Günaydın kızlar, merhaba su şişesi... uzaklaşmak da yakınlaşmak da hesap kitap ypmak da bi işe yaramıyormuş demek..Allah büyük.. bat 15 Haz.
kaybettimm
Yaaa ebrulimm ağlama canım yaaa 10 gün önce olması normal değil amaa sat ne zamandı??
Adetinin miktarı nasıl peki az mı çok mu??
27yim geçiyor tabiki yaşım ama, inan ki ben onca uğraşırken, birşeyler yapmaya çalışırken böyle değer görmeyince tüm hevesim kaçıyor açıkçası.. Zaten bu ay gelecek gibi karnımda bir sancı var bugün bel ağrılarım da var.. Rabbim hayırlısıysa versin..
Eşinin değerleri düşük çıkmış ama tedavisi yok mu neden direkt tüp bebek dediler?? Bizim de 14milyondu ilaç tedavisine başladı 2 aydır ek besinlerle falan düzelten pekçok kişi var hemen tüp bebeğe geçme bence..
Canım mesaj atamıyorum 10 dk dolmayınca ama, ben sana kodunu yollayım istersen sen kendi tablonu isimleri değiştirerek yap olmaz mı?prşembe günü için randevu aldım, rahim filmi için. hayırlı haberle dönerim inşallah. bu arada su şişesi sana özel mesaj gönderdim, ilgilenebilirsen sevinirim tatlım
Kızlar pkoluyum, tükürükle ölçelen ovulasyon mikroskobu alcam, güvenilir mi?? Ne dersiniz
canım selam ben yeniyim yeni katılıyorum foruma sorun u görnce cevaplamak istedim. tükürükle değilde idrarla ölçülenlerden al daha sağlam sonuçlar veriyor
Muhtemelen bat ın çok geride kalmıştır yada belirsizdir ondan kalkmistir canım
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.
Duyguuuu ne klomeni canım yaa hele bir dur geldi mi kırmızılar? Daha ikinci üçüncü denemede klomen mi kullanılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?