Hakkaten ya topik kurudu:))
Kızlar yaa iki gündür halime çok acıyorum( işyerinden bir arkadaş hamile kalmış istemiyor çünkü küçük kızı var ve aldirmaya karar vermiş. Okadar ikna etmeye çalıştım ama yok kesin kararlı. Ben kaç aydır bebek bebek diye yanıyorum elde edemiyorum ama o istemediği halde kalıp aldırıyor.. Rabbim hayırlısını bilir elbette ama niye diyorum bana vermiyor...
Gunaydinn :))
Ses83 senin bat ne oldu nr alemdesin:))
Aynen canım yaa. Yani isyan etmek istemiyorum ama, niye diyorum bunca zamandır olmuyor. Zamanı değil belki ama yoruldum artık her ay aynı heves, sonra hüsran.. Hakkımızda hayırlısını versin Allah..
Aynen canım yaa. Yani isyan etmek istemiyorum ama, niye diyorum bunca zamandır olmuyor. Zamanı değil belki ama yoruldum artık her ay aynı heves, sonra hüsran.. Hakkımızda hayırlısını versin Allah..
Ben adet olamadım gitti bir türlü poff
Finallerin nasil geçiyor canim yoksa döndün mü evine? Doktora ne zaman gideceksin cok merak ediyorum bende gecikme nedenini.insallah stresten falandir. Gecer gider hepsi insallah
Cok teşekkür ederim canim. Daha 2 finalin var cumarteside mezun oluyorum inş. Pazar günü donucez bende o zaman randevu alıp gidicem inş.
Hadi hayirli olsun mezuniyetin insallah. Doktordanda hayirli haberlerle gelde senin iadina sevinelim kimseden guzel haberler duyamiuoruz nezamandir
bebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?