Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

kızlar çalışmalara başlamışken grip oluyorum galibaa ve bnm griplerim cok ağır geçerrr

kızlar çalışmalara başlamışken grip oluyorum galibaa ve bnm griplerim cok ağır geçerrr

geçmiş olsun canım. inşallah ilerlemez grip olmazsın ama olursanda çalışmalara devam et yinede nolur nolmaz.

kızlar bende bugün kontrol amaçlı doktora gittim. inanılmaz korkuyordum bir şey diyecek diye ama çok güzel geçti. sevindim açıkcası hatta bir tane çok güzel yumurtan oluşmuş bu hafta gün aşırı çalış dedi. 1 yıla kadar umarım hamile kalırsın kalmazsanda ozaman gelirsin dedi.

Kızlar ben bugün eczaneden solgar omega 3 700 aldım. Canan karatay omega 3 takviyesini cok önemsiyor bakalim başka kullanan var mi?

Canim yanlis biliyor olabilirim o sebeple mesajimi duzelteyim dedim. Folik asitin ne ise yaradigini bilen var mi

Son düzenleme:
Bende dayanamayıp dün test yaptim. Tabikide negatif. Daha batima 3 gün var. Insallah cift cizgiyi görürüm

Benim bildigim hamilelikten 3 ay once baslamak lazim hamileliktede kullanilio bebegin sinir sistemi icin cok onemliymis folik asit.

Günaydın arkadaslar
Folik asit kullanmaya basladnizmi eczaneden alip hemen kullanmya baslayablirmiyiz doktora gtmeye gerek varmi

günaydınnn kızlar bir hafta aradan sonra hepinizi görmek burda olmak çok güzell sizleri çok özledimm batıma 3 gün var ama test yaptım negatifdi maalesef =( hayırlısı olsun diyorum önümüzdeki maçlara bakcaz artık folikasit benim de bildiğim 3 ay önceden başlanmasında fayda var. ama ben 15 gündür içiyorum doktur bir ay önceden başlasanda olur demişti.

biz bu ayın yumurtlamasını es geçtik
dün biraz gerildik , tamda yumurtlama günümdü bozuştuk biraz..Hayırlısı buymuş demek ki diyorum..

Eşimle bu sabah biraz gerginlik yaşadık

Bebek istiyorum aslında o da istiyo ama öyle ne zaman olursa yani yok yumurtlama günü falan anlamıyor.İşleri çok yoğun yurtiçi yurtdışı yorgun olduğunu söylüyor her fırsatta.

Şu sıralar yumurtlama zamanım yapıcaz çalışma var dedim Dün yorgunum sabah yıkanamam dedi bende kızdım tabii Sabah ta işe giderken söylendim .Uff napmam lazımm arkadaşlar artık tamam istemiyorum dedim ben vazgeçtim galibaa

Son düzenleme:
biz bu ayın yumurtlamasını es geçtik
dün biraz gerildik , tamda yumurtlama günümdü bozuştuk biraz..Hayırlısı buymuş demek ki diyorum..

yumurtlaman neredeyse 1 hafta sürer
yani belki sen dün yumurtlamadın bugün yumurtlayacaksın illa internette çıkan tarihe göre olmuyoruz

ama stres yapma çatlıcaksın stresten he bırak oluruna

günaydınnn,
benimkide aynen öle sıkıya gelemiyor. kendisini canı istemesi gerekiyor. bizde çok kapışıyoruz ama yine zorluyorum verimli günleri kaçırmamak için. ama ters davranmadan güzellikle istediğimi yaptırıyorum. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarımış. sakin olun sabırlı davranın :) boş şans

yumurtlaman neredeyse 1 hafta sürer
yani belki sen dün yumurtlamadın bugün yumurtlayacaksın illa internette çıkan tarihe göre olmuyoruz

ama stres yapma çatlıcaksın stresten he bırak oluruna

ağzına sağlık speedy bende söylüyorum her fırsatta ama....dinlemiyor bizim kız çok takıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…