tatlım bu yerde okudum hic canlı spermi olmayan bu hastayi tedavi etmişler tupe yerecek kadar canli.spermi oluşmuş hic umursuz olma sen caksir tozunu doydun mu birde keçi boynuzu pekmezi ve kürü
doğru canım bu hormoncuklar strese gelemiyor
o kadar iğne ilaç zaman yıpranma milletin lafı sözü yoruldum artık üzülmemek elde değil
allah razi olsun tatlım rabbim en doğru zamanı biliyor biz ekimizden geleni yapıp tevekkül etmek zorundayız belki de rabbim bizi böyle sınıyor
ahhhhh bizim nazlı bebeklerherşey onlar için
Eşimin üç ay önceki değeri düşüktü oyüzden dedi. Üç aydır tedavi görüyor belki düzelme olmuştur bilmiyorum ki. Benim doktor çok açıksözlü bu değerle mucize olur aşılama bile olmaz hiç olmadı tüp bebek dedi. Ben de buna rağmen acaba olmuş müdür deyip kan testi verdim hangi akla hizmetse
kızlar selam.adetime 7 gün var.bu ay yumurtlamadan 2 gün önce + yumurtlama günü +bu pazar oldu başkada ilşki olmadı.şimdi böyle sarı pembe arası bir akıntım var.normalde adetten birkaç gün önce gelir bu normaldir.ama kist ameliyatı olduğm için bu tarihte gelmesi normal değil.rengi kırmızı değil.pembe değil sarı değil kahverengi değil kafam karıştı.sanırım adetmi olcam.ne dersiniz ??? test yaptım idrar negatif.adete kadar testte yapmicam valla
inşallah hamilesindir canım benimde son 6 gün sabredip test yapmak istemiyorum
Valla canım aynı şekilde burda yazmasam, kendi kendimle kafa bulmasam ınan daha kötü hissederdim.
kesinlikle yapma.ben gebelik testlerini çöpe attım sırf onlar stres sebebi yemin ederim..bekle kız 6 gün su gibi geçer
yarın yatılı misafirim gelecek büyük ihtimalle aklıma bile gelmezsu gibi geçsin
bende çalıştığım için çok takmıyorum Allahtan.ama adet olcam içime doğdu karnımda kasıklarımda ağrıyor.:26:
bende şuanda belirti yok ancak cumaya falan başlar :26:
bende şuanda belirti yok ancak cumaya falan başlar :26:
ya bu ay umudum şundan dolayı .yumurtlama günü oldu hiç kalkmadan uyumuşum yatakta sabaha kdar.olduysa o tutmuştur yoksa çok ilişki olmadı.ama sonra vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim baya ağır bi ilaç içtim varsada düşmüştür diyorum.kafam baya karışık anlican.zaten son 2 ayım kaldı.bu ay olmazsa önümüzdeki ayda olmazsa doktor tüp bebek yapcak
ya bu ay umudum şundan dolayı .yumurtlama günü oldu hiç kalkmadan uyumuşum yatakta sabaha kdar.olduysa o tutmuştur yoksa çok ilişki olmadı.ama sonra vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim baya ağır bi ilaç içtim varsada düşmüştür diyorum.kafam baya karışık anlican.zaten son 2 ayım kaldı.bu ay olmazsa önümüzdeki ayda olmazsa doktor tüp bebek yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?