Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

inş olursun da gerek kalmaz canım ...herseyin hayırlısı...Allah gönlünüze göre versn

ay inşallah hepimize aynı anda versin rabbim sen istersen her şey olur ne olur bizlere salih evlatlar nasip et aminnnnnnnnnnnnnnnn

kız tatilde niye ara veriyosunuzki? ben 10 aydır deniyorumda benm çikolata kistim vardı laparoskopi ile ameliyat oldum.çocuk olması zor dedi.martta ameliyat oldum 4 ay içinde olmazsa tüp bebek olcan dedi.yoksa yine kist üreyecekmiş

adet geciktirici kullanacağım canım riske atmak istemem 28 regl dönemim 29 unda tatile gidiyoruz. kullandığım ilacıda 25 i gibi başlamam lazım bebek olur falan risk olur.

inşallah 2 ay içinde güzel haber verirsin canım

anladım canım.umarım onlara gerek kalmadan hamiş olursun aminnnnnnn.bende hayırlı haberler veririm inşallah aminnn

tatlım bu yerde okudum hic canlı spermi olmayan bu hastayi tedavi etmişler tupe yerecek kadar canli.spermi oluşmuş hic umursuz olma sen caksir tozunu doydun mu birde keçi boynuzu pekmezi ve kürü
Valla canım bir süre keçi boynuzu kürü yaptık.Çakşır otunu bir kere içti nefret etti bir daha da içmem dedi
tünaydın kızlarr ben güne biraz geç baslıyorum canım kan testi sonucun nezaman belli olucak cok merak ettim inşallah inşallah bebişin vardır yaa
Yok canım maalesef 1.20 sonucum her zamanki gibiii

Valla canım bir süre keçi boynuzu kürü yaptık.Çakşır otunu bir kere içti nefret etti bir daha da içmem dedi

Yok canım maalesef 1.20 sonucum her zamanki gibiii

aman takma kafana kuzucum ya ıcımde sana karşı umutlar var benım yakın zamanlarda senden bebıs haberı alıcaz gıbı hıssedıyorum inş. birde spedygonzales ten bır haber alıcaz gıbı ruyamda gördum forumda hamıleyım yazıyrdu inşallahh

İnşallah canım ama yaz tatilini geçirince olur herhalde rahat rahat b,r tatil yapalım ondan sonra

inşallah canım rüyalarına kadar hükmetmişim

Kizlaaaar hormon testi yaptirdim sonuclar bugun cikti total testosteronum yuksek cikti netten baktim hamilelige engel dio cok moralim bozuldu :-( :-( :-( dahaa adetim yeni bitti calismalara baslicaz umarim sorun cikarmaz :-( .

inşallah canım rüyalarına kadar hükmetmişim

vallahi speedy'ciğim ne yalan söyliim, bana da öyle geliyordu sanki sen bize bir sürpriz yapacakmışsın gibi, ama yazmakta tereddüt ediyordum boşuna heveslendirmeyeyim kimseyi yazık diye ama madem arkadaş yazmış, onu görünce ben de söylemek istedim hayırdır inşallah..

su şişesi cnm bizi de tatil paklayacak heralde öyle görünüyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…