Iyi fikir öyle de yapabilirm :)yatak basucunuza koyun ılacı kızlar yatarken mutlaka gozunuze carpıyor ıcersınız ben öle yapıyorum her gece 12 :) esımın d.gunu bugun keske bellı olsada hemen en guzel hedıyeyı versem
yatak basucunuza koyun ılacı kızlar yatarken mutlaka gozunuze carpıyor ıcersınız ben öle yapıyorum her gece 12 :) esımın d.gunu bugun keske bellı olsada hemen en guzel hedıyeyı versem
İlk denemeler biraz yıkıcı oluyor benm de bu ay ilk denemem olmustu cok hevesli olmasam da meğer kaptrmisim kendimi sürekli vücudumdaki degisklkleri takip eder olmustum ins ikinci denemede tuttururuz moral bozmak yok devam ama stressiz ins
Olacak olumlu düşünelm
Ben de unutuyorum diye mutfaktaki su sebilinin üstüne koyuyorum gelip geçtikçe atıyorum ama gelen giden yok. Olan bana olacak kiloları alıyorum bakalım nasıl vereceğim:)))
Bu arada arkadaşım bebeğini aldırdı ikna çabalarımıza rağmen ve 1.5 aylikmis kalp atışını bile duymuşlar((
Arkadaşla isimlerimiz aynı. Diyorum ki bebek belki adresleri karıştırdı insallahh bir dahakine bana gelir:))
Kızlar ben dün kirmizilari gördüm ve adet döngüm bu ayda 43 gün olmuş oldu. Yani.adet döngüm 43 e çıktı. Doktora gideyim dedim eşim bir ay daha bekle dedi. Birdahaki ayda ramazan olacak ramazanda nasil gidicem doktora bi söyleyim bakalim ikna olursa olmassada ramazani atlatalım ramazanda davetlerde ogurmek istemiyorummmm
canım bnce onumuzdekı ayı bekleme kocaman 1 ay bıranonce caresı neyse bakılsın ertelendıkce ertelenıyor snra bayram vs derken sıkıntı olmasın bnm fikrimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?