Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hakkaten ya topik kurudu:))
Kızlar yaa iki gündür halime çok acıyorum ( işyerinden bir arkadaş hamile kalmış istemiyor çünkü küçük kızı var ve aldirmaya karar vermiş. Okadar ikna etmeye çalıştım ama yok kesin kararlı. Ben kaç aydır bebek bebek diye yanıyorum elde edemiyorum ama o istemediği halde kalıp aldırıyor.. Rabbim hayırlısını bilir elbette ama niye diyorum bana vermiyor...

walla canm tobe öle seylerı bnde cok dusunuyorum fılmlerde fln hemen ılk denemede hamıle kalırlar yada cevremızde o kdr rahat ınsanlar vrkı bebek dusunuyorlar hıc kasmıyorlar kndılerını bırde bakıosun hamıle haberı gelıo sınırlenmıyorum degıl bı bn mı cok ugrascam acaba bebek dıe dusunuorum normalde cok kolay bsymıs dusunce gucuyle bıle hamıle kalıncakmıs gıbı

Gunaydinn :))
Ses83 senin bat ne oldu nr alemdesin:))

Valla ne oldu bnde bilmiyorum :) normalde 30 gunde bir regl olurdum ama( 21 mayis ta olmam gerekrken 18inde erken adetim geldi) simdi tam bi tarih bilemiyorm o yuzden.bekleyip gorecegim. en gec tahmini tarih 20 haziran diyeyim

Korunmayi bıraktgm bu ilk ay da 3 gün erken adet oldum ama her zamanki 30 gunde bir olani dikkate almak dogru olur heralde o yüzden 16 haziranda 30 gun dolmus oluyo bakalm sabredip göreceğiz

Kizlar bu sabah kan vermeye gittim. Adet olsamda silik cizgiler kafami kurcaliyordu. Okuduklarimdan dolayi. Ustune gorme dış gebelik vs gibi. Gittim kan verdim. Durumuda anlattim oda dış gebelikten şüphelendi. Neyse ogleden sonra sonucu almaya gittim. 0.100 gebelik yok. Ama on gün sonra tekrarlayalim testi dedi. Gebelok yok işte neden tekrarlama geregi duydu sizce. Ne düşünmüş olabilirki

Aynen canım yaa. Yani isyan etmek istemiyorum ama, niye diyorum bunca zamandır olmuyor. Zamanı değil belki ama yoruldum artık her ay aynı heves, sonra hüsran.. Hakkımızda hayırlısını versin Allah..

buay cok ıyı calıstım halende calısıyorum herseyı sil bastan yasamak benı cok yıpratır eger olmazsa bu ayda husran.zaten memlekete gıdıcem temmuz agustosa kadar kociş yok kndı kndıme hayaller kuruyorum test sonuclarını ultrason resımlerıne işyerıne kargolarım 2gunde elıne ulasır ama söylemeden nasıl sabrederım fln dıe kndımı kaptrıdım resmenn

Beklemek sabretmek gercekten bazen sinir bozucu hale geliyor. Acaba mi larla gecen gunler bir ay bekliyoruz adet olcammi dye beklemeler bu ara bu durum biraz canımı sıkıyor akışı na bırakıyorum 1 saat en fazla. Sonra yne aklma geliyor.

Isten güçten ayni ortamda insanlardan vs sıkıldık eşimle haftasonu sehir dışına gtcez biraz degisklik olsun ciddeen sıkıldım bu durumdanda .

Finallerin nasil geçiyor canim yoksa döndün mü evine? Doktora ne zaman gideceksin cok merak ediyorum bende gecikme nedenini.insallah stresten falandir. Gecer gider hepsi insallah

Cok teşekkür ederim canim. Daha 2 finalin var cumarteside mezun oluyorum inş. Pazar günü donucez bende o zaman randevu alıp gidicem inş.

Cok teşekkür ederim canim. Daha 2 finalin var cumarteside mezun oluyorum inş. Pazar günü donucez bende o zaman randevu alıp gidicem inş.

Hadi hayirli olsun mezuniyetin insallah. Doktordanda hayirli haberlerle gelde senin iadina sevinelim kimseden guzel haberler duyamiuoruz nezamandir

Hadi hayirli olsun mezuniyetin insallah. Doktordanda hayirli haberlerle gelde senin iadina sevinelim kimseden guzel haberler duyamiuoruz nezamandir

Amin canim inş evet bebis haberi gelmiyor bayadir. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Herşey yolunda mi? Ben birde diyete başladım kafayı bebeğe taktım kafam dagilsin diye inş ise yararda bebis olur hayırlısıyla. Cok kasmamaya karar verdim önümüz ramazan. Orucumuzu tutalım hayırlısıyla eda etmeyi nasip etsin Rabbim sonra yine yoğun çalışırız. Ben Utanirim babamdan felan bir süre kimseye söylememeyi bile düşünüyorum duymazlarsa tabi.

bebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…