cnm sayıyı artırabilirz ancak morfolojiye yapılacak bişey yok denildi.. ve direkt tüp bebege yönlendirildik.. hareketlilik 44 çıktı.. ben 4 ay da klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.. dr aşılamanın bile zaman kaybı tutma ihtimalinin çok az oldugunu söyledi..
Anladım canım olsun belki ikiz üçüz olur da çıkarırsın aradan hepsini
Bana da değerlerimiz düşük olduğu için aşılama bile olmaz ancak tüp bebek dedi ben de ne yapayım hiç olmadı öyle yaparım..
duygucum valla dediğin gibiler düşüncesiz, düz mantıklar.. Allah sabır versin bizlere
Valla biz de ikiz üçüz Allah ne verirse
Ayol dunyanin bir ucundayim bulsam yedirmem mi yeni ovulasyona kadarCaksir bal karistir sabah akşam 1 yemek kaşığı yedir eşine
Ayol dunyanin bir ucundayim bulsam yedirmem mi yeni ovulasyona kadar
Ama sercem biliyorsa çakşırin ruscasini soyler de belki bakarim pazarda bi ara
Kızlar gözden kaçırdıklarım olmuştur mutlaka yeni batları gelenler yazabilir mi güncelleyim rica etsem
Günaydın. Dun gece cok az gelmisti a sabah normal geliyo eyvah olmusum dedim bi husran adet gibi ped koycak kadar yani.ilk hayal kırıklığı ni yaşadımSes83 canım strsten olmuştur erken. Miktarı normal mi az mı yoksa?
Günaydın kızlar bu arada
Günaydın. Dun gece cok az gelmisti a sabah normal geliyo eyvah olmusum dedim bi husran...ped koycak kadar gelmis yani.ilk hayal kırıklığı ni yaşadımSes83 canım strsten olmuştur erken. Miktarı normal mi az mı yoksa?
Günaydın kızlar bu arada
slm kızlar.ben bu ay da adet oldumüstüne üstlük eşimin sonuçlarıda çıktı.. 8 milyon sperm.. ve morfoloji 1.... direkt tüp bebege gönderildik.olmaz böyle denildi aşılama bile tutmaz denildi.. ilk gün soku atlattıktan sonra bu ay arastırmalara başladık..bakalımm.. bu hafta bu testi tekrar başka yerde deniycez.sonrada temmuzda tüp bebege gidecem inş..
sizler nasılsıız.?
Kızlar gözden kaçırdıklarım olmuştur mutlaka yeni batları gelenler yazabilir mi güncelleyim rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?