Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hergünu değerlendirdim olmadı gunasiri yaptım olmadı sabah akşam yaptım olmadı daha ne yapicam testler tahliller temiz neyse deneyim bi bakalim kısmet. 1 yıl beklemek istemiyorum Psikolojimi bozuldu offf

cnm seni anlıyorum ben 1.5 yıldır evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz ve olmadığına kendimi inandırıyorum saçma birşey bence 3 ayda pes etmemek gerekir ki birde bende 3 aydır doğru düzgün çalışmaya bile fırsatım kalmadan adet oluyorum.bu durumda benim daha ümitsiz olmam gerekir.bence sen devamet böyle birkaç ay daha.artık bende ovulasyon testi alıcam bence sende öyle yap..

Adet geçen ay 15 gün gecikti. Adet bitince doktora bile gidelim demedi eşim yumurtlama belirtilerini de buraları okuduktan sonra 1 kere yaşadığımı fark ettim. Çoğul gebelik oluyormuş sağlıklı olsanda bu ihtimali artitiyormus deneyip gorucem bakalim.

Mrb kizlar bende araniza katilmak istiyorum.su anda adetim ama bitince calismalara baslicaz ins. .bat im 14 haziran bakalim hakkimzda hayirlisi.Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda versin ins.

canım takma kafaya ya senı anlıyorum cok ıyı hemde .bnmde hersey temız bu ay 3. denememız dıyelım yenı basladık 3. ye ama olmucakmıs gıbı gelıyor nedense kuzenım kızıyor ben 1.5 yıldır beklıyorum dıyor sacmalıyorsun dıyor ama anlamıyorum bı turlu kımseyı ben senın yerınde olsam coktan aşılama iğne vs. yaptırmıstım dıyorum dr ye gıdemıorum gıdınce dıyecegını bılıyorum daha cok yenısın dene diyecek off bılmıyorum .buarada eşim normale döndü bebek çalısması konusunda ama aşırı derece stresli iş konusunda bnde ayrı stres nasıl olur bilmiyorumm

Adetim genelde hep duzenliydi.(bir aydir korunmuyoruz . )Bu ay adetim 2-3 gun erken geldi. Biyerde okudum vücut kadinlik hormonları hamilelge hazrlaniyor ne kadr dogrudr blmiyorum buna inanmak istedim :)

Kızlar yaza hamile giremiyorum malum yaz geldi artik bari formda gireyim dedim düğünden sonra aldığım kiloları vermek içın diyete baslicam yarın birde yürüyüş yapicam umarim ise yarar cok kilo aldın ben ama ya tartilamadim daha ama korkuyorum tartilmaya da

Çok normal evliliğin ilk yılları kilo alman Bir hevesle yemekler tatlılar börekler pastalar sonra akıl başa geliyor ama çok geç oluyor
Ben 6, eşim 15 kilo aldı Nasıl veririz bilmemmmm

Şuan 65 kiloyum ve bu kiloyla hamile kalırsam sanırım yuvarlanarak bir hamilelik geçiririmmm
4 aylık hamile arkadaşımın göbeği benimkinden daha az

kızlar merhaba nasılsınız beni de aranıza alırmısınız bu yaz hamiş kalmak istiyorum kafayı yemek uzereyim

Günyadın çıtırlarımmdün sabah sümüksü akıntıyla birlikte kan geldi .Sizce ne anlama geliyo.Adetleri 35 günde bir oluyor bugün adetimin 14.günü

Erken yumurtlamış olabilirmiyim.Dün değerlendiremedikcumartesi gününü değerlendirmiştik.Napmam lazımm

Su şisesi ben yine elendim bu ay bugün bat ve ben oldum yeni bat 27 haziran

benimde bat değişti sanırım bu ay 28 mayısta olacağım.
bu ay hamile olmazsam da haziran ayını boş geçeceğim

slm kızlar yahu benide alın aranıza bende bu yaza hamiş olarak girmek istiyorum.hemde artık hiç olmadığı kadar çok istiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…