Hadi bakalm önce senden haber beklicez sonrada benden hayrli haber olur ins. Ama benm her ay 1 gün farkedebliyo . Yani 22sinde test yaparim artik
21 mayis esimin doğumgünü . Ona cok güzel bi hediye olurdu aslnda cok isterdim doğumgünü pastasi geldignde uzerinde mutlu yaslar yaninda da bi zarf hediye
Cok isterim boyle bir haberi doğumgünunde vermeyi ama his iste bu planim ( hayalm) gerceklesmicek sankiayyy ne güzel. hadi inşallah güzel bir hediye olur. bide haziranda babalar günü.. babalar günü hediyeside vermiş olurum offfff sanki ben regl olucam hissine kapıldım yaaa : (
Benim de aynı 20 si sabahında gelmesini bekliyorum inşallah gelmez tabii ki:))
Kizlar daha batima 8gun var ama daha simdiden goguslerimde sizi var bikacgundur sanki hastalanacakmisim gibi karnimda agri ve kasiklarimda batmalar var.ve sürekli uyku hali.. psikolojik olarak kendimi etkiliyor muyum bilmiyorum ama insallah Rabbim bu ay nasip etmistir.
Ins psikolojik değil gercek belirtilerdr. Sabredip göreceğiz hep birlikte. Mayis sonu bat i olan cok ins cok guzel haberler verebilirz
bende piskolojik belirtiler başladı ve eminim piskolojik olduğunane bu yaaa off kendi kendimize belirti çıkartıyoruz.):)
Kızlar Bat yarın ama dün kahverengi leke gelmiş adet mi yoksa yerleşmemiş? Bence kesin adet yine
Kızlar Bat yarın ama dün kahverengi leke gelmiş adet mi yoksa yerleşmemiş? Bence kesin adet yine
yerleşme kanaması 10 gün önce oluyor tatlım seninki adet başlangıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?