10 gün geçti ben diyim benim adet döngüm 43 güne çıktı. Kabus gibi sinir küpü oldum. Resmen birbuçuk ayda bir olucam. Annemde zaten.tutturdu stres yapma menopoza girersin diyo birde. Hem bunu diyo.hem stres yapma diyor deliricemmmm
Bayanlar bat 24 mayisti 3 gun gecti sadece toz pembe tonlarinda cok az akinti oldu bu konularda hic bi fikrim yok bilenler yardimci olabilirse sevinirim :\
Canim test yaptin mi acaba yerlesmeden kaynakli pembe akıntın olmuş olabilir mi
Kizlar bu sabah farkli markanin testini yaptim yine ilk once negatif yaklaşık 2 saat sonra ikinci cizgi çıktı. Ama bu sirada kahverengi akıntı geldi. Yerlesmemi ki derken kırmızı karti yedim. Yeni bat 23 haziran
An itibariyle ilk ay basarisizlikla sonuclandi
geçmiş olsun, göz açıp kapayıncaya geliyor yeni ovülasyon, umudunu kaybetme
Kızlar test yaptım negatif ama göğüslerim kocaman oldu resmen birde nasil dolgun sanki silikon yaptirmisim gibi. Ruh halim sinirlerimde berbat. Eşimle aram berbat. Rabbim biliyor da bu evlilik yürümüyor ondan bebis nasip etmiyor. Boşa kürek çekiyorum
Yok bacım keşke görücü usulü olsaydı da ondan deseydim. Büyümüyor bir türlü hep o hep o. Ben ne hissediyorum ne yaşıyorum umrunda değil. Cok bunaldim.
Yok bacım keşke görücü usulü olsaydı da ondan deseydim. Büyümüyor bir türlü hep o hep o. Ben ne hissediyorum ne yaşıyorum umrunda değil. Cok bunaldim.
Canım stresten gecikiyor belki de.. Sinir stres yapıp da birbirinizi uzmeyin yaa. Ama eğer ki evliliginiz çok yeni tam oturamuyorsa bir süre ara ver istersen. Evlilik oturmadikca bebek fikri askıya alınmalı bence. Biz bir buçuk senedir aynı evdeyiz ve halaa zaman zaman erken mi diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?