Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

o kadar iğne ilaç zaman yıpranma milletin lafı sözü yoruldum artık üzülmemek elde değil

kötü şeyler aklına getir hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin rabbim bizler tezcanlıyız hemen olsun bitsin istiyoruz hayırlı mı değil mi bilmeden sabırsızlık gösteriyoruz. insanlar 20 yıl sonra tek yumurtayla bile hamile kalabiliyorlar rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok sen sabırlı ol sukunetini koru asla isyan etme hepimiz bigün o muhteşem duyguyu tadıcaz ben buna inanıyorum tevekkülü elden bırakma canım Allahım can sağlığı versin sana ve eşine önemli olan bu

su şişesi Allah hepimize sabır versin cnm, her şeye rağmen gülücükler atıyorsun ya burda, Allah gönlüne göre versin inşallah cnm bnm, istemek başarmanın yarısıymış..
son yorumları okudum da iyi ki bu KK var, içimizi kimlere nasıl dökerdik yoksa
aşılamayı 2 ay sonra türkiyeye gelince düşünüyoruz biz de, tabi gelene kadar beceremezsek
doktorlar daha matematiksel düşündükleri için "yumurta sperm buluşması" olarak dar bakıyorlar tabii ki olaya, oysa ne mucizevi gebeliklere tanık olduk ve oluyoruz burada neler duyuyoruz canlarım kimse umudunu yitirmesin. Bi bnm doktor çıktı böyle tuhaf, ilk prolaktin sorunu yaşadığım aylar bi yandan yumurta takibi yapıp o günler çalışmamı istiyordu hem de her gün, bi yandan dostineks kullanıyordum, bi yandan da merak edip soruyordum yani "prolaktin gebeliğe engelse neden ovülasyonda her gün çalışıyoruz ki boşuna, birbirimizden bıkıcaz eşimle" diye, o da diyordu ki "kim bilir, ya tutarsa?!".. ben ondan daha düz bakıyormuşum olaya neticede 2 aydır olmuyor işte, bu ay bakalım Allah kavuştursun bizi bebeklerimize

tünaydın kızlarr ben güne biraz geç baslıyorum canım kan testi sonucun nezaman belli olucak cok merak ettim inşallah inşallah bebişin vardır yaa

kızlar selam.adetime 7 gün var.bu ay yumurtlamadan 2 gün önce + yumurtlama günü +bu pazar oldu başkada ilşki olmadı.şimdi böyle sarı pembe arası bir akıntım var.normalde adetten birkaç gün önce gelir bu normaldir.ama kist ameliyatı olduğm için bu tarihte gelmesi normal değil.rengi kırmızı değil.pembe değil sarı değil kahverengi değil kafam karıştı.sanırım adetmi olcam.ne dersiniz ??? test yaptım idrar negatif.adete kadar testte yapmicam valla

inşallah hamilesindir canım benimde son 6 gün sabredip test yapmak istemiyorum

bende şuanda belirti yok ancak cumaya falan başlar :26:

ya bu ay umudum şundan dolayı .yumurtlama günü oldu hiç kalkmadan uyumuşum yatakta sabaha kdar.olduysa o tutmuştur yoksa çok ilişki olmadı.ama sonra vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim baya ağır bi ilaç içtim varsada düşmüştür diyorum.kafam baya karışık anlican.zaten son 2 ayım kaldı.bu ay olmazsa önümüzdeki ayda olmazsa doktor tüp bebek yapcak

benim o yönden hiç umudum yok ilişkisi sonrası en fazla 1 saat sonra banyoya girmek zorunda kalıyorum
bu ay bizim olmazsa haziran da adet geciktirici kullanmam lazım tatile gidiyorum ara vermek zorunda kalacağız..

sizin kaç ay oldu tüp bebek deneyeceksiniz.

inş olursun da gerek kalmaz canım ...herseyin hayırlısı...Allah gönlünüze göre versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…