Olabilir belki geç yumurtluyorsundur. Hiç ağrı sızı duymuyor musun?? Bence degerlendir bugünleri de. Bakarsın şansın tutar :) bence yumurta takibi için test, ateş ölçme yöntemi falan kullanmak gerek iyi değerlendirmek için..
Aynen öyle en iyisi test. Şu adeti göreyim hele bir, sonra ameliyatımı olup testleri, preesed jelleri dolduracağım sıkı yönetim başlayacak evdeevet akıntı yanıltıcı olabilir çünkü fark etmeden üşütebiliriz, eşimizle ililşki yaşamış olabilirz, viral bir rahatsızlık yaşıyor olabiliriz vs..
yumurtlama diyebilmek için ateş takibi de yapmak lazım, ya da en temizi test!
Kız senin daha okul var de mi yaa? Ne okuyorsun hangi şehirde?? Ne zor yaa ayrı gayrııı1 haftadır ayriyiz okuluma geldim mezun olup su finalleri verip eşime evime kavuşup doktora gidicem inş
inşallah canım tatilimizi yapalım stresimizi atalım o zmn daha kolay olur belki herşey
vallahi speedy'ciğim ne yalan söyliim, bana da öyle geliyordu sanki sen bize bir sürpriz yapacakmışsın gibi, ama yazmakta tereddüt ediyordum boşuna heveslendirmeyeyim kimseyi yazık diye ama madem arkadaş yazmış, onu görünce ben de söylemek istedimhayırdır inşallah..
canım senin adet günün geldi mi? Benim arkadaşım adetinden 1 hafta önce gelen beyaz sıvıdan bahsetti korkmuştu meğer hamileymiş şimdi 5.ayına giriyor senin de öyle bir şey olabilir mi ki...Kızlar kahverengi lekelerden sonra beyaz akintim gelmeye başladı sanki yeni.yumurtluyorum. adet döngüm 28 den 43 e değişecek galiba yine adet olmadımşimdi sanırım önümde iki seçenek var ya cidden cok.cok geç yumurtluyorum adetimden 1 hafta önce böyle birsey var mi? Yada ben yumurtlamiyorum ki doğum kontrol hapının etkisi devam ediyor gerci 2 ay kullandim. 3 aydır kullanmıyorum.
canım senin adet günün geldi mi? Benim arkadaşım adetinden 1 hafta önce gelen beyaz sıvıdan bahsetti korkmuştu meğer hamileymiş şimdi 5.ayına giriyor senin de öyle bir şey olabilir mi ki...
Aahh canım Allah kolaylık versin yaa. Benim eşim de edebiyat mezunu
kızar brsey sorcam adetım bıttı hmn calısmalara bslafk gun asırı old yani 26yumurtlama gunum yani en yuksek old. gun bn rıske aymamak adına bugundn 26 sıda dahıl hergn ılıskı yasasam?? blyrm sperm kalitesı dusuyor amaa neblm buayda bole denesem daha 2.cızgıyıde koyu gormus degılım tawsıyelernz??
kızar brsey sorcam adetım bıttı hmn calısmalara bslafk gun asırı old yani 26yumurtlama gunum yani en yuksek old. gun bn rıske aymamak adına bugundn 26 sıda dahıl hergn ılıskı yasasam?? blyrm sperm kalitesı dusuyor amaa neblm buayda bole denesem daha 2.cızgıyıde koyu gormus degılım tawsıyelernz??
Canim bir gece birde sabah deneseniz? 36 saatte 1 yani. Sabah sperm kalitesi artiyormus. Gerci nasip hergünde yaptık böyle de denedim ama tutmayinca tutmuyor ama sen çalışmalara basla 1 ay bu şekilde çalışın en az 18 gün yapmaya çalışın. Sperm 3 gün yaşayabiliyor sonuçta hep sperm olur tüpte.
ölemi diyorsun canım tamam senn taktıgı uygulayayımm dogru daha da garantılemıs oluruz gerısı rabbıme kalmıss
Kızlar bugün batim.ama kırmızılar daha gelmedi. Az önce test yaptim negatif.
Bu ay 2gun gec yumurtladim o yuzden 2 gun daha bekleyecegim.
Ama yarin bi kan testi yaptirmakta aklimdan gecmiyor değil hani..
Bekle canim mevsim geçislerinden cogu arkadaşın adeti ya erken geldi yada geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?