hadi inşallah bekliyoruz haberleriniCanim bende burda bir formda duydum caksirla bal karıştırıp esin yutuyormus. Bende kalmazsam denicem bakalim :)
hadi inşallah bekliyoruz haberlerini
Bakalim hayırlısı umarim gerek kalmazda hamisimdir Bat yarin
Bakalim hayırlısı umarim gerek kalmazda hamisimdir Bat yarin
e hadi hayırlı haberlerle inşallah
Kızlar bu ayda olmadı galiba lekelenmelerim başladı yarın adet olurum
Kızlar bu ayda olmadı galiba lekelenmelerim başladı yarın adet olurum
29 nisanda adet oldum 7 mayısta ilişki oldu sonrada 9 mayısta ovu testiyle yumurtlama gününde ilişki oldu ve sonrada 12 mayısta oldu.bir dahada ilişki olmadı.dün çok akıntım var diye ovu testi yaptım yine çift çizgi.eşime yalvardım yumurtladım yine dedim yorgunum hastayım dedi.bu ayda rezil etti beni :26: çok mutsuzumilk defa iki kere yumurtladım ama eşim sağolsun batırdı herşeyi
canım bir ayda iki kere yumurtlama dönemi olmaz. yanılıp da eşine kapris yapma bi de yok yeresen yumurtlama gününe daha önce bakmış mıydın? yani o gün ne zmnsa aynı gün oluşur ve bırakılır yumurtalıklardan kaç yumurta varsa işte. bu her ay bir günlük bir dönemdir, bilmem anlatabildim mi.. bu yüzden üzme kendini de, ama normal şartlarda "başım ağrıyo, yorgunum, yarın olsun mu" vs. diyen erkek cinayet sebebi !!!
benim eşim sık sık böyle diyor yorgunum hastayım falan filansanki bebeği tek ben istiyorum ya ben ilk defa böyle olduda iki kere yumurtladım sandım belkide farenjit olduğum için akıntım vardır
Içinde fındık olan tatlılar yap en cok findigi onunkibe köy akşamları birde türk kahvesi icir yorgunluğunu alıp sperm hareketligini hizlandirsin. Kaç yaşındasınız? Biz 26-27
o tatlıyı denicem ama kahve yapıyorum zaten.29 yaşındayız ikimizde.kız bence eşimde sorun var
Banada öyle geliyor bizde çarpışma cok ama netice yook. Caksir denicem ben haziranda eşime. Ben ne tatlisi yapsam altina ustune dolduruyorum balls findik mi yiyorum tatli bende anlamadim diyo bende ye ye diyorum. Sütlü irmik tatlisindan, pudingli pastaya kadar hepsi dopingli hatta geçen kaseye yaptım pudingli pastayı altına arasına üstüne hep fındık ama amacım bebis yok. Gunasiriyi da denedim yok yani. Doktora gitcem tekrar 1 yıl beklemek istemiyorum boşuna.
sen çok hamaratsınben hiç tatlı yapmıyorum valla.çalışıyorum geç gidiyorum zaten eve uğraşmıyorum ama her gün yapcam seni duyduktan sonra bu arada doktora gidin eşine ve sana baksınlar sorun varmı yokmu.bir yılı bekleme zaten canım benm
Kız ne hamaratligi bildiklerinden yap bende okuyorum ayrı sehirlerdeyiz son sınıfın mezun ölürüm inş. Pratik tatlılar var puding felan onlardan yaparsın sende. Yaz geldi çikolata soslu dondurma kasetleri hazırla meyve seviyorsa meyvelerden de ekle muz felan tabi uzerinede fındık akşamları fındık badem.ceviz fıstık gibi kuruyemisler hazırla çayın yanina benimki cok nescafe çay felan iciyo onunda etkisi varmışsonra muz vanilyali dondurma 1 kaşık bal soğuk süt çek rondoda sana evde milkshake cilekle felanda yapabilirsin çikolatali dondurmayla felanda. Bal fındık gibi doğal şeyler işte sonra fındıklı browni yap üstüne sicakken 1 top dondurma, sufle çikolata şelalesi hepsi hazır dondurmayla akşamları iyi olur. Sabahta kahvaltı yapıyorsanız balim üzerini bademle cevizle susle güzel oluyor ama ikimizde kilo aldık poff
ooo sen süpersin kız maşallah.ama valla bak akşam sırf bunun için alışveriş yapcamcola nescafe çay içsin ama abartmasın onlar spermleri öldürüyormuş.ceviz bal alllahhh adam kafayı yermiş eşine söyle çok içmesin onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?