günaydınnn,
benimkide aynen öle sıkıya gelemiyor. kendisini canı istemesi gerekiyor. bizde çok kapışıyoruz ama yine zorluyorum verimli günleri kaçırmamak için. ama ters davranmadan güzellikle istediğimi yaptırıyorum. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarımış. sakin olun sabırlı davranın :) boş şans
ağzına sağlık speedybende söylüyorum her fırsatta ama....dinlemiyor bizim kız çok takıyooo
ağzına sağlık speedybende söylüyorum her fırsatta ama....dinlemiyor bizim kız çok takıyooo
yumurtlaman neredeyse 1 hafta sürer
yani belki sen dün yumurtlamadın bugün yumurtlayacaksın illa internette çıkan tarihe göre olmuyoruz
ama stres yapma çatlıcaksın stresten hebırak oluruna
yok artık bende takmıyorum , sizi dinliyorum oluruna bıraktım artık..
Herşeyde vardır bi hayır kızlar
daha 3 aylık evlisiniz kızlar olma ihtimali daha yüksek ama ameliee ye de söyledim doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 3 ay mutlaka ara verilmesi gerekmektedir. bunun içinde mutlaka doktora danışın belki sizin hormonlarınıza göre doktor gerek yok diyecek
ancak 3 ay sonra yumurtalamalarınız bile normale dönecektir.
VE hangi doktor ile konuşsam stres olmasına engel diyor
böyle stres yaptıkça da aylarca boşuna bekleyebiliriz bu benim içinde dahil.
bu ay bende fazlasıyla rahatım net bat tarihimi bile bilmiyorum o derece 28 mayıs olabilir diye tahmin ediyorum
yok artık bende takmıyorum , sizi dinliyorum oluruna bıraktım artık..
Herşeyde vardır bi hayır kızlar
eşimle bu sabah biraz gerginlik yaşadık
bebek istiyorum aslında o da istiyo ama öyle ne zaman olursa yani yok yumurtlama günü falan anlamıyor.işleri çok yoğun yurtiçi yurtdışı yorgun olduğunu söylüyor her fırsatta.
şu sıralar yumurtlama zamanım yapıcaz çalışma var dedim dün yorgunum sabah yıkanamam dedi bende kızdım tabii sabah ta işe giderken söylendim .uff napmam lazımm arkadaşlar artık tamam istemiyorum dedim ben vazgeçtim galibaa
anam 28 mayıs benm doğum günüm bi de o gün öğrenirmişsin hamile olduğunu.ne sevinirim amaa
ben dr a gittim canım testler,muayene falan yapıldı.hersey tamam bi sıkıntı yok...ben bi buçuk ay kullandm hapı bıraktım snra.....
inşallah başta sana süpriz yapmış olurum o zamangerçi 28 için emin değilim belki önce belki sonra gelebilir
geçen ay 11 gün geciktikten sonra artık gününe emin olamıyorum
folik asit demir ilacı falan verdi mi sana
evet tatlım folik asite başladım dün...başka bişi vermedi ama:26:
bana doğum günü hediyesi olur yeğenim hihiii
herşeyden önemlisi Allah hayırlısını versin kuzum....ne zaman hakkınızda hayırlıysa o zmn versin...hepimiz için tabiki
benim B12 vitami ve demir eksikliğim olduğu için kan verdiğimde direk çıktı zatenbide B12 vitamini verdi ikisini de gece içiyorum.
biliyorsundur belki ama ilacı iiçemeden önce yada içtikten sonra 1 saat süt ve süt ürünlerine dikkat etmek gerekliymiş. hapın etkisini azaltırmış.
amin canım mevlam neylerse güzel eyler bekkiyoruz bakalım. acelemiz yok Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip etsin tabi çok bekletmesn de
Kızlar merabaa nasılsınız bakalım? Duygu geldi mi kırmızılar gelmemistir insallahh. Ben de beklemedeyim sanırım yarına gelir gibi duruyor..
Sevilay zaten gidiyorsunuz bu sene bir iki ay daha bekle de batıda yap doğru demiş eşin aslında
amin canım benim...
bende b12 yi falan istedim zaten baktı sanırım hepsine çünkü hatırlattığımda tmm bakcam hepsine dedi...çünkü cok unutkan olmaya başladım b12 den şüpheleniyodum ama normal dedi hepsi arayıp....:26:
sadece folik asit verdi...bide sağlık ocağına mı gidip baktırsam
dün aksam 8 çeyrek de başladım içmeye her ün aynı satte almaya özen göstercem...süt ve süt ürünlerini de bilmiyodum...söylediğin iyi oldu canım
Geçmiş olsun kuzum yaa
Geçmiş olsun kuzum yaa( uzme kendini bak stres yapa yapa kendimize ediyoruz.
Valla canım taşınmak ev toplamak çok zor :) hele bir de uzaktasin yardıma gelen de olamaz. Sen bence kasmadan devam et
Valla canım taşınmak ev toplamak çok zor :) hele bir de uzaktasin yardıma gelen de olamaz. Sen bence kasmadan devam etben de yaza tayin istemeyi düşünüyorum ama çocuk falan olursa istemem galiba
Günaydın kızlar nasılsınız bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?