Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

10 gün geçti ben diyim benim adet döngüm 43 güne çıktı. Kabus gibi sinir küpü oldum. Resmen birbuçuk ayda bir olucam. Annemde zaten.tutturdu stres yapma menopoza girersin diyo birde. Hem bunu diyo.hem stres yapma diyor deliricemmmm

Evet gercekten stres olmussun baya. Ama bi zaman sonra sakinlesiyor alisiyor insan sabretmeye cocuk açısından. Ilk ay bnde acemilik biraz stres yaptm.olcak o kadr ins eşin de toparlar kendini ilgilenir senle ama bnce eşin azcik ozlesin seni degisiklim iyi gelir hava degisimi vs. Anladin sen
(İntenetten kopmak zor ama bazen net de olumsuz etkileyebliyor fazla kaptrabliyoruz kendimiz etkilenebliyoruz kaptrmazsak güzel bilgiler ediniyoru

Bayanlar bat 24 mayisti 3 gun gecti sadece toz pembe tonlarinda cok az akinti oldu bu konularda hic bi fikrim yok bilenler yardimci olabilirse sevinirim :\

bugun pazar herkes gezmede:) ya ıyıce streslendım adetımın 16.gunu ovu testi yapıyorum silik cizgi daha koyu cıkmadı dün ögleden snra yumurtlamısım gıbı akıntı vardı kucuk bı damla kırmızıyla gelen yok oldu gec mı yumurtlayacagım yoksa ılk defa yumurtlamayacakmıyım yada komık mı olacak bılmıyorum sorum hamıle kaldıktan snrada yumurtlanıyor mu :44::26:

Kizlar bu sabah farkli markanin testini yaptim yine ilk once negatif yaklaşık 2 saat sonra ikinci cizgi çıktı. Ama bu sirada kahverengi akıntı geldi. Yerlesmemi ki derken kırmızı karti yedim. Yeni bat 23 haziran

Canim test yaptin mi acaba yerlesmeden kaynakli pembe akıntın olmuş olabilir mi

Evde strip gebelik testlerinden vardi onunla yaptim tek cizgi :/ gerci cogu kisi strip model gebelik testlerinin yanlis gostermesnden sikayetci bir de 3 gun gecti hemen belli olur mu ki? Offf daha ilk ay denememiz ama o kadar olumsuz sey duydum ki benim de hic umudum yok (

Kizlar bu sabah farkli markanin testini yaptim yine ilk once negatif yaklaşık 2 saat sonra ikinci cizgi çıktı. Ama bu sirada kahverengi akıntı geldi. Yerlesmemi ki derken kırmızı karti yedim. Yeni bat 23 haziran

geçmiş olsun, göz açıp kapayıncaya geliyor yeni ovülasyon, umudunu kaybetme

Benm adetlerm düzenliydi ama son regl erken oldu bakalm.bu ay ne olcak tam hesap da yapamiyorum o yüzden

An itibariyle ilk ay basarisizlikla sonuclandi

İlk denemeler biraz yıkıcı oluyor benm de bu ay ilk denemem olmustu cok hevesli olmasam da meğer kaptrmisim kendimi sürekli vücudumdaki degisklkleri takip eder olmustum ins ikinci denemede tuttururuz moral bozmak yok devam ama stressiz ins
Olacak olumlu düşünelm

geçmiş olsun, göz açıp kapayıncaya geliyor yeni ovülasyon, umudunu kaybetme

Teşekkür ederim öyle tabi ama silikte olsa cift çizgiyi 3 farklı testte görüp sonrada kırmızı kartla oyun dışı kalmak uzmedi değil açıkçası. Esimde üzüldü ondan bende üzüldüm aslinda. Keske netleşmeden ona soylemeseydim. Neyse bu ay nasip olur insallah hepimize

Selam kızlar nasılsınız yaa topik resmen ruh.gibi canlandirin şurayı. Kırmızı kartı gören pes ediyor niyeyse:))

beni de ekleyin lütfen bende yaza hamiş girmek istiyorum.4 yllık evliyiz 1 yıldır istiyoruz geçen ay ovu testi yaptık negatif.bu aya nasip olur inş.yılmak yok yola devam :) bat 13 haziran

Kızlar test yaptım negatif ama göğüslerim kocaman oldu resmen birde nasil dolgun sanki silikon yaptirmisim gibi. Ruh halim sinirlerimde berbat. Eşimle aram berbat. Rabbim biliyor da bu evlilik yürümüyor ondan bebis nasip etmiyor. Boşa kürek çekiyorum

bismillahirrahmanirrahim bacım hayırdır, daha yeni evlisiniz, hem görücü usulü mü evlendiniz? senin gerçekten sinirlerin bozulmuş ve sanırım regl belirtisi bunlar

Yok bacım keşke görücü usulü olsaydı da ondan deseydim. Büyümüyor bir türlü hep o hep o. Ben ne hissediyorum ne yaşıyorum umrunda değil. Cok bunaldim.

Yok bacım keşke görücü usulü olsaydı da ondan deseydim. Büyümüyor bir türlü hep o hep o. Ben ne hissediyorum ne yaşıyorum umrunda değil. Cok bunaldim.

Cnm erkeklerin hangisi büyüyor ki.hepsi oyle aralarinda numuneler var iste.sikma canını bebiş dusundumuz için boyle duygular içindeyiz. Gecicek elbette.

erkekler bebek gibi, bebek özlemimizi onlarla mı dindirsek acaba arada tabi kendi kendimiz de stres yapıp arada fark etmeden adamlardan çıkarmıyor değiliz ama her ilişkide oluyor cnm sorunlar, bi tarafın idare etmesi gerekiyor dönüşümlü olarak.. yıpratma kendini, sakinleşmeye çalış tatlım

Canım stresten gecikiyor belki de.. Sinir stres yapıp da birbirinizi uzmeyin yaa. Ama eğer ki evliliginiz çok yeni tam oturamuyorsa bir süre ara ver istersen. Evlilik oturmadikca bebek fikri askıya alınmalı bence. Biz bir buçuk senedir aynı evdeyiz ve halaa zaman zaman erken mi diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…