Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kızlar kahverengi lekelerden sonra beyaz akintim gelmeye başladı sanki yeni.yumurtluyorum. adet döngüm 28 den 43 e değişecek galiba yine adet olmadım şimdi sanırım önümde iki seçenek var ya cidden cok.cok geç yumurtluyorum adetimden 1 hafta önce böyle birsey var mi? Yada ben yumurtlamiyorum ki doğum kontrol hapının etkisi devam ediyor gerci 2 ay kullandim. 3 aydır kullanmıyorum.

Olabilir belki geç yumurtluyorsundur. Hiç ağrı sızı duymuyor musun?? Bence degerlendir bugünleri de. Bakarsın şansın tutar :) bence yumurta takibi için test, ateş ölçme yöntemi falan kullanmak gerek iyi değerlendirmek için..

evet akıntı yanıltıcı olabilir çünkü fark etmeden üşütebiliriz, eşimizle ililşki yaşamış olabilirz, viral bir rahatsızlık yaşıyor olabiliriz vs..
yumurtlama diyebilmek için ateş takibi de yapmak lazım, ya da en temizi test!

1 haftadır ayriyiz okuluma geldim mezun olup su finalleri verip eşime evime kavuşup doktora gidicem inş

Aynen öyle en iyisi test. Şu adeti göreyim hele bir, sonra ameliyatımı olup testleri, preesed jelleri dolduracağım sıkı yönetim başlayacak evde
1 haftadır ayriyiz okuluma geldim mezun olup su finalleri verip eşime evime kavuşup doktora gidicem inş
Kız senin daha okul var de mi yaa? Ne okuyorsun hangi şehirde?? Ne zor yaa ayrı gayrııı

inşallah canım tatilimizi yapalım stresimizi atalım o zmn daha kolay olur belki herşey

ya bu ay olmazsa haziran da boş geçeceğiz bide ilaç kullanacağım beni o tedirgin ediyor adet düzenim bozulacak falan bide onun stresi olacak :44:

hadi canım bu ay olmam lazım o zaman valla son 5 gün bakalım neler olacak
zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama dayanacağım gecikme olmadan test yapmayacağım

Istanbulda edebiyat okuyorum canim eşim evim.ankarada. kızlar ben diyet yapıyorum ya bugün tartilinca kilo.verirsem benim içın halay çekin moral verin motive edin olur mu? Uzun zamandır bebis haberi yok halay da yok tipik biraz şenlensin. Nasılda kendime pay çıkarıyorum demi? Ama ama kilo vermek ve kiloyu korumakta hamis kalmak gibi zor bence.

canım senin adet günün geldi mi? Benim arkadaşım adetinden 1 hafta önce gelen beyaz sıvıdan bahsetti korkmuştu meğer hamileymiş şimdi 5.ayına giriyor senin de öyle bir şey olabilir mi ki...

canım senin adet günün geldi mi? Benim arkadaşım adetinden 1 hafta önce gelen beyaz sıvıdan bahsetti korkmuştu meğer hamileymiş şimdi 5.ayına giriyor senin de öyle bir şey olabilir mi ki...

Canim 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 1 bile değildi.

kızlar 7 gün erken oldum listeden silebilirsiniz.

kızar brsey sorcam adetım bıttı hmn calısmalara bslafk gun asırı old yani 26yumurtlama gunum yani en yuksek old. gun bn rıske aymamak adına bugundn 26 sıda dahıl hergn ılıskı yasasam?? blyrm sperm kalitesı dusuyor amaa neblm buayda bole denesem daha 2.cızgıyıde koyu gormus degılım tawsıyelernz??

iş çıkışı hastaneye gittim dayanamadım gene 14mayısta baktırmıştım 0,1 çıkmıştı şimdi aldım sonuç 1,05 çıktı doktorda 0 ın altında değil 3 gün adetin gelmezse gel tekrar bakalım dedi iyi mi kötü mü anlamadım :18::18:

zararı olacağını sanmam taktik değiştirmek iyidir her zaman :13:

Canim bir gece birde sabah deneseniz? 36 saatte 1 yani. Sabah sperm kalitesi artiyormus. Gerci nasip hergünde yaptık böyle de denedim ama tutmayinca tutmuyor ama sen çalışmalara basla 1 ay bu şekilde çalışın en az 18 gün yapmaya çalışın. Sperm 3 gün yaşayabiliyor sonuçta hep sperm olur tüpte.

ölemi diyorsun canım tamam senn taktıgı uygulayayımm dogru daha da garantılemıs oluruz gerısı rabbıme kalmıss

Kızlar bugün batim.ama kırmızılar daha gelmedi. Az önce test yaptim negatif.
Bu ay 2gun gec yumurtladim o yuzden 2 gun daha bekleyecegim.
Ama yarin bi kan testi yaptirmakta aklimdan gecmiyor değil hani..

ölemi diyorsun canım tamam senn taktıgı uygulayayımm dogru daha da garantılemıs oluruz gerısı rabbıme kalmıss

Inş gelmez kırmızılar ve bebis olur.

Kızlar bugün batim.ama kırmızılar daha gelmedi. Az önce test yaptim negatif.
Bu ay 2gun gec yumurtladim o yuzden 2 gun daha bekleyecegim.
Ama yarin bi kan testi yaptirmakta aklimdan gecmiyor değil hani..

Bekle canim mevsim geçislerinden cogu arkadaşın adeti ya erken geldi yada geç.

Bekle canim mevsim geçislerinden cogu arkadaşın adeti ya erken geldi yada geç.

Aslinda bütün belirtileri yasiyorum. 15gundur surekli adet olacakmisim gibi karnimda his var. Kasıklarimda batmalar var.ve 15gundur goguslerim sizliyor. Ve iki gundur acayip uyuma istegi gündüzleri. En ilgincide sanki bu kez hamileymisim gibi hissediyorum. Nasil olsa icimdesin diye test yapmaya merak bile duymuyorum. Gecmis aylarda batima 5gun kala sabah aksam test yapan ben bu ay batim geciyor olmasina ragmen hala kan testine kosmuyorum mesela.sanki eminmisim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…