Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Goguslerim agrimaya basladi adetime 10 gun var daha ama benm olurdu her ay zaten off acabami yok degildr dye avutuyorum kendimi umutlanmak istemiyorum eger belirti olursa kan testi yaptrcam bu suphelerden kurtulmak icin

benımde yeni bat 9 haziran tam yolculuk yapacagım gün hayırlısı olsun artıkk

Batin tamda benim dogum günüm :) insallah 9haziran yerine tam 9ay sonrasini yeni bat tarihim diye yazarsin canım

slm canım.malesef bende kötü haber gelecek gibi. bel ve kasık agrısı var suan şişkinlikte cabası.sanırım kırmızılar gelecek (

Canim gebelik belirtisiyle adet belirtileri cogu zaman ayni oluyor insallah seninki bebek isaretidir :) Rabbim hayirlisini nasip etsin. Bu arada bat tarihini yazda listeye eklesinler senide

Goguslerim agrimaya basladi adetime 10 gun var daha ama benm olurdu her ay zaten off acabami yok degildr dye avutuyorum kendimi umutlanmak istemiyorum eger belirti olursa kan testi yaptrcam bu suphelerden kurtulmak icin

Bende aynen senin gibiyim. Daha batima 10gun falan var ama sanki adet olcakmisim gibi bi huzursuzluk var kasiklarimda. Hic boyle olmazdim.Acaba mi düşüncesini atamiyorum kafamdan.

Kızlar ben normalde 28 günde 1 oluyorum ama geçen ay 15 gün gecikti ya şimdi ben 28. Günü mü yoksa 43. Günü mü beklicem?

insallah canım.ama pek öyle gorunmuyor
benımde yeni bat 9 haziran tam yolculuk yapacagım gün hayırlısı olsun artıkk

Canim ben hala ozelden mesaj yazamiyorum bu benim cok aktif olmadigimi gösteriyor galiba

evet canım sanırım öyşe. benım bat 15 mayıs canım.

Kızlar ben normalde 28 günde 1 oluyorum ama geçen ay 15 gün gecikti ya şimdi ben 28. Günü mü yoksa 43. Günü mü beklicem?

Canim bende geçen ay 15 gün gecikmeli hastalandim. Bitince doktora gittim düzenli 28 günde olupta bir kere aksadiysa onu baz alma dedi doktor bana. Yine 28gunluk döngüye göre hareket ediyorum bende.

Ekledim kızlar yeni adet tarihlerinizi:))
Kızlar benden size tavsiye, fazla belirti aramayın bekleyin adetinizi gelmezse oohh ne ala test yapabilirsiniz ama kendinizi dinleyip de sonra kırmızılar gelirse çok kötü olursunuz ben kendimden biliyorum artık aramıyorum hayat bana güzel
Bu arada haftaya adetimin ikinci günü ankara universitesi hastanesine gidiyorum kurtulacam polipten vee yeni batimi yazacağımmmm

Canim bende geçen ay 15 gün gecikmeli hastalandim. Bitince doktora gittim düzenli 28 günde olupta bir kere aksadiysa onu baz alma dedi doktor bana. Yine 28gunluk döngüye göre hareket ediyorum bende.

Peki sebep soyledi mu sana doktor? Benim cok ağrılı ve pihtili oldu geç olunca .

Liste için teşekkürler. 20 mayıs hımm... az kalmış sadece 7 gün... Açıkçası pek belirtim falan yok kimyasal gebelik geçirdiğim ay boyna kasıklarım batıyordu bu sefer öyle bişey de yok.Neyse bu ay da olmazsa 4. denememizi ovulasyon testiyle yapacağım.Çünkü adet bitiminden sonra gün aşırı denemek beni strese soktu bugün müydü yarın mıydı aman kaçırmayalım falan :) En temizi olmazsa test alıp kafamın rahat olması

Peki sebep soyledi mu sana doktor? Benim cok ağrılı ve pihtili oldu geç olunca .

Adetim bitince gittim hic bi problem yok dedi. Geciktigi sirada gittigimde kist var demisti. Bi sonraki adetinle gecer demisti gecmiste galiba. Kistte geciktiriyormus adeti. Oluncada agrili oldu benimde, normalde cok agrim olmazdı. Kimyasal düşükte olabilir burda bi arkadas yazmisti bi kac gun once ona bi sor istersen onunda böyle olmus.

İyi insan lafinin üstüne gelirmis bende simdi senden bahsediyordum :)

Bana da doktor bisi yok temiz dedi adet sokturucu vericekti gitmedim inada. Kandada bisi çıkmadı kimyasalda kanda çıkıyor diye biliyordum ama

Bana da doktor bisi yok temiz dedi adet sokturucu vericekti gitmedim inada. Kandada bisi çıkmadı kimyasalda kanda çıkıyor diye biliyordum ama

Canim bisede yokmus cok sukur stres yapma ozaman. 28lik döngüye göre yap hesabini. Malum stres olumsuz etkiliyor. Salla gitsin

İyi insan lafinin üstüne gelirmis bende simdi senden bahsediyordum :)

Evet cidden ilginç olmuş :) kimyasal gebelik yaşamış olabilir arkadaş da çünkü benim kimyasal düşük yaptığım ay adetim 43.güne uzamıştı

Merhaba arkadaşlar. Ben hasta oldum bogazm aciyor şişti malesef agzmda aci tat var arkasin dedgi gbi en ufak biseye acaba mi demekten vazgeçtim adet günümü bekliyorum bat 21-22 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…