Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

gelen giden yoook karnım şişerdi çok fena şişkinlik yoook ağrı yoook

aman Allahım, ben olsam emin olurdum, çünkü belirtilerim çok erken başlar normalde ve belirgindir, kuvvetlidir. şişkinliğim ya da ağrımın olmaması benim için başlı başına bir gebelik testi olur sanıyorum hayalin gerçekleşmiştir inşallah, haber ver cnm.

Test yapan var mı ki kim verecek hayırlı haber :) hicran bi test yapıver barii:))
Duyguu senin geldi mi kırmızılar canım???

Yok canim sadece kahverengiler geldi ve lavaboda pembe damlalar ama pedde yok. Acayip başım zonkluyor test yapıp ilaç mi icsem derken mesajını.gördüm

selamlar herkeseee
bizde başladık çalışmalara , daha henüz doktora gitmedim ama 1 aydır korunmuyoruz.
şimdi sizlere bi sorum olacak.İlişkiden ne kadar zaman sonra belirtiler başlar bayanlar :44:
bu ay adetim bitince hemen yaptık , 1 hafta geçti üzerinden.
aşırı kasıklarımda ağrı var , psikolojimide düzeltmeye çalışıyorum.herşeyde hamilemiyim diye aklıma geliyor ister istemez :44:
acab olursa ne zaman kendini belli eder

nasılsın canım hayırlı olsun bakalım.
ilk ay inan tüm belirtileri yaşıyorsun ama dediğin gibi psikolojine dikkat et onun yanıltması da olabilir
belirtisine gelince de en güzeli bekle adetin geciksin 3 gün falan ondan sonra idrar testi yap
adet tarihinden 13 gün ileri say yumurtlama gününü hesapla

benim geçen ay 11 gün gecikti

Son düzenleme:
Valla bu ay tüm umutlarım söndü.farenjit oldum ilaç kullandım.vajinal mantar oldum ilaç kullandım.öksürüyorum ilaç kullanıyorum.bebek varsada çoktan gitmiştir. O yüzden hiç heyecanlanmıyorum bu ay

Hadi yaa kahve lekelenme mi var adet öncesinde olurmuydu hep? Bende sarimsı akıntı var gelen giden yok

Evet olurdu canim ama bu kadar uzun değil adetten.önce başlardı.günümde adet olurdum şimdi adet yok.ve başım catliyor cok.fena.ağrım var

insan nedese ilk ay tüm belirtiler yaşıyor.am zamanla geciyor benim 1yıl olacak neredeyse korunmayı bırakalı gecti artık tüm belirtiler kendimi dinlemez oldum.inş.sen tez zamanda bebiş haberini alırsın

insan nedese ilk ay tüm belirtiler yaşıyor.am zamanla geciyor benim 1yıl olacak neredeyse korunmayı bırakalı gecti artık tüm belirtiler kendimi dinlemez oldum.inş.sen tez zamanda bebiş haberini alırsın

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…