Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hadi bakalm önce senden haber beklicez sonrada benden hayrli haber olur ins. Ama benm her ay 1 gün farkedebliyo . Yani 22sinde test yaparim artik

benim tam günümde gelir hatta sabahında yani 28. günün sabahı erken saatte gelir. bakalım inşallah gelmezzzz 20 si akşamı gelmezse test yaparım valla :)))))

21 mayis esimin doğumgünü . Ona cok güzel bi hediye olurdu aslnda cok isterdim doğumgünü pastasi geldignde uzerinde mutlu yaslar yaninda da bi zarf hediye

ayyy ne güzel. hadi inşallah güzel bir hediye olur. bide haziranda babalar günü.. babalar günü hediyeside vermiş olurum offfff sanki ben regl olucam hissine kapıldım yaaa : (

ayyy ne güzel. hadi inşallah güzel bir hediye olur. bide haziranda babalar günü.. babalar günü hediyeside vermiş olurum offfff sanki ben regl olucam hissine kapıldım yaaa : (
Cok isterim boyle bir haberi doğumgünunde vermeyi ama his iste bu planim ( hayalm) gerceklesmicek sanki

Kizlar daha batima 8gun var ama daha simdiden goguslerimde sizi var bikacgundur sanki hastalanacakmisim gibi karnimda agri ve kasiklarimda batmalar var.ve sürekli uyku hali.. psikolojik olarak kendimi etkiliyor muyum bilmiyorum ama insallah Rabbim bu ay nasip etmistir.

Ins psikolojik değil gercek belirtilerdr. Sabredip göreceğiz hep birlikte. Mayis sonu bat i olan cok ins cok guzel haberler verebilirz

bende piskolojik belirtiler başladı ve eminim piskolojik olduğuna ne bu yaaa off kendi kendimize belirti çıkartıyoruz.):)

Ins psikolojik değil gercek belirtilerdr. Sabredip göreceğiz hep birlikte. Mayis sonu bat i olan cok ins cok guzel haberler verebilirz

bende piskolojik belirtiler başladı ve eminim piskolojik olduğuna ne bu yaaa off kendi kendimize belirti çıkartıyoruz.):)

Kizlar insallah hepimizin belirtileride psikolojik degil hakiki bebis belirtileridir, birbirimize guzel haberler veririz insallah bu ay.
Ben siteye girdikce etkilendigimi farkediyorum hep bi belirti ariyorum kendimde burda biseler okudukca.surekli kendimi dinliyorum.umutlanip hayal kirikligi yasamak cok kotu oluyor.o sebeple bi hafta on gun falan uzak durmaya karar verdim kizlar. Insallah guzel haberlerle donerim size. Duamdasiniz unutmayin :)

merhabalr bat 2 hazairan 2 aydır deniyorum listeye beni de ekleyin ve aranıza alın

Bayanlar iyi geceler beni de alinn aranizaaa :) 1.5 yillik evliyiz daha bu ay basladik calismalara gecen ay gg den 30 lu ovulasyon testi aldim adet tarihlerim hic birbrini tutmadigi icin garanti olsun diye ne kadar guvenilirdir bilmiyorum ama 5 gundur ust uste 2. kirmizi cizgiyi cok net goruyorum hayirlisi insallah

Rabbim dunyanin neresinde bebek isteyen varsa hepsine nasip etsin arasindan bana da nasip etsin insallah

Günaydın kızlar, merhaba su şişesi... uzaklaşmak da yakınlaşmak da hesap kitap ypmak da bi işe yaramıyormuş demek.. Allah büyük.. bat 15 Haz.

kızlar naber günaydın herkese.benim bata 13 gün falan kaldı.sadece 3 kere ilişki oldu yumurtlama gününde de oldu.sonrada farenjit oldum heryerim ağrıyor boğazım başım belim kasıklarım.bu ayda kaldı benim umutlarım ama hayırlısı olsun.insanın neresi ağrıyorsa canı oradan çıkıyormuş bebek falan hikayeymiş önce sağlık yaaaaaaaaa kızlar adet olanlar hiç üzülmeyin hemen birkaç gün sonra yeni ay hazırlıklarına bomba gibi devam edin ben her ay öyle yapıyorum.bebek olmadığı sürece stres oluyor evet ama eşlerimizle daha güzel vakit geçiriyoruz.bebek olayı kafamıza o kadar takılmışki eşlerimizle kendimizle ilgilenmiyoruz.bu kadar salmayalım kendimizi tama mı

Kızlar Bat yarın ama dün kahverengi leke gelmiş adet mi yoksa yerleşmemiş? Bence kesin adet yine

Kızlar Bat yarın ama dün kahverengi leke gelmiş adet mi yoksa yerleşmemiş? Bence kesin adet yine

yerleşme kanaması 10 gün önce oluyor tatlım seninki adet başlangıcı

ben çoğu yerde bat'a yakın ya da bat'ta yerleşme kanaması olabileceğini okudum. yani yerleşmenin, dolayısıyla döllenmenin zamanıyla alakalı bu. 10 gün önce demek doğru bilgi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…