Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Canim ne olur kendini o psikolojiye sokma sonra cok büyük hayal kırıklığı oluyor ben geçen ay 15 gün gecikince kanda negatif görmeme rağmen geç döllenmedir deyip senin dediğin bu belirtileri yaşadım. Kırmızılar gelincede içimde kocaman bir boşluk ve ben o boşluğun içine düşmüştum. Bugün benimde adetim geceli 7 gün oldu ama hamile değilim. 2 gün önce iğne yaptirmam gerekti mecbur baktılar kana. Sanırım adet günüm 28 den 43 günde bire çıkacak

Surekli mesaj yazmasam da İyi ki varsiniz bayanlar ailem izmirde ben istanbulda evliyim mesajlari okumak benimle ayni durumda birilerini gormek cesaretimin kirildigi zamanlarda bana inanilmaz destek veriyor Allah kisa zamanda hepimizin gonlundekini verir insallah
sevgiler..

O hayal kırıklığını o boslugu 3 aydir yasiyorum aslinda. Ama yinede herşeye ragmen umut guzel sey be :)
Daha once 43te bir mi oluyordun neden oyle düşündün.? Gecenay benimde 15 gun gecikmisti çünkü ara kanamam olmuştu öncesinde.

Yok canım 28 de 1 oluyordum hiç bu kadar uzamamisti. 15 gün geçti geçen.ay bu ayda öyle olacak sanırım.

Kızlar 3 kilo verdim her türlü alkış tezahürat halay tebriğe açığım. Motive edin.enerji verin.devam edeyim

ay cnm masallah daha yenı dıyete baslıcam dedın necabuk 3kılo verdınn vallahı hayran kaldım azmine bn aksama kdr hopluyorum zıplıorum gr anck verıorımdur ztn pes te ettım bebisolsun die supersınn nasıl becerdın anlat bklm

Kizlar dun gece kk da gezinirken bi arkadaşin negatifcsonucunun bi kac saat sonunda silik bir sekilde pozitife döndüğünü sonrada kan testi yaptirip gercekten hamile olduğunu okudum. Bunu okuyunca kosa kosa mutfaga gidip dün aksam saatlerinde yaptigim testi çöpten çıkardım baktim ikinci cizgi silik bir şekilde gercekten var esimede gösterdim oda var dedi. Sabahı zor ettim simdi kan testine gidiyorum.dua edon pozitif olsun. Aksama yazarim sonucu

Gunaydin arkadaslar...
Cok şaşırdım çünkü testte bi kac sonraki durumu dikkte almayin yaziyor dye hatrliyorm bende 5 dk sonra hep attim testleri gerci kendmi hamile gbi hissetmiyorum ve belirtide yoktu hiç. Zaten regli de erken oldum.
Hadi hayrli haberlerle gel ins.

Gunaydin arkadaslar...
Cok şaşırdım çünkü testte bi kac Saat sonraki durumu dikkte almayin yaziyor dye hatrliyorm bende 5 dk sonra hep attim testleri gerci kendmi hamile gbi hissetmiyorum ve belirtide yoktu hiç. Zaten regli de erken oldum.
Hadi hayrli haberlerle gel ins.

Hadi inş canim

Ben 80 lere çıktığım içın zor olmadı pazar gününden beri açlık sinirindayim az az yiyorum. Birde pazartesi diyete giricem diye pazar 1 dünya yedim onu belki anca vermişimdir o derece yedim yani

Hadi inşallah vardır canım ama birkaç saat sonraki sonuçları onmsemeyin diyorlar gerçekten de.. Bende de geçen ay olmuştu birkaç saat sonra çizgi vardı ama inşallah senin pozitiftir belli mi olur :)
Bu arada geldi benin kırmızılar çok yanlış bir zamanda geldiler tahlil için ikinci gün çağırmışlardı ben 4. Gün gideceğim ancak

Mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin...☺ Bebişlerimiz gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…