Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Sevilay doğuda doğum oranı cok olduğundan doktorlar daha deneyimli oluyordur bence. Hem hemen hamile kalmayada bilirsin biliyorsun

sevilay doğuda doğum oranı cok olduğundan doktorlar daha deneyimli oluyordur bence. Hem hemen hamile kalmayada bilirsin biliyorsun

tatlım aksine doguya dr gelmıyor kaçıyorlar cok zor durumda olanlar katlanıyorlar ayrıca bız tugayın dısına bıle cıkamıyoruz lojman dısı dıyeyım yanı son 1 aydır cıkıs askerlerle bırlıkte serbest oldu malum durumlardn snra tehlıke azaldı gıbı o yuzden en ince ayrıntısına kdr dusunmek zorundayım

AMA HAKLISIN HEMENDE OLMUYOR o yuzden bıraktım bakalım olursa olur olmazsa kısmet ztn hazıran gıbı gıdıcem memlekete snrada batı inş.

gelmiyor canım yaa geçmiyor günler... biran evvel 23 nisan gelse de görmesem şu adeti diye beklemekten kurudum çocuk gibi 23 nisan bekliyorum
Aynenn ben de aynı şekilde. 4 haftada bir oluyor pazartesi en geç salı gelir sanırım ki gelecek gibi yani kahve akıncı birlikleri önden geldiler birkaç gündür
istiyorum canım ama içimde yine de bir korku oldu bir anda
İnşallahh gelmez de uykusuz gecelerin başlar Ben en çok ondan korkuyorum daaa

Aynenn ben de aynı şekilde. 4 haftada bir oluyor pazartesi en geç salı gelir sanırım ki gelecek gibi yani kahve akıncı birlikleri önden geldiler birkaç gündür

[/SIZE]

bende yok henüz öyle akıncı birliği falan ama gelmesin de zaten pazartesi günü gitcem yaptırcam ken testini yaa!!! yemişim o kadar beklemeyi çok bile dayandım.sonuçlar da salı günü çıksa...tam batımda müjdeyi almış olurm inşallah...gebelik yoksa da stresten gelmez zaten benimki en azından yoksa da olmadığını öğrenir rahat rahat adet olurum da öteki batıma geç kalmam :)

Sen de benimle aynı kafadasın desene İdrar testiyle falan hiç uğraşmıyorum çok umutluysam gidip kan testi yaptırıyorum direkt sonra da 1.20 standart değeri görüp oturuyorum k..mın üstüneee

Bence de git de bir hamile haberi de sen ver

kiminle konuşsam bahrdan dolayı hep gecikme yaşamış. zaten bunlar hep beni buluyor.
geçen ayda şubat 28 çektiği için 2 gün geç gelmişti adet döngüm 30 günde

eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım inşallah size güzel haberlerle dönebilirim

ORası da var tabii hava değişimlerinde gecikme olabiliyor bu da bizi umitlendiriyor ama bu gecikme bahardan değil bebektendir inşallahhh öyle geçir içinden ya da koy gitsin akışınaa bırakkk

ORası da var tabii hava değişimlerinde gecikme olabiliyor bu da bizi umitlendiriyor ama bu gecikme bahardan değil bebektendir inşallahhh öyle geçir içinden ya da koy gitsin akışınaa bırakkk

inşallah canım güzel bir haber istiyorum valla.
sizin kaç ay oldu bu arada 10 aylık evliymişsin inşallah seninde bir an önce gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…