bebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn
bebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn
allah razı olsun allah herkese nasıp etsin
Korunmayi bıraktgm bu ilk ay da 3 gün erken adet oldum ama her zamanki 30 gunde bir olani dikkate almak dogru olur heralde o yüzden 16 haziranda 30 gun dolmus oluyo bakalm sabredip göreceğiz
Evet öyle oldu :) kesin o tarih diyemiyorum son ay düzen bozulunca ama her zamanki hesaba göre 16 snda regli olmam gerekiyor ins olmayiz16 haziranı ben de sabırsızlıkla bekliyorum bat tarihim :18: battaşız seninle
Tebriklerbebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kavustursun insallahh
Canim tebrik ederim. Rabbim saglikla kucagina alma sevincinide yasatsin insallah. Darisi hepimizin basina :)bebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn
Amin canim inş evet bebis haberi gelmiyor bayadir. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Herşey yolunda mi? Ben birde diyete başladım kafayı bebeğe taktım kafam dagilsin diye inş ise yararda bebis olur hayırlısıyla. Cok kasmamaya karar verdim önümüz ramazan. Orucumuzu tutalım hayırlısıyla eda etmeyi nasip etsin Rabbim sonra yine yoğun çalışırız. Ben Utanirim babamdan felan bir süre kimseye söylememeyi bile düşünüyorum duymazlarsa tabi.
Selam kızlar nasılsınız''
Merhaba arkadaslar benm bat 6 hazirandi ama bugun kirmizilar geldi soktayim. hayatimda ilk defa boyle birsey yasiyorm. buay cok stes yaptim ama 2. Ay olmasina ragmen cok istedim.uzuldum acikcasi umarim sizlerden guzel.haberler gelir.
Kizlar Nasılsıniz nerrlerdesiniz pesi ettik yoksa ilk aylardan..
hadi herkes batini bi kez daha bildirsin listeyi güncelleyelim
yeni bastan vira Bismillah diyelim. Allah im bu ay hayirlisiyla hepimizin yüzünü güldür. Amin amin amin.
Bat 24 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?