Evet olurdu canim ama bu kadar uzun değil adetten.önce başlardı.günümde adet olurdum şimdi adet yok.ve başım catliyor cok.fena.ağrım var
canim klomene falan ihtiyacin olmayacak İnşallah. bence hamilesin :)
Ben de yaptım benim de negatif:)) bakalım nezaman görürüz kırmızıları?
kızlar çalışmalara başlamışken grip oluyorum galibaa ve bnm griplerim cok ağır geçerrr
Ben de yaptım benim de negatif:)) bakalım nezaman görürüz kırmızıları?
Kızlar ben bugün eczaneden solgar omega 3 700 aldım. Canan karatay omega 3 takviyesini cok önemsiyor bakalim başka kullanan var mi?
Canim yanlis biliyor olabilirim o sebeple mesajimi duzelteyim dedim. Folik asitin ne ise yaradigini bilen var mi
benim bildigim hamilelikten 3 ay once baslamak lazim hamileliktede kullanilio bebegin sinir sistemi icin cok onemliymis folik asit.
biz bu ayın yumurtlamasını es geçtik
dün biraz gerildik , tamda yumurtlama günümdü bozuştuk biraz..Hayırlısı buymuş demek ki diyorum..
biz bu ayın yumurtlamasını es geçtik
dün biraz gerildik , tamda yumurtlama günümdü bozuştuk biraz..Hayırlısı buymuş demek ki diyorum..
Eşimle bu sabah biraz gerginlik yaşadık
Bebek istiyorum aslında o da istiyo ama öyle ne zaman olursa yani yok yumurtlama günü falan anlamıyor.İşleri çok yoğun yurtiçi yurtdışı yorgun olduğunu söylüyor her fırsatta.
Şu sıralar yumurtlama zamanım yapıcaz çalışma var dedim Dün yorgunum sabah yıkanamam dedi bende kızdım tabii Sabah ta işe giderken söylendim .Uff napmam lazımm arkadaşlar artık tamam istemiyorum dedim ben vazgeçtim galibaa
yumurtlaman neredeyse 1 hafta sürer
yani belki sen dün yumurtlamadın bugün yumurtlayacaksın illa internette çıkan tarihe göre olmuyoruz
ama stres yapma çatlıcaksın stresten hebırak oluruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?