 36.7 idi bugün 36.6 ya düşmüş yani pazartesi kıpkırmızı bir sayfa beni bekliyor. 23 nisana allı şanlı girecegim[/SIZE]
Valla canım ilk kez 3gündür ölçüyorum. Normali adetin ilk gününden itibaren sabah 8e kadar ölçmek gerekiyormuş.ateş ile mi anlıyorsun regl olacağını
23 Nisan provası yapan çocukların anneleri gözleri parlayarak izliyor çocuklarını..hiç beceremıyorum su ates ölçme işlerini ya sadece arada bir üşüyorum snra brden sıcak basıyor ole anlıyorumama anne olma dusuncesı cocuk ugrasları bıle ınsan nese umut verıyor hergun bı yasama sevıncıyle uyanıyorsun hamıle kalsak yawrularımızı kucagımıza alsak kımbılır nasıl bır duygudur dımı kızlar
İnşallahhh canımm inşallahh bu ay da geçti artık mayısta konup seneye ocak şubat gibi alırız inşallahhhKizlar insallah bundan tam 9 ay sonra
bi hafta öncesi olur sonrası olur farketmez
Hepimize bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim.
Bugün hava pırıl pırıl, icimde farklı bi umut... kavusacagiz insallah bebislerimize.
Ama bu kadar gecikmesi normal değil.
Git bi doktora kist falan olmuştur mazallah
Bende hala gelen giden yok. Gecikmemin 17. günü. Göğüslerim fena şişti. Asiri olmasa bile bulantim ve kokuya karsi hassasiyetim var. Ama ümitlenmiyorum
Cunku gecen ayda böyle olmustu. Psikoloji nekadar ilginc birsey.istiyorsun diye vücut seni kandriyor sanki.sonrasi hayal kırıklığı. .
Hosgeldin canım hadi inşallah mayıs verimli geçsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?