Günaydın canım nerelerdesin sen :)Günaydın hanımlar
kaldı canım bugün bat günüm
Bendensin desene
Bendensin desenebenim de bat bugün var mi gelen giden sende??
gelen giden yoook karnım şişerdi çok fena şişkinlik yoook ağrı yoook
gelen giden yoook karnım şişerdi çok fena şişkinlik yoook ağrı yoook
selamlar herkeseee
bizde başladık çalışmalara, daha henüz doktora gitmedim ama 1 aydır korunmuyoruz.
şimdi sizlere bi sorum olacak.İlişkiden ne kadar zaman sonra belirtiler başlar bayanlar :44:
bu ay adetim bitince hemen yaptık , 1 hafta geçti üzerinden.
aşırı kasıklarımda ağrı var , psikolojimide düzeltmeye çalışıyorum.herşeyde hamilemiyim diye aklıma geliyor ister istemez :44:
acab olursa ne zaman kendini belli eder
Canım yapsana bi test:))
Canım yapsana bi test:))
Hadi yaa kahve lekelenme mi var adet öncesinde olurmuydu hep? Bende sarimsı akıntı var gelen giden yok
Hadi yaa kahve lekelenme mi var adet öncesinde olurmuydu hep? Bende sarimsı akıntı var gelen giden yok
Ayy hadi bakalım insallahh gelmezzz :)
selamlar herkeseee
bizde başladık çalışmalara, daha henüz doktora gitmedim ama 1 aydır korunmuyoruz.
şimdi sizlere bi sorum olacak.İlişkiden ne kadar zaman sonra belirtiler başlar bayanlar :44:
bu ay adetim bitince hemen yaptık , 1 hafta geçti üzerinden.
aşırı kasıklarımda ağrı var , psikolojimide düzeltmeye çalışıyorum.herşeyde hamilemiyim diye aklıma geliyor ister istemez :44:
acab olursa ne zaman kendini belli eder
insan nedese ilk ay tüm belirtiler yaşıyor.am zamanla geciyor benim 1yıl olacak neredeyse korunmayı bırakalı gecti artık tüm belirtiler kendimi dinlemez oldum.inş.sen tez zamanda bebiş haberini alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?