Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Korunmayi bıraktgm bu ilk ay da 3 gün erken adet oldum ama her zamanki 30 gunde bir olani dikkate almak dogru olur heralde o yüzden 16 haziranda 30 gun dolmus oluyo bakalm sabredip göreceğiz

16 haziranı ben de sabırsızlıkla bekliyorum bat tarihim :18: battaşız seninle

bebek geliyorrrrrr :) dün test yaptım çıktı adetime 3 gün varken çok mutluyum allah herkese nasıp etsinn
Canim tebrik ederim. Rabbim saglikla kucagina alma sevincinide yasatsin insallah. Darisi hepimizin basina :)

Bu konuda ayniyiz galiba bende cok utanirim babamdan anneme soylettiririm artik Rabbim nasip etsinde.. bende cift cizgilere ragmen hastalaninca dun doktora gittim dr dış gebelikten şüphelendi. Ya da üstüne görüyorsundur belki dedi. Kanda bebek cikmadi.deger 0. Ama on gün sonra tekrar bakalim dedi neden bunu istedi anlamadim.
Esimle konustum bi süre erteleyelim kafamizda dedim.korunmayalim ama bebege odaklida yasamayalim dedim. Çünkü biz cok fazla egiliyoruz bebek meselesine sonra ikimizde cok üzülüyoruz. Kafada ertelemek bile cok rahatlatti ikimizide. Su an psikolojik olarak daha rahatim.aynen bende rejime karar verdim senin gibi

Bu konuda ayniyiz galiba bende cok utanirim babamdan anneme soylettiririm artik Rabbim nasip etsinde.. bende cift cizgilere ragmen hastalaninca dun doktora gittim dr dış gebelikten şüphelendi. Ya da üstüne görüyorsundur belki dedi. Kanda bebek cikmadi.deger 0. Ama on gün sonra tekrar bakalim dedi neden bunu istedi anlamadim.
Esimle konustum bi süre erteleyelim kafamizda dedim.korunmayalim ama bebege odaklida yasamayalim dedim. Çünkü biz cok fazla egiliyoruz bebek meselesine sonra ikimizde cok üzülüyoruz. Kafada ertelemek bile cok rahatlatti ikimizide. Su an psikolojik olarak daha rahatim.aynen bende rejime karar verdim senin gibi [/QUOTE]

Birçok konuda ayniyiz gibi. Bende eşimle bunu bu şekilde konuşmayı düşünüyorum hatta birsüre korunmayi.bile düşünmüyor değilim. Adet gecikince Psikolojimi bozuluyor çünkü. Önümüz ramazan nede olsa Ramazwni eda eder ondan.sonra düşünürüz bende bu arada kilo veririm ama diyet.yaptığımı annemlere de eşime de soylememeyi düşünüyorum çünkü stres oluyorum diyet yapıyorsun dediklerinde. 3 kilo verdim bakalim fark edecekler mi merak ediyorum.

[/QUOTE]Birçok konuda ayniyiz gibi. Bende eşimle bunu bu şekilde konuşmayı düşünüyorum hatta birsüre korunmayi.bile düşünmüyor değilim. Adet gecikince Psikolojimi bozuluyor çünkü. Önümüz ramazan nede olsa Ramazwni eda eder ondan.sonra düşünürüz bende bu arada kilo veririm ama diyet.yaptığımı annemlere de eşime de soylememeyi düşünüyorum çünkü stres oluyorum diyet yapıyorsun dediklerinde. 3 kilo verdim bakalim fark edecekler mi merak ediyorum.[/QUOTE]

Nasil bise uyguluyorsun rejim icin. Varmi takip ettigin bi topik? Bende ne yapsam diye bakiyorum bu aralar

Birçok konuda ayniyiz gibi. Bende eşimle bunu bu şekilde konuşmayı düşünüyorum hatta birsüre korunmayi.bile düşünmüyor değilim. Adet gecikince Psikolojimi bozuluyor çünkü. Önümüz ramazan nede olsa Ramazwni eda eder ondan.sonra düşünürüz bende bu arada kilo veririm ama diyet.yaptığımı annemlere de eşime de soylememeyi düşünüyorum çünkü stres oluyorum diyet yapıyorsun dediklerinde. 3 kilo verdim bakalim fark edecekler mi merak ediyorum.[/QUOTE]

Nasil bise uyguluyorsun rejim icin. Varmi takip ettigin bi topik? Bende ne yapsam diye bakiyorum bu aralar[/QUOTE

Canim diyet grupları var orda cuma zayıflama yarismaainda 8. Gruptayim. Gelmek istersen yukarı yazarsin.hatta 8 yaz bizim takıma gel

Bat belli değil yazacak birsey bulamiyorum eğer ki bu ay da normal döngümle olursam bat 13 haziran. Topik hamile dolsun inşallah

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar benm bat 6 hazirandi ama bugun kirmizilar geldi soktayim. hayatimda ilk defa boyle birsey yasiyorm. buay cok stes yaptim ama 2. Ay olmasina ragmen cok istedim.uzuldum acikcasi umarim sizlerden guzel.haberler gelir.

Kizlar Nasılsıniz nerrlerdesiniz pesi ettik yoksa ilk aylardan..
hadi herkes batini bi kez daha bildirsin listeyi güncelleyelim
yeni bastan vira Bismillah diyelim. Allah im bu ay hayirlisiyla hepimizin yüzünü güldür. Amin amin amin.
Bat 24 haziran

Merhaba arkadaslar benm bat 6 hazirandi ama bugun kirmizilar geldi soktayim. hayatimda ilk defa boyle birsey yasiyorm. buay cok stes yaptim ama 2. Ay olmasina ragmen cok istedim.uzuldum acikcasi umarim sizlerden guzel.haberler gelir.

Bit hafta erken mi oldu cnm. Benimde oule oldu bu ay nedense

Amin amin amin

Bat 13 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…