Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

heh ayne öyle tatlım sıkıya gelemiyormuş sık boğaz ediyormuşum En iyisi ovulasyon testi galiba sonuç verir belki ona göre adamları sıkmayızz :))

ağzına sağlık speedy bende söylüyorum her fırsatta ama....dinlemiyor bizim kız çok takıyooo

daha 3 aylık evlisiniz kızlar olma ihtimali daha yüksek ama ameliee ye de söyledim doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 3 ay mutlaka ara verilmesi gerekmektedir. bunun içinde mutlaka doktora danışın belki sizin hormonlarınıza göre doktor gerek yok diyecek
ancak 3 ay sonra yumurtalamalarınız bile normale dönecektir.

VE hangi doktor ile konuşsam stres olmasına engel diyor
böyle stres yaptıkça da aylarca boşuna bekleyebiliriz bu benim içinde dahil.
bu ay bende fazlasıyla rahatım net bat tarihimi bile bilmiyorum o derece 28 mayıs olabilir diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
ağzına sağlık speedy bende söylüyorum her fırsatta ama....dinlemiyor bizim kız çok takıyooo

yumurtlaman neredeyse 1 hafta sürer
yani belki sen dün yumurtlamadın bugün yumurtlayacaksın illa internette çıkan tarihe göre olmuyoruz

ama stres yapma çatlıcaksın stresten he bırak oluruna

yok artık bende takmıyorum , sizi dinliyorum oluruna bıraktım artık..
Herşeyde vardır bi hayır kızlar

anam 28 mayıs benm doğum günüm bi de o gün öğrenirmişsin hamile olduğunu.ne sevinirim amaa

ben dr a gittim canım testler,muayene falan yapıldı.hersey tamam bi sıkıntı yok...ben bi buçuk ay kullandm hapı bıraktım snra.....

yok artık bende takmıyorum , sizi dinliyorum oluruna bıraktım artık..
Herşeyde vardır bi hayır kızlar

aynen öle balım benimm

canım aynı sorun bızdede var işlerı cok yogun ve stresli batıya erteleyelım vs. Fln dıyr bnde kızmıstım surat astım fln snra bktım kndı bnden hevesli erkeklerı zorlamaya gelmıyor normal hayatınıza dewam edın olan oluyor zaten erkekler dayanamaz

Kızlar merabaa nasılsınız bakalım? Duygu geldi mi kırmızılar gelmemistir insallahh. Ben de beklemedeyim sanırım yarına gelir gibi duruyor..
Sevilay zaten gidiyorsunuz bu sene bir iki ay daha bekle de batıda yap doğru demiş eşin aslında

inşallah başta sana süpriz yapmış olurum o zaman gerçi 28 için emin değilim belki önce belki sonra gelebilir
geçen ay 11 gün geciktikten sonra artık gününe emin olamıyorum

folik asit demir ilacı falan verdi mi sana

evet tatlım folik asite başladım dün...başka bişi vermedi ama:26:

bana doğum günü hediyesi olur yeğenim hihiii

herşeyden önemlisi Allah hayırlısını versin kuzum....ne zaman hakkınızda hayırlıysa o zmn versin...hepimiz için tabiki

benim B12 vitami ve demir eksikliğim olduğu için kan verdiğimde direk çıktı zaten bide B12 vitamini verdi ikisini de gece içiyorum.
biliyorsundur belki ama ilacı iiçemeden önce yada içtikten sonra 1 saat süt ve süt ürünlerine dikkat etmek gerekliymiş. hapın etkisini azaltırmış.

amin canım mevlam neylerse güzel eyler bekkiyoruz bakalım. acelemiz yok Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip etsin tabi çok bekletmesn de

amin canım benim...

bende b12 yi falan istedim zaten baktı sanırım hepsine çünkü hatırlattığımda tmm bakcam hepsine dedi...çünkü cok unutkan olmaya başladım b12 den şüpheleniyodum ama normal dedi hepsi arayıp....:26:

sadece folik asit verdi...bide sağlık ocağına mı gidip baktırsam

dün aksam 8 çeyrek de başladım içmeye her ün aynı satte almaya özen göstercem...süt ve süt ürünlerini de bilmiyodum...söylediğin iyi oldu canım

selam kızlar bata 8 gün var.evdeki gebelik testlerini dün gece yapa yapa bitirdim bir daha yapmim diye.bakalım bu sefer sabırla beklicem.hayırlısı artık...

Yok canim gelmedi ama dün gece acildeydim tansiyonum çıkmış birde stres yapmışım olacağı.buydu kan testi yaptılar negatif ve peşine ağrı kesici ve sakinleştirici yaptılar. 2 gündür cok fenaydim bugün biraz kendime geldim.

GEREK GÖRMEDİ ise bence hiç alma zaten hamile olduğunda yine doktora gideceksin o zaman gerek görürse verir.
yine de tabi sen kendin daha iyi bilirsin.

bende sallıyorum arada unutuyorum falan

Geçmiş olsun kuzum yaa ( uzme kendini bak stres yapa yapa kendimize ediyoruz.

ama canım temmuzda ilişik kesmesi gerekli ama agustosa eylule kalabılır devır teslım işlerı yuzunden ha deyıncede olmuyor degerlendırsek neolur sankı ha 2 ay once ha sonra önce olması mantıklı bayramdı ev yerlestırmeydı ugrascaz bırde öle gecıcek kasmaya ne gerek var öle dımı kandırdım işte öle böle konusarak

Valla canım taşınmak ev toplamak çok zor :) hele bir de uzaktasin yardıma gelen de olamaz. Sen bence kasmadan devam et ben de yaza tayin istemeyi düşünüyorum ama çocuk falan olursa istemem galiba

walla cocouk olursa ısteme cnm ya cok zor .bn zorunluluktan tasınıyorum kaplumbaga gıbı evı topladım rizeye gecerkende annemler gelıcek yerlesıtmrye aman kısmet bırakalım baakalm neler olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…