Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Canım elifin dediği gibi gittigidiyor da laboquick diye bir marka var güvenilir olduğunu duymuştum bir ara ben de kullandım ordan sipariş ver eczanelerde çok pahalı
Tesekkur ederim arkdaslar. Bi de aklima takilan ben 30 gunde bir adet oluyordum ama bu ay 3 gun erken oldum şimdi neye gore hesap yapicam ne zaman regl olurum tam kestiremiyorum mecbur akıntı ya dikkat edicem yumurtlama günü icin bi de test almayi düşünuyorum

Kizlar size guzel bi haber veremicem şimdilik. Ama kötü bi haberde yok :) sabah koşa koşa gittim hastaneye. Kapi kilit duvar. Megersem yeri degismis.kudurdum deli oldum. Isede gec kaldigim icin yeni adresine gidemedim.sonucta kan testi yaptiramadim.pazartesiye kaldi. Evden çıkmadan bi test daha yapmistim tek cizgiydi aksam eve geldigimde silik ikinci cizgi yine cikmis. Cok umutlanmamaya calisiyorum ama gelmedik kirmizidan ümit kesilmez demisler :) gecikmemin 2. günü.

Canim eger test alacaksan ve sayica coksa adetin bittikten hemen sonraki gün basla derim ben. Benim aldigim ovu. testi 20 taneydi.cok duzenli olan adetim son iki aydir hesabını şaşmisti.adetim bitince yapmaya basladim ben. Tam 14 gün kala yakaladim cift cizgiyi.ise yaramistir insallah.

Merhaba bayanlar bende yaza hamile girmek ısteyenlerdenim listeye benide ekleyebilirmisiniz? bat ; 26 haziran
bugün adetimin 2. günü ve hormon testi yaptırdım ilk kez yapıldı bana.

fT3; 3.10
fT4; 1,09
TSH;1.0958
E2;29
FSH; 5,28
LH;2,94
Prolaktin; 8,91

degerlerim iyimi sizce?

[/QUOTE Benimde aklım sendeydi tüm gün burda kötü birsey duymamak içi. Yazmadim. Özelde kan verseydin.çıkardı. 2 saate[/QUOTE]

Canim bende oyle düşündüm. Is çıkışı gideyim dedim ama aksilikler yakamdan dusmedi bi türlü gidemedim yani. Zaten butun gun is yerinde uyukladim eve gelip uyumak icin can attım. Kuzenim doktor durumu onada anlattim. Daha cok erken 2 günlük gecikmeyle net bi sonuc alamazsin biraz daha bekle dedi. Beklemeye karar verdim bende. Insallah guzel haberler veririm.

Canim bende oyle düşündüm. Is çıkışı gideyim dedim ama aksilikler yakamdan dusmedi bi türlü gidemedim yani. Zaten butun gun is yerinde uyukladim eve gelip uyumak icin can attım. Kuzenim doktor durumu onada anlattim. Daha cok erken 2 günlük gecikmeyle net bi sonuc alamazsin biraz daha bekle dedi. Beklemeye karar verdim bende. Insallah guzel haberler veririm.[/QUOTE]

Amin canim inş. Rabbim gönlüne göre versin.

Soylediklerini dikkate alacagim... bi de caksir otu vs. Tam olarak bu nedir okudum bi kac sey ama siz uyguladinzmi bu karışımları yaptinzmi

Günaydın kızlar nasılsınız bakalim? Ben finale gidiyorum
Hepinize bol bebisli bir gün diliyorum. Uzun zamandır bebis haberi gelmiyor gelir bakalim ins en kısa zamanda

Günaydın kızlar nasılsınız bakalim? Ben finale gidiyorum
Hepinize bol bebisli bir gün diliyorum. Uzun zamandır bebis haberi gelmiyor gelir bakalim ins en kısa zamanda

canım benimde son bir hafta kaldı öğrenmeye ovülasyon haftamdan sonra 3 kere test yaptıım heycandan tabı negatıf ama çook istiyorum bu cuma kırmızılar gelmezse paylaşırım müjdemi sizinle

Bende interete baya sardim. Cok yogun degildi cocuk istedgim ama bi heves okuyorum bilgilenmek icin bi sürü sey. Çakşir otu ... çörek otu tarcin bal karisimi polen vs vs bi sürü kür ve sonuç alan da çok . Siz yaptinizmi arkadaslar bu karisimlar ne kadr ise yariyo.
Ben yeni biraktm korunmayi ondan smdilik.kullanmam ama ilginç geldi okuduklarim.merak ettm ilerde allah korusun olmazSa kullanirm kür lerden

Bende klomene taktım bir ara ikiz istiyorum ama adet olamadım.bir türlü onun içın içmeye baslayamiyorum. Caksiri eşimle konuştuk haziranda yedircektim ona balla karıştırıp ama cok sinirliyim.

Eşimle yine tartıştık cok üstüne gittim kabul ediyorum ama 3 gündür umursamıyor beni.bende konusmuyorum kısa cevaplar veriyorum. Kalbimi kirdiginin 3 gün önce yaptığının farkında değil birde değişikligi bile fark etmiyor. Neyine guvenip çocuk yapicamb ben bu adama ya bana davrandığı gibi ona da davranır kesin. Zaten olmuyor bende yapmiyorum işte diyet yapar iyice zayiflarim kalsın oda öyle ne hali varsa görsün.

Yipratma kendini sinirlerini bozma erkekler gec olgunlasiyor malesef . Herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…