Aslinda bütün belirtileri yasiyorum. 15gundur surekli adet olacakmisim gibi karnimda his var. Kasıklarimda batmalar var.ve 15gundur goguslerim sizliyor. Ve iki gundur acayip uyuma istegi gündüzleri. En ilgincide sanki bu kez hamileymisim gibi hissediyorum. Nasil olsa icimdesin diye test yapmaya merak bile duymuyorum. Gecmis aylarda batima 5gun kala sabah aksam test yapan ben bu ay batim geciyor olmasina ragmen hala kan testine kosmuyorum mesela.sanki eminmisim gibi..
Canim ne olur kendini o psikolojiye sokma sonra cok büyük hayal kırıklığı oluyor ben geçen ay 15 gün gecikince kanda negatif görmeme rağmen geç döllenmedir deyip senin dediğin bu belirtileri yaşadım. Kırmızılar gelincede içimde kocaman bir boşluk ve ben o boşluğun içine düşmüştum. Bugün benimde adetim geceli 7 gün oldu ama hamile değilim. 2 gün önce iğne yaptirmam gerekti mecbur baktılar kana. Sanırım adet günüm 28 den 43 günde bire çıkacak
O hayal kırıklığını o boslugu 3 aydir yasiyorum aslinda. Ama yinede herşeye ragmen umut guzel sey be :)
Daha once 43te bir mi oluyordun neden oyle düşündün.? Gecenay benimde 15 gun gecikmisti çünkü ara kanamam olmuştu öncesinde.
Yok canım 28 de 1 oluyordum hiç bu kadar uzamamisti. 15 gün geçti geçen.ay bu ayda öyle olacak sanırım.
Doktora göründün mü neden kaynaklanmis? Benimde mi gecen ay gibi 15 gün gecikecek yine acaba. Amaaaan ne zor seyler bunlar.. Rabbim hakkimozda hayırlısıni versin
Gunaydin arkadaslar...Kizlar dun gece kk da gezinirken bi arkadaşin negatifcsonucunun bi kac saat sonunda silik bir sekilde pozitife döndüğünü sonrada kan testi yaptirip gercekten hamile olduğunu okudum. Bunu okuyunca kosa kosa mutfaga gidip dün aksam saatlerinde yaptigim testi çöpten çıkardım baktim ikinci cizgi silik bir şekilde gercekten var esimede gösterdim oda var dedi. Sabahı zor ettim simdi kan testine gidiyorum.dua edon pozitif olsun. Aksama yazarim sonucu
Gunaydin arkadaslar...Kizlar dun gece kk da gezinirken bi arkadaşin negatifcsonucunun bi kac saat sonunda silik bir sekilde pozitife döndüğünü sonrada kan testi yaptirip gercekten hamile olduğunu okudum. Bunu okuyunca kosa kosa mutfaga gidip dün aksam saatlerinde yaptigim testi çöpten çıkardım baktim ikinci cizgi silik bir şekilde gercekten var esimede gösterdim oda var dedi. Sabahı zor ettim simdi kan testine gidiyorum.dua edon pozitif olsun. Aksama yazarim sonucu
Hadi inş canimKizlar dun gece kk da gezinirken bi arkadaşin negatifcsonucunun bi kac saat sonunda silik bir sekilde pozitife döndüğünü sonrada kan testi yaptirip gercekten hamile olduğunu okudum. Bunu okuyunca kosa kosa mutfaga gidip dün aksam saatlerinde yaptigim testi çöpten çıkardım baktim ikinci cizgi silik bir şekilde gercekten var esimede gösterdim oda var dedi. Sabahı zor ettim simdi kan testine gidiyorum.dua edon pozitif olsun. Aksama yazarim sonucu
ay cnm masallah daha yenı dıyete baslıcam dedın necabuk 3kılo verdınn vallahı hayran kaldım azmine bn aksama kdr hopluyorum zıplıorum gr anck verıorımdur ztn pes te ettım bebisolsun die supersınn nasıl becerdın anlat bklm
Hadi inşallah vardır canım ama birkaç saat sonraki sonuçları onmsemeyin diyorlar gerçekten de.. Bende de geçen ay olmuştu birkaç saat sonra çizgi vardı ama inşallah senin pozitiftir belli mi olur :)
Hosgeldin.............. .Insallah hamilesindir.
Hoşgeldin Arzum tabii ne zamandır çocuk istiyorsun bat ne zaman??Salam kizlar ben burda yeniyim.benide araniza alirmisiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?