Günaydın kızlar bu sabah kırmızılarla uyandım ve bu ay aşılamam var
Valla elifim bat 20 mayisti geç yumurtladim bu ay halen adet olmadım ama acabaa diyerek kan testi verdim sabah ben de kırmızılar gelmesin test pozitif olsun diye dualar ediyorum
Valla elifim bat 20 mayisti geç yumurtladim bu ay halen adet olmadım ama acabaa diyerek kan testi verdim sabah ben de kırmızılar gelmesin test pozitif olsun diye dualar ediyorum
Hicran canım inşallah aşılamada tutar güzel güzel
Hicran canım inşallah aşılamada tutar güzel güzel
aşılamada olmazsa artık düşünmek istemiyorum
ins canim senin içinde dua edicem ins güzel haberler verirsin
o kadar iğne ilaç zaman yıpranma milletin lafı sözü yoruldum artık üzülmemek elde değil
Canım senin en azından aşılama umudun var. Bana aşılama bile olmaz dedi doktor
aşılamada olmazsa artık düşünmek istemiyorum
arkadaşlar günaydın, umarım geceniz güzel geçmiştir (;
Dün kü gerginliktrn sonra akşam değerlendirdik allahım inş bu sefer tutar
Bi sorum olcak sıvı şeklinde su gibi akıntım geliyor ne anlama geliyorr
senin sorun neydi ki canım bu dr sinir oluyorum böyle umutsuz konusunca asla imkansız diye bisey yoook rabbim istesin yeter
haklisin cnm.ama kafadan atmak ne mümkün
haklisin cnm.ama kafadan atmak ne mümkün
cicim sen serophene yeni mi başladın
Eşimin üç ay önceki değeri düşüktü oyüzden dedi. Üç aydır tedavi görüyor belki düzelme olmuştur bilmiyorum ki. Benim doktor çok açıksözlü bu değerle mucize olur aşılama bile olmaz hiç olmadı tüp bebek dedi. Ben de buna rağmen acaba olmuş müdür deyip kan testi verdim hangi akla hizmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?