Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Günaydın kızlar, merhaba su şişesi... uzaklaşmak da yakınlaşmak da hesap kitap ypmak da bi işe yaramıyormuş demek.. Allah büyük.. bat 15 Haz.

Canim cok haklısın. Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş kafada olunca hic etkilemiyor nete girmemek falan. Güya online olmuyorum ama disardan takip ediyorum bu kez de :)

Canim cpk üzüldüm adina. Rabbim bu ay yüzünü güldürur insallah.

su sisesi sat 29 nisan dı.5 mayısta temizlendim ve düzenli devam ediyorduk calışmaya.pat 10 gün sonra regl ne yapım bilmiyorum artık hayırlısı.doktorada gitmicem artık akışına bırakıyorum. kan kaybından ölmezsem...

prşembe günü için randevu aldım, rahim filmi için. hayırlı haberle dönerim inşallah. bu arada su şişesi sana özel mesaj gönderdim, ilgilenebilirsen sevinirim tatlım

Son düzenleme:
prşembe günü için randevu aldım, rahim filmi için. hayırlı haberle dönerim inşallah. bu arada su şişesi sana özel mesaj gönderdim, ilgilenebilirsen sevinirim tatlım
Canım mesaj atamıyorum 10 dk dolmayınca ama, ben sana kodunu yollayım istersen sen kendi tablonu isimleri değiştirerek yap olmaz mı?

Kızlar aynı eş sorunu bende de başladı yok yaşımız daha 26 erken batıya gidelim temmuza az kaldı öyle başlaayalımm vs. Vs . Oysaki yumurtlama günlerıme gırmek uzereyım ovu.testlerımı fln aldım cok canım sıkıldı hevesım kırıldı küstüm bende

Aman ya bu bahar eşlere yaramadı. Ben diyorum bolluk bereket geldi bizde bereketten nasiplenemiyoruz.

Kızlar bugün benim Bat dün kahverengi lekeler var bugün ne kırmızı var ne kahverengi anlayamadım :S

Kızlar eşler bahardan kötü etkilenmiş galiba.boşverin onları devam edin çalışmalara..

Duyguu yarını bekle olmazsan test yap canım varsa kesin çıkar

Geçen ayda gecikti ya hiç test yapasim yok ama midem bulaniyor ya psikolojik yada acıktım :)

Kızlar batıma 5gun var ama bir haftadir sanki adet olacakmisim gibi agrilar var göğüslerimde sizliyor surekli. Dayanamayıp test yapacagim acaba erken mi negatif cikarsa moralim fena bozulacak biliyorum ama cok merak ediyorum

Kızlar pkoluyum, tükürükle ölçelen ovulasyon mikroskobu alcam, güvenilir mi?? Ne dersiniz

Kızlar pkoluyum, tükürükle ölçelen ovulasyon mikroskobu alcam, güvenilir mi?? Ne dersiniz

canım selam ben yeniyim yeni katılıyorum foruma sorun u görnce cevaplamak istedim. tükürükle değilde idrarla ölçülenlerden al daha sağlam sonuçlar veriyor

canım selam ben yeniyim yeni katılıyorum foruma sorun u görnce cevaplamak istedim. tükürükle değilde idrarla ölçülenlerden al daha sağlam sonuçlar veriyor

Hoşgeldin , öncelikle trşekkür ederim, ama pkolu olduğum için ıh hep yüksek yani o ikinci kırmızı çizgi hep çıkıyo o yüzden tükürükile yapılanlardan almak istedim,

Muhtemelen bat ın çok geride kalmıştır yada belirsizdir ondan kalkmistir canım
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.

Duyguuuu ne klomeni canım yaa hele bir dur geldi mi kırmızılar? Daha ikinci üçüncü denemede klomen mi kullanılır?

Yokta gelmek üzere adetimcok düzensiz yumurtlamamda sorun var bence ve eşim doktora gitmemle dalga geçtiği içın klomen kullanmaya karar verdim çünkü artik psikolojim bozuldu 3 ay oldu bu ayda olmazsa 4.ayı beklemek istemiyorum

Ama cook erken duygu. Doktorlar 1 senen dolduktan sonra klomene başlıyor. Zaten klomen kısırlık tedavisinin ilk aşaması ve sadece 5-6 kere klomen tedavisi görebilirsin. Bence yaza kadar bekle ovulasyon testi yada ateş olcme yöntemleriyle takipte ol ve o günleri degerlendir..tabii bir sorun var mi diye git doktora ama bence klomen için erken

Hergünu değerlendirdim olmadı gunasiri yaptım olmadı sabah akşam yaptım olmadı daha ne yapicam testler tahliller temiz neyse deneyim bi bakalim kısmet. 1 yıl beklemek istemiyorum Psikolojimi bozuldu offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…