- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yok bence satını yazdı arkadaş , batına 1 ay var yaklaşık yani
sat ne demek pekiyeniyim kızlar kusura bakmayın anca öğreniyorum =))
Ben anlamadım bat olarak ne yazacağım sat 27 nisan ama adeti kaç gün sürüyor acaba:)
gecikme var mı 2 mayıstayz yoksa tarihimi yalnış yazdın
Heyecanla yumurtlama dönemini bekliyorum :) adetimin 5. günü bugün.. Sizin bahsettiğiniz farklı bir liste mi
Heyecanla yumurtlama dönemini bekliyorum :) adetimin 5. günü bugün.. Sizin bahsettiğiniz farklı bir liste mi
kızlaaaaarrrrr.....keseyi gördük
kızlaaaaarrrrr.....keseyi gördük
yerleşsin büyüsün bebem benim :)) canım çok güzel bir duygu iki gün önce geremedik diye pek umudum yoktu o yüzden eşim izin alıp gelmedi...ama çok şey kaçırdı...gerçi babası için bi poz fotoğraf çekindik akşam göstercez
Canimm gözün aydın yaa ne güzel bir duygudur kimbilir Rabbim bizlere de nasip etsin insallahh
Allah'ım isteyen özlemini çeken herkese tatlı tatlı bebişler versin..tabi en başta sağlıklı...çok çok çookkkk güzel yaaa
35 günün üstünde olunca yumurtlama sorunu olabilir diye biliyorum doktora gorundun mu hiç bu sebepten??
Niye kötü olsun canım yaa sen istiyorsun sonuçta..Bence en iyisini yapmışsın nasipse olur o bir şekilde merak etmeKızlar biz bebisi.erteledik esim zamanı var diyor ama bende korunmayı reddettim bakalim ne olacak kötü mu yaptım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?