Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Günaydın kızlar bu sabah kırmızılarla uyandım ve bu ay aşılamam var

Valla elifim bat 20 mayisti geç yumurtladim bu ay halen adet olmadım ama acabaa diyerek kan testi verdim sabah ben de kırmızılar gelmesin test pozitif olsun diye dualar ediyorum
Hicran canım inşallah aşılamada tutar güzel güzel

cok heycanlı yaaa.....ben sizleri görünce böyle heyecanlanıyosam kendimde nasıl olurum bilmem

hadi hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyoruz

ne zaman alacaksın sonucu ayy çok heyecanlııı =))) inşallah bebişin seninledir =))

hicrancım geç olsun güç olmasın haziran annesi olursun sende can sıkmak yok

arkadaşlar günaydın, umarım geceniz güzel geçmiştir (;

Dün kü gerginliktrn sonra akşam değerlendirdik allahım inş bu sefer tutar

Bi sorum olcak sıvı şeklinde su gibi akıntım geliyor ne anlama geliyorr

Son düzenleme:
aşılamada olmazsa artık düşünmek istemiyorum

canım olumsuzluk düşünme hatta inan bebeği bile düşünme etrafımdaki herkes düşünmediği olmaz dediği ayda hamile kaldı.
Rabbim inşallah senin de yüzünü güldürürü.

sperm kadın vucudun da maxımum 72 saat en az 48 saat yaşar canım kalanlar tekrar dışarı çıkıyor olabilir hamilelik isterken her kadının yaşadığı genel sıkıntı oluyor.

bide rahim kendini istemeden hamileliğe hazırlıyor bazı gecikmelerin nedeni ise bu

ben de yaza hamile girmek istiyorum beni de listeye ekleyin kızlar

Eşimin üç ay önceki değeri düşüktü oyüzden dedi. Üç aydır tedavi görüyor belki düzelme olmuştur bilmiyorum ki. Benim doktor çok açıksözlü bu değerle mucize olur aşılama bile olmaz hiç olmadı tüp bebek dedi. Ben de buna rağmen acaba olmuş müdür deyip kan testi verdim hangi akla hizmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…