Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

sat ne demek peki yeniyim kızlar kusura bakmayın anca öğreniyorum =))

Ben anlamadım bat olarak ne yazacağım sat 27 nisan ama adeti kaç gün sürüyor acaba:)

Heyecanla yumurtlama dönemini bekliyorum :) adetimin 5. günü bugün.. Sizin bahsettiğiniz farklı bir liste mi

cnm sen satını yazmışsın, biz batı bekliyoruz batını söylersen listeye girecek adın

yerleşsin büyüsün bebem benim :)) canım çok güzel bir duygu iki gün önce geremedik diye pek umudum yoktu o yüzden eşim izin alıp gelmedi...ama çok şey kaçırdı...gerçi babası için bi poz fotoğraf çekindik akşam göstercez

oymaşallah güzel olmaz mı aynı duyguları yaşamak istiyorum. babası kaçırdı neyse ama onun için vermiş 1 poz

Allah'ım isteyen özlemini çeken herkese tatlı tatlı bebişler versin..tabi en başta sağlıklı...çok çok çookkkk güzel yaaa

Henüz adet olmadım ama bugun dayanamayıp test yaptım sonuç negatif ( uff yaa adetlerim de 35 gün üzerine oluyor.sizce bu yuzdenmi gebe kalamıyorum.napmalıyım akıl verin.

Kızlar biz bebisi.erteledik esim zamanı var diyor ama bende korunmayı reddettim bakalim ne olacak kötü mu yaptım ki?

Kızlar biz bebisi.erteledik esim zamanı var diyor ama bende korunmayı reddettim bakalim ne olacak kötü mu yaptım ki?
Niye kötü olsun canım yaa sen istiyorsun sonuçta..Bence en iyisini yapmışsın nasipse olur o bir şekilde merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…