canlar hepinizin anneler gününü kutlarim.rabbim evlatlarinizin da kutlayacagi gunleri yakın etsin insallah.
Sevilayemre lutfen uzulme.hepimiz mayista dilegimize kavusacagiz ins.
Bu arada bati gecen arkadaslar var ne alemdeler acaba?
saol cnm uzulmuorum artık hyrlısı ılk denememız sayılırdı zaten rabbım dogru zamanı bılır.bklm ovulasyon testi aldım bu ayda onunla deneyecegım hazıranda memlekete gıdecgm 1 ay ayrıyız esımle gıtmeden ona guzel bır hedıye verebılırım inş. Olmazsa artık temmuzdan snraya kalırr
Kizlar iliski sonrası kendini silkeletme olayini duydunuz mu? Baska bir topilte okudum cok güldüm ama baya sonuc alan varmis. Denesek mi acaba.?
Hayırlı olsunnnn canımmm yaaa Rabbim bir dahaki anneler gününe kucağına almayı nasip etsin :)evet anneler günü kutlu olsun herkesinnn:):) ve aldığım güzel bir haberle benimde 3 haftalık anneler günüm kutluuuuuolsunnnn :):):)
ben hafiften yaptırıyorum aslında ama öyle çok değil :)) böyle hamile kalanlar varmış spermlerin hareketini hızlandırıyor olabilir silkeletmeee :))Kizlar iliski sonrası kendini silkeletme olayini duydunuz mu? Baska bir topilte okudum cok güldüm ama baya sonuc alan varmis. Denesek mi acaba.?
saol cnm uzulmuorum artık hyrlısı ılk denememız sayılırdı zaten rabbım dogru zamanı bılır.bklm ovulasyon testi aldım bu ayda onunla deneyecegım hazıranda memlekete gıdecgm 1 ay ayrıyız esımle gıtmeden ona guzel bır hedıye verebılırım inş. Olmazsa artık hadi
insallah guzel haberler verirsin gitmeden hem esine hem de bize
Bende bu ay ovulasyon testiyle hareket ediyorum bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah.bi kere de silkelettim. Ay yazarken bile cok komik
saol cnm uzulmuorum artık hyrlısı ılk denememız sayılırdı zaten rabbım dogru zamanı bılır.bklm ovulasyon testi aldım bu ayda onunla deneyecegım hazıranda memlekete gıdecgm 1 ay ayrıyız esımle gıtmeden ona guzel bır hedıye verebılırım inş. Olmazsa artık hadi
insallah guzel haberler verirsin gitmeden hem esine hem de bize
Bende bu ay ovulasyon testiyle hareket ediyorum bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah.bi kere de silkelettim. Ay yazarken bile cok komik
Mrb cnm.ovulasyon testini nerden aliyorsunuz eczanelerde varmi? Nasil ve ne zamanlar kullanılıyor? Bir dahaki aya bende deniyim dedim:)
Mrb cnm.ovulasyon testini nerden aliyorsunuz eczanelerde varmi? Nasil ve ne zamanlar kullanılıyor? Bir dahaki aya bende deniyim dedim:)
cnm ben gg dan aldım 20 adet ovu testı 6adet gebelık testı 19.90 a arastırdım markayıda guvenılırmıs memnunlarmıs l ile baslayan marka adını tam hatrlayamadım nsl kullanılır dersen buralardan takıp ettıgım kadarıyla kullanma klavuzuda vrdır snrm hem arkadaslarımızda bızlere yardımcı olurlar zaten
inş. canım yaa hepbırlıkte guzel hbrler alalımmm tez zamanda
Mrb cnm.ovulasyon testini nerden aliyorsunuz eczanelerde varmi? Nasil ve ne zamanlar kullanılıyor? Birdahaki aya bende deniyim dedim:)
Canim bende gg den aldim. Kisa surede ulaştı elime.senin eline ulaşınca detayli anlatirim.klavuzda var zaten. Ben batimdan 14gun onceyi hesapliyordum hep iliski icin ama bu teste göre 14gun oncesi silik çizgi çıktı. Bugün batima 11gun var ve birbirine denk cizgiler bugün çıktı.gerci ben her ihtimale karsi silik cizgiler cikmaya basladigindan beri degerlendiriyorum gunleri.
ses83 canım ben ilişkiden hemen sonraki gün yani adetim başladıktan 8 9 gün sonra idi. adet olacakmışım gibi yoğunkarın ağrıları çektim ve nerdeyse 20 gün kadar çektim. sonra küçük batmalara ve sancıya döndü. 31 günde oluyorum adetlerimi ve 5 gün kala yaptım kan testini . Elhamdulillah çıktı ::):) yani bendeki belirti ilişkiden sonraki gün ortalarında başladı karın ağrısı şeklinde ve devam etti . birde biraz yorgunluk hissi ve bitkinlik vardı bende başka bir belirtim yoktu çok belirgin olan.Merakliym biraz da bilgim yok bu konularda o yüzden ayrntilara takiliyorum ilk belirtileri ne oldu sen ne hissettin. yani ben bat i bekliyorum hic de belirti yok yani ilk haftadan belirti olmuyormu bir ay geçmesi gerekiyormu
ses83 canım ben ilişkiden hemen sonraki gün yani adetim başladıktan 8 9 gün sonra idi. adet olacakmışım gibi yoğunkarın ağrıları çektim ve nerdeyse 20 gün kadar çektim. sonra küçük batmalara ve sancıya döndü. 31 günde oluyorum adetlerimi ve 5 gün kala yaptım kan testini . Elhamdulillah çıktı ::):) yani bendeki belirti ilişkiden sonraki gün ortalarında başladı karın ağrısı şeklinde ve devam etti . birde biraz yorgunluk hissi ve bitkinlik vardı bende başka bir belirtim yoktu çok belirgin olan.
herkeste aynı olmuyor belirtiler . ben evlenmeden önce doktor bana yumurtaalıkların tembel demişti. ü yüzden 2 3 kez haftada denedik. ama tavsiyem düzenli olarak haftada 2 yad a 3 kez ilişkide bulunmanız. hemde temizlendiğin günden itibaren.
Rabbim sağlıkla diğer safhalarıda görmeyi nasip etsin. sizlere de bizlerede inşallah.
ses83 canım ben ilişkiden hemen sonraki gün yani adetim başladıktan 8 9 gün sonra idi. adet olacakmışım gibi yoğunkarın ağrıları çektim ve nerdeyse 20 gün kadar çektim. sonra küçük batmalara ve sancıya döndü. 31 günde oluyorum adetlerimi ve 5 gün kala yaptım kan testini . Elhamdulillah çıktı ::):) yani bendeki belirti ilişkiden sonraki gün ortalarında başladı karın ağrısı şeklinde ve devam etti . birde biraz yorgunluk hissi ve bitkinlik vardı bende başka bir belirtim yoktu çok belirgin olan.
herkeste aynı olmuyor belirtiler . ben evlenmeden önce doktor bana yumurtaalıkların tembel demişti. ü yüzden 2 3 kez haftada denedik. ama tavsiyem düzenli olarak haftada 2 yad a 3 kez ilişkide bulunmanız. hemde temizlendiğin günden itibaren.
Rabbim sağlıkla diğer safhalarıda görmeyi nasip etsin. sizlere de bizlerede inşallah.
slm arkadaslar bende yaza hamıle gırmek ıstıyorum hayırlısıyla. benıde ekleyın lısteye. bu arada adetıme 5 gun kaldıı:18::18: insallah olmam
Canim listeye eklenmemiş bi cok arkadas var soyle bi göz attimda. Alıntı yaptigim arkadasta istemisti bikacgun evvel. Batı da gelmis olmalı acaba ne durumda. Hayırlı haberleri vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?