Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

bugün kalp çarpındım çok çok fazla kızlar korkuyorum...bırakın koşmayı yürümeyi normal hareketleri;kıpırdasam,konuşsam bile nefes nefese kalıyorum...bende kansızlık problemi vardı acaba onun etkisi midir? zaten son zamanlarda yüzüm sapsarı oldu

Mrb cnm beyşehir deyim ben dr gidiyor muydun canım hangi dr ve memnun musun

canım ben baaayy bi doktro gezdim şuan mevlana hastanesinde fatma çetinere gidiyorum herkes çok methetti gidiyorum diğerlerine nazaran daha iyi bi doktor ama tam istediğim gibide değil açıkçası erkek doktora gidersen ali acarı önerebilirim emin değilim ama meram tıptada görev yapıomuş sanırım ama özel muayenehanesi varmış ve gece 10-11'e kadar hasta alıyo dediler ve çok iyi bi doktor diyor herkes hiç olumsuz duymadım o doktor hakkında
buarada memnun kalmadıklarımıda sıralayım
herkesin çok övdüğü naciye (soyadını hatırlamıyorum) gittim biton azar yedim
farabi - aynur bacak
selçuklu - nil okur(herkes çok över ama memnun kalmadım endişeye sokup azarlamaktan başka bişey yapmadı)
mevlana - emine gök ( bu doktor içinde herkes çok deneyimli tecrübeli der ama bana baktı ne olduğunu bile söylemedi direk sağlık ocağı doktoru gibi ilaç yazdı geçti deneyimli olabilir bana anlatmadıktan sonra ben ne anlayım)
işte en sonda fatma hanıma başladım şimdilik iyiyiz bakalım eğer eşin için gidiceksenizde kesinlikle ve kesinlikle mevlana hastanesinde ibrahim buldu'yu öneriyorum eşime herşeyi ince ince anlattı çok ilgilendi sağolsun halada takip etmeye devam ediyo başka doktor olsa git sorunun yok şu vitaminleri al der gönderirdi
böyle benim doktor maceram

Mrb canım ben zaten adlı acara gidiyorum 7 aydır pko vee bende 4 ay hap tedavisi gördüm 2 ay iğne tedavisi gördüm bu assy da ali beyde aşılama yapılacak cnm ama benim akıma takılan rahim filmi istemedi hsg gerek yoook dedi ya tüpler kapalı ise şimdiye kadar şey bosa gerek duymadım bence sorunun yoook dedi aşılamaya karar verdik bakalım dr iyi herkes çok memmun ama dr ulaşmak imkansız cooooooook yoğun ve ayrıntılı hic açıklama yapmıyor şunları kullanın gelin diyor ne için kullanıyoruz söylemiyor dün saat 8.30da hastaneye gittik saat 3 gübü dr görüşebildik ancak özel yeride aynı cooooooook kalabalık o yüzden kafamda soru işaretleri vardı dr ilgili

gördüm canım evet . bakalım devam et sen bir o doktora doktor değiştirmek doğru birşey değil ama zamanla artık bişiler yapamazsa o zaman değiştirirsin daha yeni sayılır canım . bu arada bende tüp olayını araştırıyordum canım pko da tüpleri kapatabiliyormuş haberin olsun canım

o iyi doktorların yoğunluğu zaten çileden çıkarıyor insanı bendende şimdiye kadar doktorlar istemedi bende endişe ediyorum ayın 9unda tekrar gitcem doktora yumurta kontrolu için ozman ben söylemeyi düşünüyorum ama senin ali acar niye istemediki aşılama yapcak bide aşılamadan önce genelde bakılması gerekiyo diye biliyorum sen bence bide başka bi doktora daha görün derim metin çapar var medicana'da daha yeni bi arkadaştan hakkında pek olumlu şeyler duymadım ama en azından rahim filmin için onunla görüşebilirsin bide başkent hastanesinde emel hanım varmış onuda çok duydum doçent olduğu için ücreti biraz fazlaymış ama imkanın varsa önceden randevu alarak bide ona görün istersen aşılamadan önce
bi arkadaşa aşılama yapıldı hatta metin çapar yapmış rahim filmi çekmiş o sırada tüplerin tıkalı olduğunu farkedip hemen o anda tüpleri açmış sonra aşılamaya geçmiş kız ısrarla her muayenede eşime test yapalım demesine rağmen yapmamış direl aşılama yapmış ve sonuç hüsran çünkü eşinin değerleriyle aşılamanın tutması mümkün değilmiş ve üstelik o zaman henüz medicanada tüp bebek merkezi bulunmadığı için özel bi klinikte yapmış meğer anlaşmalıymış bisürü paralarını almış sonrada ilgilenmemiş sonucu bildirmek için telefonlara bile çıkmamış
ama rahim filmini hemen ilk gidişte çekmiş

Ahhhhh canım ısrarla iki kez hsg sordum gerek yoook dedi şuan adetliyim hsg adetten hemen sonra çekiliyor eeee bide iğne kullanıyorum 8 gün sonra da yumurta ölçümü var bu ay olmaz olması için aşılamayı ertelemem lazım eşimle konuştuk aşılama tutmazsa başka dr gidicem

Canım prof olmuş adam ve herkes memmun eeee istememesinde vardır bi bildiği diyorum artık bakalım duruma göre hareket edeceğiz

Canım prof olmuş adam ve herkes memmun eeee istememesinde vardır bi bildiği diyorum artık bakalım duruma göre hareket edeceğiz

yani dedim ya az evvelde istemiyorsa vardır bir sebep hayırlısı olsun bakalım

selam bayanlar inşallah topikteki herkes yaza hamiş girerrrrrrbenimki bu ayda kaldı bugün regl oldum yine aşılama yaptıracağım artık

ben de bu aydan ümitliyim soğan küründe bugün 7. günüm ve yumurtlama hesaplamayı becerebilirsem değerlendiricez inş. bat'ıma 3 hafta var :126:

valla doğum kontrol hapları insanın dengesini bozuyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.kistim için kullandım 10 gün içtim sonra bıraktım bendede şöyle oldu 3 ay devamlı adet oldm

kızz sen 2 aylık evlisin hemen bebekmi yaptınız hey maşallah

ben de bu aydan ümitliyim soğan küründe bugün 7. günüm ve yumurtlama hesaplamayı becerebilirsem değerlendiricez inş. bat'ıma 3 hafta var :126:

ovulasyon testi yapıyormusun ?? 20 tl içinde 20 test var.yumurtlama gününü oradan bulabilrsn.millet 14.gün diyor ben 7.gün yumurtluyorum o test olmasaydı yumurtlamaları kaçıracam yani

ovulasyon testi yapıyormusun ?? 20 tl içinde 20 test var.yumurtlama gününü oradan bulabilrsn.millet 14.gün diyor ben 7.gün yumurtluyorum o test olmasaydı yumurtlamaları kaçıracam yani

hayır test yapmıyorum, doktorum bana 14. gün demişti ama her ay sabit mi oluyor acaba bilemiyorum ki, ateşimi takip ediyorum bu ay ilk defa bi de akıntı takibi yapmamıştım, ona bakıcam işte

valla doğum kontrol hapları insanın dengesini bozuyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.kistim için kullandım 10 gün içtim sonra bıraktım bendede şöyle oldu 3 ay devamlı adet oldm

evet haklısın kesinlikle dengeyi bozuyor bende de tam tersi oldu adet olmuyorum test yaptım negatif adet olmayıhiç bu kadar istememiştim =))

Son düzenleme:
evet haklısın kesinlikle dengeyi bozuyor bende de tam tersi oldu adet olmuyorum test yaptım negatif adet olmayıhiç bu kadar istememiştim =))

ne kadar içteen yazdıysam az önce adet oldum kızlarrr çok mutluyum yaa pazartesi gidip tahlillerimi yaptırayım sonra hemen çalışmalara başlayalım bakalım =)

hayır test yapmıyorum, doktorum bana 14. gün demişti ama her ay sabit mi oluyor acaba bilemiyorum ki, ateşimi takip ediyorum bu ay ilk defa bi de akıntı takibi yapmamıştım, ona bakıcam işte

hayır yumurtlama sabit günlerde olmaz.sakın öyle düşünme.ben adetin 7.günü yumurtluyorum eğer ovulasyon testi yapmasam bunu bilemicektim.akıntımda benim hiç olmuyor.yani anlaşılmayan durumlar olabiliyor bu konuda..sende canını sıkma ama takip et muhakkak

kız bende normalde 5 mayısa kadar adet olmam gerekiyo.gerçi kasık ağrılarım adet olcam gibi felaket.ama dayanamayıp on kere gebelik testi yaptım negatif zaten bugünde lekelenmem başladı.bu ayda olmadı

ne kadar içteen yazdıysam az önce adet oldum kızlarrr çok mutluyum yaa pazartesi gidip tahlillerimi yaptırayım sonra hemen çalışmalara başlayalım bakalım =)

Canim ya benimde yeni basladi reglim. Regliyken yapilmasi gereken tahliller mi var. Tahlil yaptirayim demissin ya
Yapilacak bise varsa bende yaptirayim. Bizde bebek yeni düşünmeye başladığımız için cok tecrübesizim. calisma öncesi yapilmasi gereken seyler mi var?

canım adetliyken hormon testleri yapılıyor istersen yaptırabılırsın ben mart ayında dr ye gıttım cocouk dusunuyorum kontrolden geceyım dıye smear fln alındı ulstrasyon fln temız cıktı sukur ama hormon yapmadı dr gerek gormedı ama aklımda kalmasın dersen baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…