sevilay doğuda doğum oranı cok olduğundan doktorlar daha deneyimli oluyordur bence. Hem hemen hamile kalmayada bilirsin biliyorsun
Anladım canım. Esin asker oyuzden ordasiniz yani. Bizim de bu yıl tayin olabilir ama ben istiyorum çünkü ha deyince olmadığının farkındayım
Niye olmuyor gittin mi doktora canım
Anladım canım. Esin asker oyuzden ordasiniz yani. Bizim de bu yıl tayin olabilir ama ben istiyorum çünkü ha deyince olmadığının farkındayım(
Kızlar batı gelenler nerede bakalım ses versin yaa :26:
Istemiyor musun ki keşke bende olmasam da ben de korksammm
Aynenn ben de aynı şekilde. 4 haftada bir oluyor pazartesi en geç salı gelir sanırım ki gelecek gibi yani kahve akıncı birlikleri önden geldiler birkaç gündürgelmiyor canım yaa geçmiyor günler... biran evvel 23 nisan gelse de görmesem şu adeti diye beklemekten kurudumçocuk gibi 23 nisan bekliyorum
İnşallahh gelmez de uykusuz gecelerin başlaristiyorum canım ama içimde yine de bir korku oldu bir anda
İnşallahh gelmez de uykusuz gecelerin başlarBen en çok ondan korkuyorum daaa
Aynenn ben de aynı şekilde. 4 haftada bir oluyor pazartesi en geç salı gelir sanırım ki gelecek gibi yani kahve akıncı birlikleri önden geldiler birkaç gündür
[/SIZE]
Ayy inşallahh gelmez daha da canım. Bazen idrarda değil de kan testinde çıkabiliyor.gelmedi ki zaten bugün 2. günü ama neden gelmedi hiç bir fikrim yok dün test yaptım negatf
Sen de benimle aynı kafadasın desenebende yok henüz öyle akıncı birliği falan ama gelmesin de zaten pazartesi günü gitcem yaptırcam ken testini yaa!!! yemişim o kadar beklemeyiçok bile dayandım.sonuçlar da salı günü çıksa...tam batımda müjdeyi almış olurm inşallah...gebelik yoksa da stresten gelmez zaten benimki en azından yoksa da olmadığını öğrenir rahat rahat adet olurum da öteki batıma geç kalmam :)
Ayy inşallahh gelmez daha da canım. Bazen idrarda değil de kan testinde çıkabiliyor.
Adet belirtisi var mı??
Bence de git de bir hamile haberi de sen verkendimi dinlememeye çalışıyorum.
sadece regl zamanı gögüslerim acırdı hiç his yok :26: haftasonu da olmazsam doktora giderim
Bence de git de bir hamile haberi de sen ver
ORası da var tabii hava değişimlerinde gecikme olabiliyor bu da bizi umitlendiriyor ama bu gecikme bahardan değil bebektendir inşallahhh öyle geçir içinden ya da koy gitsin akışınaa bırakkkkiminle konuşsam bahrdan dolayı hep gecikme yaşamış. zaten bunlar hep beni buluyor.
geçen ayda şubat 28 çektiği için 2 gün geç gelmişti adet döngüm 30 günde
eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım inşallah size güzel haberlerle dönebilirim
ORası da var tabii hava değişimlerinde gecikme olabiliyor bu da bizi umitlendiriyor ama bu gecikme bahardan değil bebektendir inşallahhh öyle geçir içinden ya da koy gitsin akışınaa bırakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?