Canım bat ını tekrar yazar mısın ekleyim listeye :)
benımde yeni bat 9 haziran tam yolculuk yapacagım gün hayırlısı olsun artıkk
slm canım.malesef bende kötü haber gelecek gibi. bel ve kasık agrısı var suan şişkinlikte cabası.sanırım kırmızılar gelecek(
Goguslerim agrimaya basladi adetime 10 gun var daha ama benm olurdu her ay zaten off acabami yok degildr dye avutuyorum kendimi umutlanmak istemiyorum eger belirti olursa kan testi yaptrcam bu suphelerden kurtulmak icin
slm canım.malesef bende kötü haber gelecek gibi. bel ve kasık agrısı var suan şişkinlikte cabası.sanırım kırmızılar gelecek(
insallah canım.ama pek öyle gorunmuyorBatin tamda benim dogum günüm :) insallah 9haziran yerine tam 9ay sonrasini yeni bat tarihim diye yazarsin canım
Canim gebelik belirtisiyle adet belirtileri cogu zaman ayni oluyor insallah seninki bebek isaretidir :) Rabbim hayirlisini nasip etsin. Bu arada bat tarihini yazda listeye eklesinler senide
benımde yeni bat 9 haziran tam yolculuk yapacagım gün hayırlısı olsun artıkk
Canim ben hala ozelden mesaj yazamiyorumbu benim cok aktif olmadigimi gösteriyor galiba
Kızlar ben normalde 28 günde 1 oluyorum ama geçen ay 15 gün gecikti ya şimdi ben 28. Günü mü yoksa 43. Günü mü beklicem?
Canim bende geçen ay 15 gün gecikmeli hastalandim. Bitince doktora gittim düzenli 28 günde olupta bir kere aksadiysa onu baz alma dedi doktor bana. Yine 28gunluk döngüye göre hareket ediyorum bende.
Peki sebep soyledi mu sana doktor? Benim cok ağrılı ve pihtili oldu geç olunca .
Liste için teşekkürler. 20 mayıs hımm... az kalmış sadece 7 gün... Açıkçası pek belirtim falan yok kimyasal gebelik geçirdiğim ay boyna kasıklarım batıyordu bu sefer öyle bişey de yok.Neyse bu ay da olmazsa 4. denememizi ovulasyon testiyle yapacağım.Çünkü adet bitiminden sonra gün aşırı denemek beni strese soktu bugün müydü yarın mıydı aman kaçırmayalım falan :) En temizi olmazsa test alıp kafamın rahat olması
Bana da doktor bisi yok temiz dedi adet sokturucu vericekti gitmedim inada. Kandada bisi çıkmadı kimyasalda kanda çıkıyor diye biliyordum ama
Batin tamda benim dogum günüm :) insallah 9haziran yerine tam 9ay sonrasini yeni bat tarihim diye yazarsin canım
inşallah canım ne guzel yazmıssın buay ıyı calısıcam dersime ve hiç stres yapmıcam az az da sporumuda yapıcam zaten malum eşya topluyorum öle kafam dağılır umarımm
İyi insan lafinin üstüne gelirmis bende simdi senden bahsediyordum :)
Kanda hiç çıkmadi hem kimyasal olsa doktor alttanda baktı soylemezmiydi?Evet cidden ilginç olmuş :) kimyasal gebelik yaşamış olabilir arkadaş da çünkü benim kimyasal düşük yaptığım ay adetim 43.güne uzamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?