Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kizlar iliski sonrası kendini silkeletme olayini duydunuz mu? Baska bir topilte okudum cok güldüm ama baya sonuc alan varmis. Denesek mi acaba.?

canlar hepinizin anneler gününü kutlarim.rabbim evlatlarinizin da kutlayacagi gunleri yakın etsin insallah.

Sevilayemre lutfen uzulme.hepimiz mayista dilegimize kavusacagiz ins.
Bu arada bati gecen arkadaslar var ne alemdeler acaba?

saol cnm uzulmuorum artık hyrlısı ılk denememız sayılırdı zaten rabbım dogru zamanı bılır.bklm ovulasyon testi aldım bu ayda onunla deneyecegım hazıranda memlekete gıdecgm 1 ay ayrıyız esımle gıtmeden ona guzel bır hedıye verebılırım inş. Olmazsa artık temmuzdan snraya kalırr

inşallah canım benim geç olsun güç olmasın daha ilk deneme moral bozma

Kizlar iliski sonrası kendini silkeletme olayini duydunuz mu? Baska bir topilte okudum cok güldüm ama baya sonuc alan varmis. Denesek mi acaba.?

ben dedim eşime güldü daha neler istersen duvara asayım bacaklarından dedi

Son düzenleme:
Silkeletme olayini ilk okudugumda eşime soyledim hic ilgilenmedi sacma sapan birsey demişti. Bu ay iki defa yaptirdim bunu.gercekten cok komik bi durum oluyo gulmekten bayildik diyebilirim:)) ama bence mantikli inşallah bende de ise yarar denemekten ne cikar cnm:)))

evet anneler günü kutlu olsun herkesinnn:):) ve aldığım güzel bir haberle benimde 3 haftalık anneler günüm kutluuuuuolsunnnn :):):)
Hayırlı olsunnnn canımmm yaaa Rabbim bir dahaki anneler gününe kucağına almayı nasip etsin :)

ben hafiften yaptırıyorum aslında ama öyle çok değil :)) böyle hamile kalanlar varmış spermlerin hareketini hızlandırıyor olabilir silkeletmeee :))

kızlar benimde kırmızılar geldi malesef yeni bat 6 haziran. ilk denemeydi ama çok üzüldüm açıkcası ya hani daha önceden kan testi yaptırmıştım öğrenmiştim ama yinede üzüldüm. şimdi haftaya bir doktoraya gideyim muayene olayım, ovulasyon testi falan alayım diyorum. inşallah bu ay tutturabiliriz hatta inşalalh bu ay hepimiz tutturabiliriz :)

ilk haber benden kizlar adetimi nasil yaptim bilmiyorum ama psikolojik olarak 1 gun geciktirdim hamisim sanmistim ama adet oldum cok uzgunummmm ama umutluyum....

Merakliym biraz da bilgim yok bu konularda o yüzden ayrntilara takiliyorum ilk belirtileri ne oldu sen ne hissettin. yani ben bat i bekliyorum hic de belirti yok yani ilk haftadan belirti olmuyormu bir ay geçmesi gerekiyormu
ses83 canım ben ilişkiden hemen sonraki gün yani adetim başladıktan 8 9 gün sonra idi. adet olacakmışım gibi yoğunkarın ağrıları çektim ve nerdeyse 20 gün kadar çektim. sonra küçük batmalara ve sancıya döndü. 31 günde oluyorum adetlerimi ve 5 gün kala yaptım kan testini . Elhamdulillah çıktı ::):) yani bendeki belirti ilişkiden sonraki gün ortalarında başladı karın ağrısı şeklinde ve devam etti . birde biraz yorgunluk hissi ve bitkinlik vardı bende başka bir belirtim yoktu çok belirgin olan.
herkeste aynı olmuyor belirtiler . ben evlenmeden önce doktor bana yumurtaalıkların tembel demişti. ü yüzden 2 3 kez haftada denedik. ama tavsiyem düzenli olarak haftada 2 yad a 3 kez ilişkide bulunmanız. hemde temizlendiğin günden itibaren.
Rabbim sağlıkla diğer safhalarıda görmeyi nasip etsin. sizlere de bizlerede inşallah.

Son düzenleme:
Kızlaarrr öncelikle merhabalarrr, aranıza yeni katıldım... 26 yaşımdayım 2,5 yıllık evliyimmm ilk bebek denememize bu ay başladıkkk.. Umarım başarılı olabiliriz :) Rabbim bu yolda kimseyi üzmesin inşallah... Allah herbirimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Rabbim sağlıklı bi sekilde bebisini kucagina almayi nasip etsin.bisey sorucakdim.benim adetimin 12.gunu iliskiden sonra inanilmaz bi sancim oldu adet sancisina benziyordu ama biraz daha kotuydu 15.20 dk surdu ve gecti.ilk kez boyle bise oldu.sizde de boyle bise oldumu merak ettim.

Sagol bnde bunu merak ediyordum yani hamile kaldysan hemen ertesi gunmu belrti başlar . Evt senin hemen baslams belrti benim ovulasyon zamanim 6-7-8 mays zamaniydi o gunden bu zamana hc belrti yok yani olmadi ilk denemeler sanirim bekleyip gorecegim.

slm arkadaslar bende yaza hamıle gırmek ıstıyorum hayırlısıyla. benıde ekleyın lısteye. bu arada adetıme 5 gun kaldıı:18::18: insallah olmam

Canim listeye eklenmemiş bi cok arkadas var soyle bi göz attimda. Alıntı yaptigim arkadasta istemisti bikacgun evvel. Batı da gelmis olmalı acaba ne durumda. Hayırlı haberleri vardır inşallah

Canim listeye eklenmemiş bi cok arkadas var soyle bi göz attimda. Alıntı yaptigim arkadasta istemisti bikacgun evvel. Batı da gelmis olmalı acaba ne durumda. Hayırlı haberleri vardır inşallah

slm canım.malesef bende kötü haber gelecek gibi. bel ve kasık agrısı var suan şişkinlikte cabası.sanırım kırmızılar gelecek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…