Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Selam kızlarr nasılsınızz.bebek için çalışmlar devam ediyor dimi

Mayıs 7 sinde adete oldum adetlerim 35 günde bir ne zaman yumurtlama günüm bilemiyorum ama belirtiler doğrultusunda çalışma yapıcam Strese girmiyo değilim hani 2 aydır tık yok ama umudumu asla kaybetmicem.Bebişlerimiz gelicek İnşallah (AMİN)

Kanda hiç çıkmadi hem kimyasal olsa doktor alttanda baktı soylemezmiydi?

Canim inan bende bilmiyorum. Bende kendimde kimyasaldan şüphelenmistim. Ama doktor banada hic bise solemedi. oyle bile olsa kimyasaldan sonraki ay yüksek ihtimalle gebelik oluşabiliyormus yumurtlamaya denk getirabildiysen. Zaten şu da varki insan bebek düşünmeye basladigi an stresten dengesi bozuluyor adet duzeni değişebiliyor. Boyle de olmus olabilir.

Inş bakalim hayırlısı tabiî

tamam canım. tavsıyelerınıde dıkkate alacam kend adıma. kafaya takınca olmuyor gercekten.nıketım bende oldugu gbı (

günaydın kızlarr.artık rize de kadın doğumcu aramaya başlayım yeni tayin yerimizz:) Allah kısmet ederse bebeğim rizeli olacak

Son düzenleme:
kızlar beni unutmadınız inşallah....uzun zamandır bir gelişme yok diye girmiyodum ama bugün kalp atışı dinlemeye gidicez..dua edin bizim için de herşey yolunda olsun :) hepimize mutlu günlerr...

Göğüslerim bi kac gun agridi gecti nye agridi anladim baska bi belrti.olsaydi suphe edecektm 21 ini bekleyecem umutsuzm

Bazen cok sakin oluyorum kafamdan atiyorum akışına birakiyorum da arkadaslrmn cocuklari vs biseyler etkiliyo anladniz siz biansda yne hirslaniyorum olsun artik dye. Beklemedeyz hadi hayrlisi

bendede bazen sağ kasığım hafif sızlıo sonra geçiyor. balka belirti yok. bende mecbur 20 mayısı korkarak bekliyorum

Hadi bakalm önce senden haber beklicez sonrada benden hayrli haber olur ins. Ama benm her ay 1 gün farkedebliyo . Yani 22sinde test yaparim artik

21 mayis esimin doğumgünü . Ona cok güzel bi hediye olurdu aslnda cok isterdim doğumgünü pastasi geldignde uzerinde mutlu yaslar yaninda da bi zarf hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…