Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kizlar tam ovu. donemindeyim. Aksi gibi esimin arkadaşı caya geldi. 1e kadar oturdular.sinirimden agladim agladim yattim. Uyuma numarasi yaptim.esimde biliyor bugunlerin önemli olduğunu. Arkadaşını gonderir gondermez bi opmeler sarilmalar ozurler..2saat affetmedim. Neyse sonunda tatliya bagladik Rabbim lutfeder de kirmizilari gormem insallah.

Canim bisey sormak istiyorum. Kimyasal gebelik yasadigini nasil anladin? Doktor mu soyledi?
Bende aynen senin gibi ilk martta basladim.ama o ay acayip ara kanamam oldu. Doktora gittim kist var dedi.karnimdan muayene etmisti.persembe günü gittigim kontrolde baska doktor kist falan yok.hersey normal dedi. Acaba benim martta yasadigim ara kanama zannettigim sey kimyasal düşükmuydu adetim o ay herzamankinden daha az sürmüştü ve bittikten bi hafta sonra kanama baslamisti tekrar. Sonrada nisanda iki haftalik gecikmeyle adet olmustum. Kist var diye ne bicim korkmustum.

Kızlar günaydın :) 35.7 ile 36.2(1kere 36.2 gördüm) arasında seyreden ateşim bugün 36.4 tü. Ümitlenmeli miyim sizce :) İlk deneme ayımız umarım başarılı olmuşuzdur :))

neden olmasınn pınar hadi inşallahhh hemişsindir yağmurlu bir cumartesi sabahından günaydınn kızlarrrr

Sevilaayy uzulmee bak hayırlısı budur belki de pes etmeden yeni umutlara yelken aç:)

Valla canım sen mesajımdan alıntı yapmasan 2.cümleme koydugum yersiz gülümseme ifadesini görmeyecektim ağlayan surat yerine gülen olmuş sanki mutlu bişeymişim gibi Canım özetleyeyim 26 şubatta olmam lazımdı olmayınca test yaptım evde çift çizgiydi ertesi gün yine yaptım yine çiftti sonra gidip kan verdim 3 haftalık gebesin dediler ama değeriniz düşük doktora görünün dediler her gün hcg ölçüldü ve malesef günden güne değerim düştü doktor da bana bu durumun kimyasal gebelik olduğunu döllenmenin gerçekleşip rahme tutunamadan düştüğünü anlattı, 5 martta normal kanamam başladı daha uzun ve ağrılı sürdü sonra nisanda yendien denedik ama geçen ay olmadı hatta mutlaka 35 günde bir olan düzenli adetim 40.güne uzadı ovulasyon falan şaştı yani.Bu ayda ovulasyonu yakalamak için gün aşırı denedik ama bu durum hoşuma gitmedi görev gibi bu ay ayın 22 sini bekliyorum olmazsa ovulasyon testi sipariş edeceğim en azından hangi gün diye strese girmeyiz

Sağol canım ya hilal 1 yıl önce kim derdi hamile kalacaksın da bi topiğin ilk hamilesı olacaksın diye bi düşündüm şimdi darısı sizlerin başına inşallah

Merhaba biz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz birturlu olmuyor bu ay ovulasyon testini yaptim 4 gun once yumurtluyormusum testte guler yuz cikti o gun iliskiye girdik sizce hamile kalirmiyim ve ne zaman test yapmam gerekiyor nolur yarrdimmmm (

Merhaba.Benide alın topiğinize.Allah'ın izni ile bende yaza hamile girmek istiyorum.Eğer sizlerle yola devam edersem sanırım bu süreçle daha kolay başaçıkabilirim.

Günaydın :) ne kadar guzel ne kadar özel bir gün umarim bir daha ki anneler günün de kucagimzda bebeklerimzle anneler gününu kutlarz...
anneler gününüz kutlu olsun

evet anneler günü kutlu olsun herkesinnn:):) ve aldığım güzel bir haberle benimde 3 haftalık anneler günüm kutluuuuuolsunnnn :):):)

Test aldım eczaneden ama 21inde bat im. Yani simdi yapsamda negatif ckar degilmi . Sabirsizim. Bi de hiç bir belirti olmadgi icin karamsarim

Ciddimisin :) ne kadar güzel bir haber tebrik ederm gözün aydın darısı başımıza .

evet ta en başından hissettiklerim doğruymuş Elhamdulilllah. rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Amiiiinnnnnn. Maşallahhh:) herkese versn Rabbim isteyenlere:)

Son düzenleme:
evet ta en başından hissettiklerim doğruymuş Elhamdulilllah. rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Amiiiinnnnnn. Maşallahhh:) herkese versn Rabbim isteyenlere:)
Merakliym biraz da bilgim yok bu konularda o yüzden ayrntilara takiliyorum ilk belirtileri ne oldu sen ne hissettin. yani ben bat i bekliyorum hic de belirti yok yani ilk haftadan belirti olmuyormu bir ay geçmesi gerekiyormu

Canlar hepinizin anneler gününü kutlarim.Rabbim evlatlarinizin da kutlayacagi gunleri yakın etsin insallah.

Sevilayemre lutfen uzulme.hepimiz mayista dilegimize kavusacagiz ins.
Bu arada bati gecen arkadaslar var ne alemdeler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…