Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Anladım canım olsun belki ikiz üçüz olur da çıkarırsın aradan hepsini
Bana da değerlerimiz düşük olduğu için aşılama bile olmaz ancak tüp bebek dedi ben de ne yapayım hiç olmadı öyle yaparım..

duygucum valla dediğin gibiler düşüncesiz, düz mantıklar.. Allah sabır versin bizlere

agzın dilin bal yesin cnm..keşke olsada ikiz olsa:) senin de eşinin mi degerleri düşük çıktı.. bence git sende tüp bebege:) belki aynı anda bebiş sahibi oluruz inş

Arkadaslar benim bat 21 . Az once tuvalete grdim bir de baktm ic camasrim hafif kirmizi kahverengimsi gelmiş azcik stresten erken mi regli oldum yoksa bu lekelenme dedgimz sey mi

Caksir bal karistir sabah akşam 1 yemek kaşığı yedir eşine
Ayol dunyanin bir ucundayim bulsam yedirmem mi yeni ovulasyona kadar
Ama sercem biliyorsa çakşırin ruscasini soyler de belki bakarim pazarda bi ara

Kızlar ben finallere çalışmam lazimken sitede bebeği olanların odalarıni inceliyorumfelan adet gelicek iyice Psikolojim bozuldu galiba ya poff daha erken aslında panik.yapmak içın kk da yıllardır bekleyenler var ama işte bir yanım bambaşka şeyler diyor engel olamiyorum. Fazla taktım ertelesem diyorum ama yok onada gönlüm razı değil. Yakında kadın doğum yerine psikoloğa gitmem gerekecek.

Ses83 canım strsten olmuştur erken. Miktarı normal mi az mı yoksa?
Günaydın kızlar bu arada

Günaydın arkadaşlar 2 güncüğüm kaldı ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 20 mayısı bekleyen çok kişi vardı sanırım haydi hayırlısı bakalım bu ay da olmazsa hemen ovulasyon testi araştırması yapacağım bir ay daha kaldıramam gün aşırı meseleseni :)

Günaydın sentimental. Ben de normalde 20 mayısı bekleyenlerdenim amma bu ay adetimin 23. Günü yumurtladim ve muhtemelen adetim de gecikecek dün dayanamayıp test yaptım test bollugundan ve tabii ki negatif
Insallahh seninki gelmez de poZitif çıkar

benim eşimin sayısı yüksek ama morfoloji 2.bizede tüp bebek diyorlar ama 4 ay bekliyoruz.alllah yardımcınız olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…