Merhaba ben de sizler gibiyim :) İlk kez mart ayında planladık ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı yani tutunamadan düştü :) Nisanda düzenim bozuldu herşey karıştı bu ay tekrar denedik ve denemeye devam ediyoruz tabi ,bat 22 mayıs ya da 20 mayıs sanırım emin değilim çünkü karıştı biraz düzenim düşükten sonra
ÖMRÜMDE diş ağrısı bilmem bu gece dişlerım atak yptı kızlar 5 sn de bır zonkluyorrr bı fıkrı olan bıtkıselll
kızlar regl oldumm benn
Valla canım sen mesajımdan alıntı yapmasan 2.cümleme koydugum yersiz gülümseme ifadesini görmeyecektim ağlayan surat yerine gülen olmuş sanki mutlu bişeymişim gibiCanim bisey sormak istiyorum. Kimyasal gebelik yasadigini nasil anladin? Doktor mu soyledi?
Bende aynen senin gibi ilk martta basladim.ama o ay acayip ara kanamam oldu. Doktora gittim kist var dedi.karnimdan muayene etmisti.persembe günü gittigim kontrolde baska doktor kist falan yok.hersey normal dedi. Acaba benim martta yasadigim ara kanama zannettigim sey kimyasal düşükmuydu adetim o ay herzamankinden daha az sürmüştü ve bittikten bi hafta sonra kanama baslamisti tekrar. Sonrada nisanda iki haftalik gecikmeyle adet olmustum. Kist var diye ne bicim korkmustum.
Sağol canımya hilal 1 yıl önce kim derdi hamile kalacaksın da bi topiğin ilk hamilesı olacaksın diye bi düşündüm şimdi darısı sizlerin başına inşallah
Ciddimisin :) ne kadar güzel bir haber tebrik ederm gözün aydın darısı başımıza .evet anneler günü kutlu olsun herkesinnn:):) ve aldığım güzel bir haberle benimde 3 haftalık anneler günüm kutluuuuuolsunnnn :):):)
Ciddimisin :) ne kadar güzel bir haber tebrik ederm gözün aydın darısı başımıza .
Merakliym biraz da bilgim yok bu konularda o yüzden ayrntilara takiliyorum ilk belirtileri ne oldu sen ne hissettin. yani ben bat i bekliyorum hic de belirti yok yani ilk haftadan belirti olmuyormu bir ay geçmesi gerekiyormuevet ta en başından hissettiklerim doğruymuş Elhamdulilllah. rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Amiiiinnnnnn. Maşallahhh:) herkese versn Rabbim isteyenlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?