Bence ovulasyon testiyle takip edebilirsin bence ya da adetten itibaren hergün yapacaksın :))
Kanda hiç çıkmadi hem kimyasal olsa doktor alttanda baktı soylemezmiydi?
Bence ovulasyon testiyle takip edebilirsin bence ya da adetten itibaren hergün yapacaksın :))
Canim inan bende bilmiyorum. Bende kendimde kimyasaldan şüphelenmistim. Ama doktor banada hic bise solemedi. oyle bile olsa kimyasaldan sonraki ay yüksek ihtimalle gebelik oluşabiliyormus yumurtlamaya denk getirabildiysen. Zaten şu da varki insan bebek düşünmeye basladigi an stresten dengesi bozuluyor adet duzeni değişebiliyor. Boyle de olmus olabilir.
Ekledim kızlar yeni adet tarihlerinizi:))
Kızlar benden size tavsiye, fazla belirti aramayın bekleyin adetinizi gelmezse oohh ne ala test yapabilirsiniz ama kendinizi dinleyip de sonra kırmızılar gelirse çok kötü olursunuz ben kendimden biliyorum artık aramıyorum hayat bana güzel
Bu arada haftaya adetimin ikinci günü ankara universitesi hastanesine gidiyorum kurtulacam polipten vee yeni batimi yazacağımmmm
Kanda hiç çıkmadi hem kimyasal olsa doktor alttanda baktı soylemezmiydi?
canım kimyasal olsaydı kanda çıkar değerin sonra düşerdi
Günaydın kizlarrr bat ı gelenler ne alemdeeee acaba:))
Hadi yaa
Göğüslerim bi kac gun agridi gecti nye agridi anladim baska bi belrti.olsaydi suphe edecektm 21 ini bekleyecem umutsuzm
bendede bazen sağ kasığım hafif sızlıo sonra geçiyor. balka belirti yok. bende mecbur 20 mayısı korkarak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?