Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

yatak basucunuza koyun ılacı kızlar yatarken mutlaka gozunuze carpıyor ıcersınız ben öle yapıyorum her gece 12 :) esımın d.gunu bugun keske bellı olsada hemen en guzel hedıyeyı versem

yatak basucunuza koyun ılacı kızlar yatarken mutlaka gozunuze carpıyor ıcersınız ben öle yapıyorum her gece 12 :) esımın d.gunu bugun keske bellı olsada hemen en guzel hedıyeyı versem
Iyi fikir öyle de yapabilirm :)
Gecen ay da benm eşimin d.gunuydu cok istedim böyle bi hediye müjde vermk olmadi malesef. Babalar gününe olsa bari ama o da erken oluyo tam regl zamanı. Kısmet hayrlisi
:)

ewet kızlarrr unutmustum tam yerı hemde baba olucak balar gununde cok ıyı inş. olurr da verırım o haberı:)

Tesekkurler cok sagol canim aynen nasil olsa ilk ay olmasa da olur diyordum ama insan ister istemz kaptiriyor kendini neyse artik onumuzdeki maclara bakicaz :))

Bu arada arkadaşım bebeğini aldırdı ikna çabalarımıza rağmen ve 1.5 aylikmis kalp atışını bile duymuşlar ((

Arkadaşla isimlerimiz aynı. Diyorum ki bebek belki adresleri karıştırdı insallahh bir dahakine bana gelir:))

Arkadaşla isimlerimiz aynı. Diyorum ki bebek belki adresleri karıştırdı insallahh bir dahakine bana gelir:))

bence kesın adresı sasırdı canım kesınnn:) böle kısılerı yargılamak ıstemıyorum aslında hoş degıl ama yınede bırcok sey söoylemek ısterdım ama sölemıcemm :) hyrlısı bızımde bırgun boy boy bebıslerımız olucak muhakkak yanı

Kızlar ben dün kirmizilari gördüm ve adet döngüm bu ayda 43 gün olmuş oldu. Yani.adet döngüm 43 e çıktı. Doktora gideyim dedim eşim bir ay daha bekle dedi. Birdahaki ayda ramazan olacak ramazanda nasil gidicem doktora bi söyleyim bakalim ikna olursa olmassada ramazani atlatalım ramazanda davetlerde ogurmek istemiyorummmm

canım bnce onumuzdekı ayı bekleme kocaman 1 ay bıranonce caresı neyse bakılsın ertelendıkce ertelenıyor snra bayram vs derken sıkıntı olmasın bnm fikrimm

Akıntı felan gelmedi ben mi farketmedim blmiyorum. Test de almadm. Normalde 36.2-36.4 civariydi ateşim bugüne kadr ,bugün 36.6 yumurtladm sanırım anlayamadm. Bi de stresli bi aydi. Hic duzenli iliski yasamadm.olmadi galiba

ya kızlar bişey sorcam 3 gündür kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi aynı yumurtanın çatlamasından dolayı olabilir mi en çok sancı dündü bugün biraz daha az ama hem çok gerginim hem de sancım neden olabilir sizce?

canım bnce onumuzdekı ayı bekleme kocaman 1 ay bıranonce caresı neyse bakılsın ertelendıkce ertelenıyor snra bayram vs derken sıkıntı olmasın bnm fikrimm

Sonraki ay esimde gelecek oda ne gerekiyorsa baktiracakmis. Bir ay daha deneyelim bakalim bu arada caksir yapacaktım ona ama aktarda bulamadık. Keçiboynuzu yapicam bakalim ona.

kızlar buarada ruyamda cok guzel ay parcası yuzllu yesıl gozlu pembe kıyafetler gıydırılmıs pembe dudaklı kız cocugum oldu sag gogsumden emzırmeye calsıyorum gogsumde süt damlaları fln oldu hyrdır ıns.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…