- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
benmde hep aynı yerde çıkan bi sivilcem var regl öncesio çıkarsa regl geliyor bebiş değil
ayh ne ilginçmiş yabekleyelim belki o bile bebek belirtisi dir kırmızı gelene kadar umut devam
valla speedy yaaa..cok sinir oluyorumher ay çıkar mı yaaa.cıkıyo işte...
gerçekten ilginç ama benim tek belirtim gögüslerim ağrır
inş olursun da gerek kalmaz canım ...herseyin hayırlısı...Allah gönlünüze göre versn
benm olduğum ilk gün karnım ağrır...ağlatacak derecede..evlenince geçer dediler geçmedi yawww
benim o yönden hiç umudum yok ilişkisi sonrası en fazla 1 saat sonra banyoya girmek zorunda kalıyorum
bu ay bizim olmazsa haziran da adet geciktirici kullanmam lazım tatile gidiyorum ara vermek zorunda kalacağız..
sizin kaç ay oldu tüp bebek deneyeceksiniz.
ben inanmıyorum ya ona şimdiki hedefin de doğum yapınca geçerdir
kız tatilde niye ara veriyosunuzki? ben 10 aydır deniyorumda benm çikolata kistim vardı laparoskopi ile ameliyat oldum.çocuk olması zor dedi.martta ameliyat oldum 4 ay içinde olmazsa tüp bebek olcan dedi.yoksa yine kist üreyecekmiş
adet geciktirici kullanacağım canım riske atmak istemem 28 regl dönemim 29 unda tatile gidiyoruz. kullandığım ilacıda 25 i gibi başlamam lazım bebek olur falan risk olur.
inşallah 2 ay içinde güzel haber verirsin canım
anladım canım.umarım onlara gerek kalmadan hamiş olursun aminnnnnnn.bende hayırlı haberler veririm inşallah aminnn
Valla canım bir süre keçi boynuzu kürü yaptık.Çakşır otunu bir kere içti nefret etti bir daha da içmem deditatlım bu yerde okudum hic canlı spermi olmayan bu hastayi tedavi etmişler tupe yerecek kadar canli.spermi oluşmuş hic umursuz olma sen caksir tozunu doydun mu birde keçi boynuzu pekmezi ve kürü
Yok canım maalesef 1.20 sonucum her zamanki gibiiitünaydın kızlarr ben güne biraz geç baslıyorumcanım kan testi sonucun nezaman belli olucak cok merak ettim inşallah inşallah bebişin vardır yaa
Valla canım bir süre keçi boynuzu kürü yaptık.Çakşır otunu bir kere içti nefret etti bir daha da içmem dedi
Yok canım maalesef 1.20 sonucum her zamanki gibiii
İnşallah canım ama yaz tatilini geçirince olur herhalde rahat rahat b,r tatil yapalım ondan sonraaman takma kafana kuzucum ya ıcımde sana karşı umutlar var benım yakın zamanlarda senden bebıs haberı alıcaz gıbı hıssedıyorum inş. birde spedygonzales ten bır haber alıcaz gıbı ruyamda gördum forumda hamıleyım yazıyrdu inşallahh
aman takma kafana kuzucum ya ıcımde sana karşı umutlar var benım yakın zamanlarda senden bebıs haberı alıcaz gıbı hıssedıyorum inş. birde spedygonzales ten bır haber alıcaz gıbı ruyamda gördum forumda hamıleyım yazıyrdu inşallahh
inşallah canım rüyalarına kadar hükmetmişim
Valla canım bir süre keçi boynuzu kürü yaptık.Çakşır otunu bir kere içti nefret etti bir daha da içmem dedi
Yok canım maalesef 1.20 sonucum her zamanki gibiii
inşallah canım rüyalarına kadar hükmetmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?