Tabi cilve yapmayida unutma birazda sana enerji lazım sende ye. Uyusa bile öp saril kurtuluşu yok yani yumurtlama felan bilmem ama o zamanları atlama. Bunları yediğinde zaten uyuyamaz merak etme
kızz süpersin bu akşamda ben yorgunum hastayım dicem ona yedircem yedircemçok komik olacak çok teşekkür ederimmmmmmm
Rica ederim bizede öğreten olmadı baktım olacak gibi değil bunlar gecelik felan bebek istemiyordu önce hapı bıraktım korunmayı reddettim işte bir kaç geri cekilemedi boşaldı sonrada ikna oldu gibi bebise şimdi korunmuyoruz sikida çalıştık ama en zor olanı senin amacın sadece bebise dönüşürken eşini tek amaç bu değilmiş gibi bunları yapman ve yumurtlama felan diye kafasını yeme o dönemleri kudurtma haftam ilan ettim kendim sıkı çalışıyorum o hafta haklı bile olsa alttan alıyorum, uyusada uyandırmak içın alttan alttan iş çeviriyorum öpüyorum yok korkuyorum diyorum saril diyorum sıcak diyorum yaz geldi gecelikler felan anladın seni cok mu açık konuşuyorum bilemedim ama ne yapayim bende evliliğimi böyle götürmeye çalışıyorum sıkıntılarımız var naz yapsam anlamaz böyle ilgi görüp yetinmeye bebek ile evliliğine daha cok bağlamaya, kiskancligini azaltmaya çalışıyorum.
Esmercim ekleyim ama bat yazmalısın canım :)
tesekkurler 23 mayıs merakla bekliyorum :18::18: :18:
kızz süpersin bu akşamda ben yorgunum hastayım dicem ona yedircem yedircemçok komik olacak çok teşekkür ederimmmmmmm
canım çok iyi anlıyorum.benimkide hiç kıskanç değil ve çok ilgili bir kocada değil.açık giyinsen aa bile demez neden böyle giyindin diyecek nerdeyse.bende çok sıkıntılı dönemler geçirdim halada geçiriyorum.yüzüne yapışıp sarılıyorum yatakta sırtını dön öyle sarılmak daha hoş diyor dan diye kalıyorum.tek taraflı uğraşmak çok sıkıcı...
Öyle tabi canim tek taraflı olması hem sıkıcı hem yıpratıcı ama giyinince kendinde zevk al ve sadece onun içın değil kendin içinde giyindigini hissetsin. O halinle kendini daha mutlu ve özgüvenli hissettiğini sadece onun içın olmadığını fark ettigi ve senin ozguveninin olduğunu görmesi bile cok önemli bence
Amann kızlar kendinizi nasıl iyi hissedersenz öyle davranın.. Fazla yüz verince de astar istiyorlar.. Istemiyorum bebek falan valla bana değer vermeyen adam bebegime mi değer verecek.. Ameliyat falan olmayacağım kalsın olmasın bir süre daha(
Amann kızlar kendinizi nasıl iyi hissedersenz öyle davranın.. Fazla yüz verince de astar istiyorlar.. Istemiyorum bebek falan valla bana değer vermeyen adam bebegime mi değer verecek.. Ameliyat falan olmayacağım kalsın olmasın bir süre daha(
Polip var bende de histereskopi olacağım canım..Daha doğrusu olacaktım..ne ameliyatı olcan yavrum sen ?
Valla canım ilk kez bu kadar kırıldım 3 senedir.. Ciddi manada olmasın istiyorum bu durumda bebek falan..Ne oldu canim ya?
Polip var bende de histereskopi olacağım canım..Daha doğrusu olacaktım..
Valla canım ilk kez bu kadar kırıldım 3 senedir.. Ciddi manada olmasın istiyorum bu durumda bebek falan..
Senin bat bugün değil miydi canım var mı belirti falan? Test yaptın mı?
Yaaa ebrulimm ağlama canım yaaa 10 gün önce olması normal değil amaa sat ne zamandı??Ben regl oldum ya bu kadar olmaz yabütün gun ağladım. Regl olduguma degil bat a 10 gün varken olmama agliyorum yaaa (
27yim geçiyor tabiki yaşım ama, inan ki ben onca uğraşırken, birşeyler yapmaya çalışırken böyle değer görmeyince tüm hevesim kaçıyor açıkçası.. Zaten bu ay gelecek gibi karnımda bir sancı var bugün bel ağrılarım da var.. Rabbim hayırlısıysa versin..Canim Bat yarinmis ama kahverengi akıntı başladı olucam sanırım. 3 ayda daha öncesinde öyle şeyler yaşadım ve yaşıyorum ki bebek istememe sasarsin ama annelik duygusunu tadmak anne olma arzusu ağır basıyor. Yaşınız geçiyor sıkıntılar oluyor bebek içın sonra pişman olmak istemiyorum
slm kızlar.ben bu ay da adet oldumüstüne üstlük eşimin sonuçlarıda çıktı.. 8 milyon sperm.. ve morfoloji 1.... direkt tüp bebege gönderildik.olmaz böyle denildi aşılama bile tutmaz denildi.. ilk gün soku atlattıktan sonra bu ay arastırmalara başladık..bakalımm.. bu hafta bu testi tekrar başka yerde deniycez.sonrada temmuzda tüp bebege gidecem inş..
sizler nasılsıız.?
Canım gebelik testi gibi olmuyor ovulasyonda..7. gün yumurtlaman zor ama zaten dediğin gibi iki çizgi de aynı koyulukta hatta ilki ikincisinden (sağdan sola) daha koyu olmalı pozitif olması için..resim nasıl ekleniyor bulamadım kızlar bugun ovulasyon testı yptım dün reglim bitti yani 7. günde yaptım 2.cizgi silikti bukdr erken yumurtluyor olabılırmıyım sizce? yoksa testimi erken yaptım ama 2.cizgi olunca yumurtluyor anlamına gelmıyor sanırım kullanma klavuzunda 2.ciz 1.cizgiden koyu olucak diyordu sanırım fikri olan?
Yaaa ebrulimm ağlama canım yaaa 10 gün önce olması normal değil amaa sat ne zamandı??
Adetinin miktarı nasıl peki az mı çok mu??
27yim geçiyor tabiki yaşım ama, inan ki ben onca uğraşırken, birşeyler yapmaya çalışırken böyle değer görmeyince tüm hevesim kaçıyor açıkçası.. Zaten bu ay gelecek gibi karnımda bir sancı var bugün bel ağrılarım da var.. Rabbim hayırlısıysa versin..
Eşinin değerleri düşük çıkmış ama tedavisi yok mu neden direkt tüp bebek dediler?? Bizim de 14milyondu ilaç tedavisine başladı 2 aydır ek besinlerle falan düzelten pekçok kişi var hemen tüp bebeğe geçme bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?