Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

canım benımm cok gecmıs olsunn sakın moralını bozma dedıgın gıbı herseyde vardır bır hayır ne derler gec olsun güçç olmasın tedavısı var kucuk bır operasyonla hallolcak bırsey sadece zamana ıhtıyacın var ki oda o kdr cabuk gecıyor kı ve akrep burcuyum sezgılerıme asırı guvenıyorum ve cıkar da bekledgn zamandan daha önce hamıle haberı verıceksın bızlere emın ol hayırlısı herseyınn

eşlerimizin mesleği aynı galiba savunma hizmetleri sanırım aynı bizimki de öyle hamile olunca tadını çıkaralım :))

Sağolun kızlar inşallah çabucak iyi olacağım ve yaz sonuna da olsa o bebeği gobuse sokacagim:)))
Sevilayy canimm insallahh sezgilerin doğru çıkar:))

İyi geceler kızlar nasılsınız buraya bayadır yazmıyordum ben maalesef adet oldum aşılamam tutmadı

Selam kızlar,
Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik :) Karar verdiğimden beri araştırmadığım konu kalmadı, ne çok detay varmış... Ateş ölçme, ovülasyon testi, uygun pozisyon... Hepsini uygulayacağım, çok bilimsel bir çalışmanın ürünü olacak inşallah bebişimiz... :)) Adetimin 5. günündeyim, yumurtlama dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel haberler veririm sizlere ...

merhabalar kizlar listeye benide ekler misiniz? 10 aydir evliyim uzun bir suredir saglik promlerimiz vardi bu ay cok sukur kurtulduk ve denedik 11 mayis adet gunum bakalim hayirlisi bu arada hic bir degisiklik yok bende acaba boylede hamile kalmis olabilir miyim? ne dersiniz? kuran videosuda cok guzeldi ayrica iyi ki koymussunuz...

olabilirsin tabi neden olmasın inşallah kalmışsındır

kızlar günaydın bende yaza bebişli girmek isteyenlerdenim Allahın izniyle o listeye beni de ekler misiniz :) bat 9 mayıs

Günaydın kızlarrrr
Neden olmasın tabiki belirtisiz de hamilelik olabilir:) inşallah hamile kalmissindir. Peki sağlık sorunların neydi

Eklerim tabi kızlar ama akşam bilgisayardan:) unutursam hatırlatın please:))

bence gayet güzel cevap vermişsin . biz onun için kimseye söylemedik bu fikrimizi olduğunda güzel bir süpriz ile söyleyelim dedik Allah nasip ederse.
başlarda benimde kv sürekli yapın diyordu ama şimdi hiç öyle bir şey yok

aynı haldeyiz bende 24 üm 2 aydır korunmuyoruz 3. ayımız olacak bu .
İnşallah çok bekletmez kısa sürede nasip eder Rabbim

Eklerim tabi kızlar ama akşam bilgisayardan:) unutursam hatırlatın please:))

cnm öncelikle tez vakitte şifa bulup sağlığına kavuşmanı temenni ederim. şu listeyi tarihe göre sıralama yapacaktın, fırsatın olmuyor sanırım

Sağol canım baktin mi bilmem duzelttim listeyi olmamis mi yoksa:))
Speedyyyy canım valla sonradan iyi ettim dedim. Kaynanam da artık sormuyor çok soruyordu başta ama:))

olmuş olmuş ben dikkatsiz baktım heralde ama baştaki batı geçenlerden haber geleydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…