Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Susisesi canim biz haziriz hadi güncelle listemizi . yeni aya bomba gibi girelim.
Rabbim recep ayinin hürmetine bu ay nasip etsin hayirlisiyla. Recep ayi Cenab-i Hakk in ayidir. Sadece rizasi icin ekstra seyler yapalim ekstra namazlar ekstra dualar..hatta sadaka falan verelim. Sadece rizasi icin biseler yapalim.biz Rabbim i razi edelim O da bizi sevindirsin insallah.

AMİN canım inşallah dualarımızı kabul eder ve nasip olur

Kızlar yarın mezuniyetim var ama 1 dersten caktim şimdiden. Bute giricem inş o zaman veririmde okul uzamaz. Bu arada pazar günü de kirmizlar gelse hiç fena olmaz deli etti beni kocis yine. Ankaraya dönüşümü kirmizilarla karşılamak istiyorum. 3 haftadır uzaktayim pazarda kırmızılar gelirse ohhh sefam olsun. Sürekli beni üzmek neymiş görsün kozalak

Canım araya mesafeler girince illaki tartismalar yaşanıyor. Bide yeni evlisiniz. Seytan en cok yeni evlilere musallat olurmus.en zevk aldigi sey kari kocanin arasını acmak. Aman şeytanın oyununa gelmeyin. Bide şöyle bisey soyleyeyim bak ben faydasını cok gördüm.nisanliyken çok yaşlı bi teyze tavsiye etmişti. Arada kirginlik olsada olmasada belli zamanlarda yatakta esin uyurken bi sağından 3 defa besmele cek bide soluna gec 3defa besmele cek. Biz bigün küs yatmistik gece denedim. Sabaha karsi gozunu acti sarıldı kahvalti yaparkende bu sabah uyaninca seni yanimda görünce kalbime Ilık ılık biseler oldu dedi. Icime katasim geldi dedi bende cok mutlu oldum.dene bunu ama inanarak dene lutfen.insallah sende görürsün faydasını.

Kızlar çoktandır bilgisyardan giremiyordum bat ları düzenlemek için yazsanız yeni batlarınızı

Amin canim ise yarar inş ilk isim bunu denemek olacak. Allah razi olsun.

Hic duymamistim bunu ben de deniyecegm ;-)

evet canım ya stres ve havaların değişiminden sanırım. bu ay takmamayı düşünüyorum ama başarabilecekmiyim bilmiyorum. yoksa ben her ay stresten ayda 2 kere adet olucam

Cnm ben nisan sonu ve mayis ortasi oldum yani ay tamamlanmadan 2 kez oldum strestenmi bilmiyorum ama moral olarak çöktüm du takmamak lazım iste becerebilene

Son düzenleme:
Cnm ben nisan sonu ve mayis ortasi oldum yani ay tamamlanmadan 2 kez oldum strestenmi bilmiyorum ama moral olarak çöktüm du takmamak lazım iste becerebilene

Neyse iyi tarafından bakmak lazım cnm diğer bat daha çabuk geliyor :) ama gerçekten rahatlamak lazım çünkü nerdeyse tüm hamile kalanlar takmadığım ay oldu diyor. ama onu nasıl becerecem bilmiyorum. Bolca vaktim olsada taksam neyse çalışıyorum, yüksek lisans yapıyorum, özel ders veriyorum ama yok kafamdan bir türlü bebek gitmiyor. Hani ya olmazsa takıntısı var sadece bilsemki olacağını sabırla bekleyeyim ama belirsizlik insanın canını sıkıyor.

Ne kadar ugrasin olursa olsun cnm eğer kafan bebekle doluysa her zaman her yerde aklinda.ayni dusuncelerdeyim ya daha erken 3 ay oldu deneyeli ama bu bile uzun geliyo insana. Hayirlisi diyelim.guzel haberlerle görüşelim:)

Ne kadar ugrasin olursa olsun cnm eğer kafan bebekle doluysa her zaman her yerde aklinda.ayni dusuncelerdeyim ya daha erken 3 ay oldu deneyeli ama bu bile uzun geliyo insana. Hayirlisi diyelim.guzel haberlerle görüşelim:)

Evet canım hayırlısı kafalrın rahat olduğu ve hayırlı haberlerin geleceği güzel bir ay diliyorum sana :)

Folik asit i düzenli kullanamadm 2 gündür sehir dışındaydm yanima almayi.da unuttum
Cok onemli mi hergün ayni saat olmasi mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…