Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kızlar Bat yarın ama dün kahverengi leke gelmiş adet mi yoksa yerleşmemiş? Bence kesin adet yine

okuduğum heryerde yoğun olmayan akıntı şeklinde oluyorsa yerleşme kanamasıdır. eğer ki adet gibi akışkan oluyorsa adettir diyor. inşallah gönlündeki gibidir..

Geçen ayda gecikmisti 15 gün poff ya neyse kismet

mevsim değişiklikleri ve stresten olabiliyor.benim doktorum prof.defalarca anlattı yerleşme kanamasıda neymiş boşver sen onu diyor canını sıkma tamam mı Allah büyüktür.dha çok ay var önümüzde hem daha adet olmadın dur bakalım.ben her zaman o kanamayı görüyorum bir iki damla kan rengide değil aynen ama olmuyor.inşallah sen olursun ne dim.

Son düzenleme:
okuduğum heryerde yoğun olmayan akıntı şeklinde oluyorsa yerleşme kanamasıdır. eğer ki adet gibi akışkan oluyorsa adettir diyor. inşallah gönlündeki gibidir..

Akışkan değil damla şeklinde ama hasta olucam sanırım ama öteki taftanda bir acaba yok değil içimde umut işte

Olmazsam caksir otu deniyicem hem ikiz ihtimali de oluyormuş caksirla nasip kısmet

Moralim cok bozuk yaaa.kizlar ben adet oluyorum ya offf daha 10 gün var yaaa neden böyle oluyo anlamıyorum(

Esmercim ekleyim ama bat yazmalısın canım :)

Canım nasıl yaaa dış gebelik falan mı olmuş?? Üzülme yaaa hakkında hayırlısı olsun

Günaydın kızlar, merhaba su şişesi... uzaklaşmak da yakınlaşmak da hesap kitap ypmak da bi işe yaramıyormuş demek.. Allah büyük.. bat 15 Haz.
Yok canım uzaklaşmak falan kafandan atmanı sağlamıyor maalesef. Dışarıda da yani buraya girmesen de hep aklında ki..
Ben artık rüyamda hamileler görüyorum, bugün mesela testim pozitif çıkıyordu.. Doktorumun olması mucize dese de hep aklımda acaba var yine de..

Kızlar Bat yarın ama dün kahverengi leke gelmiş adet mi yoksa yerleşmemiş? Bence kesin adet yine
Yok canım yaa bekle bakalım devamı gelmezse elbette ki yerleşme mümkün..Adet yerine leke gelmesi çok görülen birşey illa ki adet olması anlamına gelmiyor..

okuyunca ben de inanamadım hey güzel Allahım nelere kadirsin, olur mu diye bi de oturdum araştırdım az önce. keşke bu kadar kolay olsa! biz de eşimle ikiz üçüz delisiyiz keçi ve koyunlarda böyle olduğu tespit edilmiş ama insan üzerinde aynı etkiyi yaptığı muğlak. deneyen ve netice alan var mı diye de bi göz attım ama bişey bulamadım. siz bulursanız paylaşır mısınız lütfen

10 gün mü var bunda bi anormallik var tatlım[/QUOTE]

mart ayında da böyle olmuştu ayda 3 defa adet oldum.bittikten sonra doktora gittim herşey normel dedi bi problem yokmuş.sonraki ay düzenli oldu şimdi bu ay 5 inde temizlendim ve bugün sancılarım var bel ağrım var bide kahverengi akıntılar...anlamıyorum hiçbirşey ya yoruldum.3 aydır korunmayı bıraktım ve 3 aydır böyle bişe anlamıyorum .

10 gün mü var bunda bi anormallik var tatlım

mart ayında da böyle olmuştu ayda 3 defa adet oldum.bittikten sonra doktora gittim herşey normel dedi bi problem yokmuş.sonraki ay düzenli oldu şimdi bu ay 5 inde temizlendim ve bugün sancılarım var bel ağrım var bide kahverengi akıntılar...anlamıyorum hiçbirşey ya yoruldum.3 aydır korunmayı bıraktım ve 3 aydır böyle bişe anlamıyorum .[/QUOTE]
tatlım sen alttan muayene oldun mu ?? bende evlendiğim ikinci ayında 1 ayda 3 kere 3 ayda 6 kere yıkanmadan adet oldum.doktora gittim.çikolata kistim varmış.sen alttan muayene oldun mu?

tatlım sen alttan muayene oldun mu ?? bende evlendiğim ikinci ayında 1 ayda 3 kere 3 ayda 6 kere yıkanmadan adet oldum.doktora gittim.çikolata kistim varmış.sen alttan muayene oldun mu?[/QUOTE]

geçen ay alttan muayene oldum bursanın en iyi ödüllü doktoruna gittim yaa yanılmış olabilir mi bilmiyorum.yok birşey dedi.temiz dedi tahlillerimde normal.bunun dışında başka bi belirtisi oldumu çikolata kisttinin..? ağlıcam ya cok cnm sıkıldı

canım adetten önce kahverengi lekelenmelerin oluyor.devamlı kasık ağrısı çekiyorsun ve adet sancılı geçiyor.bilemiyorum inşallah yoktur ama keşke bir başka doktora daha gitsen.ben işteym çıkıyorum yarın yazarım.ben çikolata kisti olduğumu 3.doktorda öğrendim herkese güvenme.ve bir doktor yetmez bir başka doktora git alttan muayene yaptr tamam mı

saol cnm cvpların için...

Ptesi günü kan testi yaptrmaya karar verdm eşimin doğumgünü icn belki bi ümit guzel bi supriz ve hediye olur dye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…